В центъра водата е заляла всички улици.Водата е вече 20-30 см.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удави ни!!!
Collapse
X
-
Току що жената се обади и каза, че са и се намокрили дънките докато карала и газила във водата Ей това е дизеловото сърце, вода заливала капака на колата и трак, трак....Дано освен намокрените стелки, и други неща да няма последици.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
В Стара Загора също валя ама беше за кратко и все пак до канала беше ужасAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Пфф а в Стара Загора все още вали и гърмиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Градушка имаше не само в Драгалевци, believe me Свършвам работа в 4:00 и направо ме разката. Но пък от друга страна се прибрах доста бързо - всичко се изпокрило Отбили и спрели на аварийки, а аз с 40-50 км/ч се изтантурках без проблеми от центъра до Младост. А градушката мля от центъра до 4ти километър.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
coolboby написа:Във Велико Търново се мъчеше да наводни, но не успя. Гърмя, трещя и сега кротко си вали. Само ми развали плановете за вечерната кафе-клюкарница....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:coolboby написа:Във Велико Търново се мъчеше да наводни, но не успя. Гърмя, трещя и сега кротко си вали. Само ми развали плановете за вечерната кафе-клюкарница....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар