Хора направо не е истина днес минавам пак в 18 часа по същия път движението е спокойно и познайте-Скапания дебелак дето ми взе 50 лв стоеше до патрулката 20 метра след кръстовището и въртеше доволно палката.Кажете ми какво е това нещо вчера 2 часа няма никой а днес по същото време когато движението е спокойно са там. Тези полицаи дето само гледат пари да зимат и нищо не вършат трябва да ги избесятТози е един с обръсната глава и голям корем около 175 висок седи след кръстовището в посока южния парк, успях да го снимам докато минавах покрай него и сега възнамерявам да му пратя снимката в кат и да опиша как ми взе подкуп и седи там само пари да взима без да върши полезна работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
800 метра - 1 час и 12 минути
Collapse
X
-
butaloto написа:...Този е един с обръсната глава и голям корем около 175 висок седи след кръстовището в посока южния парк, успях да го снимам докато минавах покрай него и сега възнамерявам да му пратя снимката в кат и да опиша как ми взе подкуп и седи там само пари да взима без да върши полезна работаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар