Гледай само чип тунинга да не е от тоя тип. http://cement1000.hit.bg/ Нека не се засягат колегите които се занимават с истински чипове .Просто това ми попадна в момента като материал.
Не мисля да давам мнение относно чип тунинга и разхода на гориво както и дименето ,но тази кола е направена да пътува на големи разстояния ,а не да се ръчка на градско каране.И изобщо да не притеснява разхода в града защото автомобила е голям и тежък.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Не мисля да давам мнение относно чип тунинга и разхода на гориво както и дименето ,но тази кола е направена да пътува на големи разстояния ,а не да се ръчка на градско каране.И изобщо да не притеснява разхода в града защото автомобила е голям и тежък.
Съгласна с теб...още на вторият ден ми стана ясно че колата не е много подходяща за градско ... и давайки си сметка колко ми гореше Фиата и с какви габарити беше май не ни е много голям разхода.Ще я наблюдавам,друго не ми и остава
Съгласна с теб...още на вторият ден ми стана ясно че колата не е много подходяща за градско ... и давайки си сметка колко ми гореше Фиата и с какви габарити беше май не ни е много голям разхода.Ще я наблюдавам,друго не ми и остава
Карай си колата и си свиркай изобщо не се притеснявай.Когато караш градско един съвет от мен-не се блазни от моща на автомобила да дърпаш разни таралясници.Най-вече от това ти се вдига разхода.Пази инерцията на автомобила и гали педала на върха само.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Благодаря ти за съвета,ще се съобразя с него защото все още нямам бензинова (дизелова ) колонка в задният си двор ... там се мъдрят само няколко кучешки акота от време на време ама пусто виж ако бяха кравешки можеше да се ползват по предназначение А иначе съвсем сериозно ще те послушам,колата е страхотна и дълго време ще и се радвам
Ей т’ва изби рибата вече....супер си!Сега след като си разбулил тайната на тунинга можеш да откриеш своя фабрика
Не съм аз автора на това разследване. Даже бих се радвал ако можех да го поздравя и му стисна ръката за това достойно дело.Наистина човека заслужава овациите.
Коментар