Ами ако изключите дебитомера умишлено, за проба, да видите дали ще има разлика?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип тунинг ... ?!?!
Collapse
X
-
Гледай само чип тунинга да не е от тоя тип. http://cement1000.hit.bg/ Нека не се засягат колегите които се занимават с истински чипове .Просто това ми попадна в момента като материал.
Коментар
-
Не мисля да давам мнение относно чип тунинга и разхода на гориво както и дименето ,но тази кола е направена да пътува на големи разстояния ,а не да се ръчка на градско каране.И изобщо да не притеснява разхода в града защото автомобила е голям и тежък.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Не мисля да давам мнение относно чип тунинга и разхода на гориво както и дименето ,но тази кола е направена да пътува на големи разстояния ,а не да се ръчка на градско каране.И изобщо да не притеснява разхода в града защото автомобила е голям и тежък.
Коментар
-
Bella написа:Tornado написа:Не мисля да давам мнение относно чип тунинга и разхода на гориво както и дименето ,но тази кола е направена да пътува на големи разстояния ,а не да се ръчка на градско каране.И изобщо да не притеснява разхода в града защото автомобила е голям и тежък.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Благодаря ти за съвета,ще се съобразя с него защото все още нямам бензинова (дизелова ) колонка в задният си двор ... там се мъдрят само няколко кучешки акота от време на време ама пусто виж ако бяха кравешки можеше да се ползват по предназначение А иначе съвсем сериозно ще те послушам,колата е страхотна и дълго време ще и се радвам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар