Днес от бенакс до светофара на хладилника го минах за 1 час .Полудях ви казвам хора, боли ме главата от това задръстване.Срещу бенакс някакъв бетоновоз спрял в едната лента да налива бетон в някакъв строеж в 5 вечерта.Деба и малоумните управници кой им дава право да стоят на полвин метър от пътя и то да спират камионите на платното. Имах голямо желания да имам какък и да го запратя по малоумника дето блокира движениетоСветофарът на хладилника също не работи и стана пълен хаос.Преброих 11 автобуса които буквално бяха препречили всичко а разни хитрецисе бяха набутали в насрещното.Накрая шофиора на един рейс 98 не издържа и се набута на средата на насрещното да прави ляв завой- резултата- над 15 минути през кръстовището не мина нито една кола рейса също не мина.Светофара вече близо 2 часа не работи и никой малоумен полицай няма да иде да регулира движението.Знаят да стоят там само да дебнат - миналата седмица ми взеха 50 лв защото съм бил минал на червено според тях, а истината беше че когато влязох в кръстовището светна жълто и се наложи да мина съвсем бавно защото от асфалта стърчат някакви релси, а скапания прост дебилен полицай вика трябва да дадеш нещо или ще пишем акт.Майка им деба с извинение на тия говеда стоят там само пари да земат а сега два часа никой не идва. а по надолу до южния парк и днес ги видях стоят си в патрулката.
Искам да ги хвана тия и да им причиня неприятни анални усещания.Колата ми на всичкото отгоре тръгна да прегрява, вчера сипах 40 лева бензин а днес ми светна лампата на резерва.Поне си взех изпита днес та имам поне едно успокоение от този кошмар

Коментар