Ако бях гадняр и леко набожен, щях да кажа че ви застигна софиянци божия гняв! Ама гадно си е де....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удави ни!!!
Collapse
X
-
Признавам си, че и аз имам такова смътно усещане и нагласа, че тея които се мислят за велики нещо им се случва от време на време за да ги смъкне на земята - както хамериканците се мислеха за центъра на света преди 11-ти септември, така и столичани, които провинцията я броят за камо ли не низша класа хора. Но по тия въпроси то си има отделна тема. Ако видя някоя кака да се дави, ще и правя изкуствено дишане пък ако ще и ромка или римлянка да се окаже накрая.
Коментар
-
В същност това, което исках да ви напиша по темата като страничен наблюдател е, че под лъвов мост преди седмица-две забелязах не толкова чисто речно корито ... и ще сложа снимка за да илюстрирам мнението си, че сигурно има причини... незнам дали си личи как клоните са образували водопадчета на дъното при по-тесните канали но ето:
Коментар
-
Баси тези дни сме като тропиците... сутрин до към 2-3 топло ... след това силен дъжд!! Днес аз бях пешеходец и ме поизпра! ;D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
niko_ymn написа:Признавам си, че и аз имам такова смътно усещане и нагласа, че тея които се мислят за велики нещо им се случва от време на време за да ги смъкне на земята - както хамериканците се мислеха за центъра на света преди 11-ти септември, така и столичани, които провинцията я броят за камо ли не низша класа хора. Но по тия въпроси то си има отделна тема. Ако видя някоя кака да се дави, ще и правя изкуствено дишане пък ако ще и ромка или римлянка да се окаже накрая.
Коментар
-
А в Стара Загора от вчера вали и не спира Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 напрао адски гадно време ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Kuku написа:Майка ми се прибрала от 5-те кюшета, до Надежда за повече от час По новините ще кажат, че е от глобалното затопляне, вЕрвайте ми П.П.Нико, 11 Септември, американците си го направиха черен - няма място за сравнениеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Лелелелее форда си е отишъл ....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз явно съм имал някакво предчувствие за наводненията, щото още в петък зех да поразтъркам за няколко дни твачкаУжасно огромен 3-тонен нафтов камЬОн, обаче минава през локви с дълбочина 1 метър все едно просто асфалта е леко мокърJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
niko_ymn написа:Признавам си, че и аз имам такова смътно усещане и нагласа, че тея които се мислят за велики нещо им се случва от време на време за да ги смъкне на земята - както хамериканците се мислеха за центъра на света преди 11-ти септември, така и столичани, които провинцията я броят за камо ли не низша класа хора. Но по тия въпроси то си има отделна тема. Ако видя някоя кака да се дави, ще и правя изкуствено дишане пък ако ще и ромка или римлянка да се окаже накрая.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Явор Митев
В петък следобед преди потопа буквално минути преди това се изнизахме от София. Но забелязах "идващото" към Младост и щракнах една снимка. После на магистралата ни валя здраво, ама беше за около 10 мин.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар