Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То, да ми се връща, благодаря, ама моите любимци, италианците, катастрофираха на старта, че да видим дали скоро няма да стягат багажите. Иначе, нека най-добрият победи!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Снощи комшиите какъв хубав мач изиграха!!!Браво
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Всички играят само за спорта,защото щампиона е ясен-ГЕРМАНИЯ :D

Коментар

Всички играят само за спорта,защото щампиона е ясен-ГЕРМАНИЯ
          снощи шампиона що така....хърватите много стойностен отбор ми се струват...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

piperoni написа:
            Малеее, любимците изгърмяха
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

donnna написа:
              Всички играят само за спорта,защото щампиона е ясен-ГЕРМАНИЯ
              снощи шампиона що така....хърватите много стойностен отбор ми се струват...
              Лошо стана за портокалците, май май се минаха в тяхната група. Аз за нищо на света няма да се пусна на 1/4 финал срещу Германия.....А тоя Ташич ли е Мъдич ли е?!? как ме финтира гадта му с гад, един гол да не вкара на швабите....

Коментар

piperoni написа:
                Германия, ама не на това първенство!
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Всеки път, когато бият Германия изпадам в бясно тържество Вчера беше един такъв ден, макар и хърватите също да не ме кефят
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Адриан Муту 1:0 за Румъния Хахахаха стана 1 на 1
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Холандия ще смачка всички!!!

Коментар

Урррааааа!Изкарах първите си 25 лева от Еврофутбол - познах, че втория гол е на Холандия в мача Холандия-Франция.2 Бушмила ми излязоха без пари - ихуууу.После изгубих 5, че и третия ще е техен- дебеш-Трябваше да съм постоянен за 4 и за 5.Пу че зор се пише на n-ти бушмил бе!
                        Пеш
                        ----
                        Ex Peugeot 206 -Служебен
                        ----
                        Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

wwweb написа:
                          Холандия ще смачка всички!!!
                          Най-големите са бравоооооо , мачкат наред. Смех , гавра с финалистите на световното
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Франция никоа не е играла по-зле. Нямам обяснение. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

Не играха чак толкоз зле - просто Грегори Купе се издъни - четири пъти ритнаха към него и всичко влезе, а холандският вратар е един от най-добрите и спаси много положения. Имаше два повратни момента - при 0-1, когато французите ги бяха сгънали и веднага след 1-2, когато трябваше да задържат, за да търсят обрат. Червенобузестият съдия също даде своето, като си затвори очите за чистата дузпа и така е - няколко фактора се натрупват, а крайният резултат е впечатляващ. В другия мач холандците трябва да са луди, че да не полегнат на мамалигарите и да елиминират два потенциални шампиона. За жалост, до края не ми останаха вече любими отбори, ще тая надежда Германия все пак да въдвори световен ред на футболния терен.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Да, ако се гледа реално, и в двата мача показаха добра игра, но трагичната защита и липсата на късмет докараха това. Аз изобщо не съм впечатлен от лалетата. На умряло куче нож лесно се вади. Няма да успеят много повече от това, но...жалко за Италия и Франция. Това първенство е второто подред, в което ще си имаме жалък европейски шампион. От тук нататък стискам палци силно за Хърватия.Обаче, някак си не ме напуска мисълта, че при наличието на Виера, Трезеге и Микаел Силвестре нещата другояче щяха да стоят.А аз искам да попитам - някой да има идея, защо Франческо Тоти и Алесандро Неста не играят за Италия!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_25

Коментар

Working...
                                X