Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008 - прогнози и коментари

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уви, Алонсо май няма много шанс за нещо по-сериозно. Обаче спор няма - много добре се отразява присъствието му на Рено. Дано освен като пилот се покаже и мъж и остане и догодина. Тогава с него може и да се борят за победа.Искам пак да видя Култард на подиума или поне в точките.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Съжалявам за Холандия, по принцип им симпатизирам, но след мача Гърция-Русия братушките ми станаха любимци. Пък и португалчетата си заминаха, въпреки подкрепата от страна на колегата Gantcho, за която му благодаря.
      Няма за какво, most welcome Винаги ще викам за Холандия, Франция, Испания, Италия, Португалия... Много от тях отпаднаха, жалко. Днес ще отпаднат още едни от любимите ми отбори.Но лично аз, никога не мога да съм за руснаците (политически причини и детски спомени за "величието" им), нито пък за германците, по футболно-естетически причини.Иначе трябва да призная, че Хидинк успя да неутрализира напълно съгражданите си, на които е бил треньор доста повече от Ван Бастен. Велик треньор е Хидинк. А руснакът правилно си го е казал, че са "само пионки" - такива са Довечера не знам за кого ще викам, но знам, че ще умра от потрес при един финал Германия-Русия :D
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Отдавна не се бях наслаждавал така на футболен мач, както на Русия - Холандия. Това за мен е най-качествения двубой на първенството и един от най-добрите мачове, които аз съм гледал през последните години. Руснаците ми напомниха за "сборная", когато там играеха магьосници като Олег Блохин, Чивадзе, Шангелия, Ринат Дасаев, Протасов, Игор Беланов ...
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          Отдавна не се бях наслаждавал така на футболен мач, както на Русия - Холандия. Това за мен е най-качествения двубой на първенството и един от най-добрите мачове, които аз съм гледал през последните години. Руснаците ми напомниха за "сборная", когато там играеха магьосници като Олег Блохин, Чивадзе, Шангелия, Ринат Дасаев, Протасов, Игор Беланов ...
          Щастието за едни е нещастие за други!!! Щом те палят руснаците - да ти е честито :D Вкрайна сметка футболът трябва да носи положителни емоции.

Коментар

snake написа:
            Много сантименти при тебе бе човек, ти ни върна във времето когато Господ ходеше по земята, а нии се занимавахме с любомито си хоби...войната.

Коментар

gantcho написа:
              Щастието за едни е нещастие за други!!! Щом те палят руснаците - да ти е честито :D Вкрайна сметка футболът трябва да носи положителни емоции.
              За германците те подкрепям - естетическите съображения се приемат , ама идеологическите - не :D Ако така се заформи финала, ще викаш за руснаците пък аз ще почерпя една бира за да потиснем идеологията.

Коментар

Lane Staley написа:
                gantcho написа:
                За германците те подкрепям - естетическите съображения се приемат , ама идеологическите - не :D Ако така се заформи финала, ще викаш за руснаците пък аз ще почерпя една бира за да потиснем идеологията.
                1. Пия водка и ракийка, въобще heavy fuel2. За една изобщо не сядам 3. След като изпия колкото пия по принцип, едва ли ще подтиснем идеологията Но иначе мисълта да викам за руснаците срещу германците ме блазни де Но не и преди това да рева срещу тях независимо дали играят с Италия или Испания.

Коментар

Абе представи си ги като Белогвардейци, а не като Червеногвардейци и готово.

Коментар

LiGuru написа:
                    snake написа:
                    Много сантименти при тебе бе човек, ти ни върна във времето когато Господ ходеше по земята, а нии се занимавахме с любомито си хоби...войната.
                    Нещо не загрявам какво искаш да кажеш - господ, войната... . Едно време (някъде до 1985-90 г.) се интересувах истински от футбол, имах енциклопедични познания, след това почти загубих интерес, може би има период от 10-ина години, през които не съм гледал мачове. Всички тези футболисти, които съм цитирал, съм ги гледал и знам какво можеха. За никакъв сантимент не става дума, не съм толкова дърт да изпадам в умиление от спомени :D .

Коментар

Това е един лаф, нищо лошо няма да познаваш футбола от преди 20години. Просто като споменеш тоя период се сещам как аз гонех топката в Раковски и пак се сещем за тоя лаф на леко пиинали приятели.- Гааа, беаме млади помниш ли....- Га беаме млади, Господ по земята одеше, жените беа лесно достъпни, а нии се занимавахме с любимите си дела... водехме войни.Поздрави.

Коментар

Аз така и предположих, че е лаф, който не знам. Но все пак реших да попитам за всеки случай, какво да правиш - имам този досаден навик да изяснявам нещата докрай . Довечера ще бие Испания, нещо 2:1 ми се върти ...

Коментар

Идеално, ако може да отпаднат и немците ще е фантастично

Коментар

По умрел и скучен мач от тоя не бях гледал. На всичко отгоре го гледах на кино и щях да заспя. Добре че най-накрая отпаднаха тия слабаци.
                            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

VIVA LA FURIA! :D
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                VIVA LA FURIA! :D
                                Бре много фенове са Испания в този "Италиански форум". Аз пък бях за Италия :D
                                Punto SX 1.1 55

Коментар

Working...
                                X