Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удави ни!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако бях гадняр и леко набожен, щях да кажа че ви застигна софиянци божия гняв! Ама гадно си е де....
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Признавам си, че и аз имам такова смътно усещане и нагласа, че тея които се мислят за велики нещо им се случва от време на време за да ги смъкне на земята - както хамериканците се мислеха за центъра на света преди 11-ти септември, така и столичани, които провинцията я броят за камо ли не низша класа хора. Но по тия въпроси то си има отделна тема. Ако видя някоя кака да се дави, ще и правя изкуствено дишане пък ако ще и ромка или римлянка да се окаже накрая.
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

В същност това, което исках да ви напиша по темата като страничен наблюдател е, че под лъвов мост преди седмица-две забелязах не толкова чисто речно корито ... и ще сложа снимка за да илюстрирам мнението си, че сигурно има причини... незнам дали си личи как клоните са образували водопадчета на дъното при по-тесните канали но ето:
        Прикачени файлове
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Баси тези дни сме като тропиците... сутрин до към 2-3 топло ... след това силен дъжд!! Днес аз бях пешеходец и ме поизпра! ;D
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Майка ми се прибрала от 5-те кюшета, до Надежда за повече от час По новините ще кажат, че е от глобалното затопляне, вЕрвайте ми П.П.Нико, 11 Септември, американците си го направиха черен - няма място за сравнение

Коментар

niko_ymn написа:
              Признавам си, че и аз имам такова смътно усещане и нагласа, че тея които се мислят за велики нещо им се случва от време на време за да ги смъкне на земята - както хамериканците се мислеха за центъра на света преди 11-ти септември, така и столичани, които провинцията я броят за камо ли не низша класа хора. Но по тия въпроси то си има отделна тема. Ако видя някоя кака да се дави, ще и правя изкуствено дишане пък ако ще и ромка или римлянка да се окаже накрая.
              Подобно отношение, към смъртта на 10 000 души е въпрос на съвест и морална ценност. Сред тях имаше деца, бременни жени...Само преди месец, в Китай загинаха десетки хиляди. Преди 3 години цунами уби стотици хиляди. Това са бедствия, чийто жертви не позволяват подобно отношение! Не го прави!

Коментар

Като си тръгнах в 16ч. от сточна гара беше страшно.В колата имаше вода до глезените/понеже си имам дупка под педалите/,ама като се прибрах и си сипах една голяма водка ми стана даже весело
                Автомобилът е просто добавка към гумите иджантите

Коментар

А в Стара Загора от вчера вали и не спира Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 напрао адски гадно време ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тва на лъвов мост седи има нема 1-2 месеца секи ден минавам от тамможе са от потопа да се е махнало
                    Mercedes E200 coupe

Коментар

Kuku написа:
                      Майка ми се прибрала от 5-те кюшета, до Надежда за повече от час По новините ще кажат, че е от глобалното затопляне, вЕрвайте ми П.П.Нико, 11 Септември, американците си го направиха черен - няма място за сравнение
                      Аз от мола на Стамболийски до Сухата река го взех за 2 часа
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Гледайте кво стаа!! Това е една пряка на Евлоги Георгиев...
                        Прикачени файлове
                        FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Лелелелее форда си е отишъл ....
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз явно съм имал някакво предчувствие за наводненията, щото още в петък зех да поразтъркам за няколко дни твачкаУжасно огромен 3-тонен нафтов камЬОн, обаче минава през локви с дълбочина 1 метър все едно просто асфалта е леко мокър
                            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

niko_ymn написа:
                              По същата тъпа логика за това ли миналата година на доста места в провинцията имаше наводнения???????????
                              Bravo 1.6 16v

Коментар

В петък следобед преди потопа буквално минути преди това се изнизахме от София. Но забелязах "идващото" към Младост и щракнах една снимка. После на магистралата ни валя здраво, ама беше за около 10 мин.....

Коментар

Working...
                                X