Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

800 метра - 1 час и 12 минути

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

800 метра - 1 час и 12 минути

Днес от бенакс до светофара на хладилника го минах за 1 час .Полудях ви казвам хора, боли ме главата от това задръстване.Срещу бенакс някакъв бетоновоз спрял в едната лента да налива бетон в някакъв строеж в 5 вечерта.Деба и малоумните управници кой им дава право да стоят на полвин метър от пътя и то да спират камионите на платното. Имах голямо желания да имам какък и да го запратя по малоумника дето блокира движениетоСветофарът на хладилника също не работи и стана пълен хаос.Преброих 11 автобуса които буквално бяха препречили всичко а разни хитрецисе бяха набутали в насрещното.Накрая шофиора на един рейс 98 не издържа и се набута на средата на насрещното да прави ляв завой- резултата- над 15 минути през кръстовището не мина нито една кола рейса също не мина.Светофара вече близо 2 часа не работи и никой малоумен полицай няма да иде да регулира движението.Знаят да стоят там само да дебнат - миналата седмица ми взеха 50 лв защото съм бил минал на червено според тях, а истината беше че когато влязох в кръстовището светна жълто и се наложи да мина съвсем бавно защото от асфалта стърчат някакви релси, а скапания прост дебилен полицай вика трябва да дадеш нещо или ще пишем акт.Майка им деба с извинение на тия говеда стоят там само пари да земат а сега два часа никой не идва. а по надолу до южния парк и днес ги видях стоят си в патрулката. Искам да ги хвана тия и да им причиня неприятни анални усещания.Колата ми на всичкото отгоре тръгна да прегрява, вчера сипах 40 лева бензин а днес ми светна лампата на резерва.Поне си взех изпита днес та имам поне едно успокоение от този кошмар

Еми няма начин всеки си търси от къде да мине някфа пролука автобуса си гони графика и не го е*е за другите,а колкото до полицайте решат ли да ти вземат парите няма измъкване
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега не е само в София така. Вярно при нас задръстванията са много по - малки, но пак колоните са с километри. Затова търся алтернативен маршрут по който да мина. За полицаите е ясно, че не си вършат работата...но недей хаби толкова нерви. Помисли, че и утре ще ти се наложи да ги ползваш.
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Не ме е яд на задръстването че всеки си прави каквото иска единия спрял насред улицата да налива бетон, другите карат в насрещното и се правят на хитреци можи би трябваше всички да влезем в насрещното та да не може никой да мине.А полицаите седят по надолу и си пият кафе и им е през оная работа че се е здръстило вскичко.Как идват когато няма нужда от тях поне някой 2 часа да се беше сетил да оправи светофара

Коментар

Кво да ти кажа пич - ако ти кажа да не си хабиш нервите, то е ясно че не трябва, ама аз съм същия За**и!!! Изпит по какво?
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз от както карам(месец вече) ползвам задръстванията да говоря по телефона, и мисля да мина на някакъв план за мобилен интернет да си върша работа. Иначе баща ми се побърква-всеки ден опитва различни маршрути до офисите, а в София влиза през Владая всеки ден към 5сутринта и се прибира след 11вечер.

Коментар

И аз го правя това да седя да пия кафе докато стане 8 вечерта и тогава да се прибирам.Много гадно племе сме българите разни идиоти виждат че немогат да минат ама да се бутнат вътре да не може никой да мине. Някакъв циганин таксиджия пуснал някакъв кючек на отворени прозорци и се кефи на времето. Идеше ми да хвана някой и да го смачкам и изтискам като мокър парцал.А изпита по МЕК ( в превод: Материали и електронни компоненти ) Не мога да повярвам че го взех Имате всички по една биричка от мен ( засега виртуална)Петък вечер е време ми е да се успокоя малкоПоздрави на всички и не се ядосвайте като мен на скапания живот

Коментар

Честито за изпита
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Грешка голяма е средоточаването на всичко буквално всичко в София и с това идват всички беди от пренаселването.Покажете ми една страна в Европа на която столицата да е така претрупана например ,всички централни офиси на по-големите фирми са в София , само това погледнете дане говорим за други фактори всякя една такава фирма има десетки служебни автомобила , още толкова лични на работниците и то какво стана Ако всичко това си беше стояло по другите градове доста щеше да се облекчи трафика.Сега ще кажете така трябва да бъде защото това е столица, не не е така поне в другите държави.Забелязали ли сте на определен продукт които се изнася върху етикета да пише нещо друго освен България София ето това е , централизацията е вредна , жалко че се отразява най-лошо на нас обикновените хора.
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Е и това е вярно ама в случая проблема не беше от това, на никой полицай не му се стоеше чвно да регулира движението понеже на средата на кръстовището имаше локва.А за пренаселването има го и това ама според мен проблемите идват от това че строят големи сгради буквално на половин метър от пътното платно и на първите етажи са с магазини и офиси а по нагоре за хората дето ще живеят къде ще си спират колите и познайте какво става почват да спират по диагонал на улицата в две редици и булевард дето е бил с 3 платна накрая остава само с 1.На панелките в младост поне място за паркиране правеха и първо предвиждаха улиците а не като сега правят блока и после неможе да се мине

Коментар

Аз имам по-дълъг рекорд . На старата телевизионна кула, посока София Ленд, понеделеник, около 7:30ч.. От 7:30 до 10:15 мръднах точно 1 метър. Беше мнооогоооо забавно. Беше изгаснал сфетофара на Драган Цанков, имаше две патрулки които само ... нищо не правеха - идиоти.

Коментар

Днес около 18.00 ч. Център - Симеоново 2.45 мин (13 км.)...тва не е истина.
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

абре хора как ги правите тия неща ? - аз към 18 и 15 тръгвам от Кб и към 7 без пет до 7 и 5 съм на Семинарията - демек минавам половин софия и то през центъра ?
                          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Много криво ми става като разбирам за положението в София!Задръстванията ги има навсякъде,но това при вас е УЖАСНО!Няма ли паркинги около централната зона и от там пеш до офиса,после обратно...Ми вие кога сте със семействата си...много идиотско!В Пловдив си имаме задръствания,но всички се предвижват и няма запичане!Преместете си офисите при нас хем по спокойно ,хем по-близо до морето! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

butaloto написа:
                              Много гадно племе сме българите разни идиоти виждат че немогат да минат ама да се бутнат вътре да не може никой да мине.
                              Това го гледах зимата при задръстване заради заледяване, десет идиота стигат да задържат целият поток за 5-6 часа, докато видят 30 метра свободна посока в насрещното и се забиват насреща, спирайки и насрещният поток...
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                              X