Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lhristov - махнали са го, няма го и в арена. Ще изчакаш да излезе другия релийз, тогава трябва да си бърз.Глася се за Ender’s Game / Играта на Ендър (2013) следобедно, да видим
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

tyson написа:
        Вчера гледах втората серия на ТОР, хареса ми!
        И на мен, чакаме следващата част. Гледа ли сцените след надписите ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo И на мен, чакаме следващата част. Гледа ли сцените след надписите ?
          Не, трябваше ли? Сега ще доглеждам Играта на Ендър, че заспах на него следобяд :D

Коментар

Аз тъкмо приключих Breaking Bad. Хареса ми като цяло, а и само заради последните 8 серии си струва целият сериал. На моменти ужасно скучен, особено първи и втори сезон. Не видях някакви особени брутализми, които се коментираха тук. Имаше 2-3 момента, но нищо фрапиращо.Но пак казвам -- невероятно силен финал, за разлика от Декстър, който обаче остава номер 1 като цяло.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Breaking Bad моооже би, казвам само може би измества Декстър в моята вечна класация. Или поне са на едно ниво. А иначе брутализми колкото искаш. Например когато Гас Фринг заколи като прасе Виктор. Или когато дадоха как Уолтър пикае кръв. Или когато пропадна ваната на Джеси с разлагащия се труп вътре и оплеска цялата къща с вътрешности. Всъщност моментът беше и забавен и идиотски, не само брутален. А и колко народ буквално анихилираха във варелите с киселина, включително и момчето с мотора. Е, само загатнаха какво се случва, но е достатъчно гадно. Можеха да минат и без тези неща.А ето го алтернативния, съвместен финал на Breaking Bad и Малкълм : http://www.youtube.com/watch?v=GtYNX3JWzjc
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

lhristov написа:
                Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.
                аре стига си ревал ето ти линкThe Wolf of Wall Street 2013ПС: това ми е от личната колеция
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3142698

Вече УЖ забранават тегленето на филми и песни от торенти За кой ли път колко е вярно и докога Сигурно ще измислят други програми да не са преследвани от законаhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3142698
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

homefront - става за убиване на време
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Изгледах Играта на Ендър. Не блести с нищо, но става.Битките добре са направени.

Коментар

todorshalev написа:
                        lhristov написа:
                        аре стига си ревал ето ти линкThe Wolf of Wall Street 2013ПС: това ми е от личната колеция
                        Стига бе, отсега нататък хич не ми и трябва замунда или подобни.Пиша тук и получавам. ФАКТ.Много сте яки. Тошко специално. Благодаря!Филма е свален, върви си, суб. има, всичко.Много, много съм доволен.Та... кой каза , че затварят или забраняват Торентите.Viva la ФФБ, но все още не мога да направя "цък". Колкото и да ми го обясняваха. Но ще се науча, де.Благодаря пак. На всички Ви.Та, не цъкайте на "цък". Нищо няма там. Шегувам се. И съм доволен и горд.
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Вчера гледах "47 Ронини" на кино, и честно казано не ме грабна. Може би имах прекалено големи очаквания. Изненадващо за мен самия, дори новият Thor ми хареса повече. Сега съм се наточил за Робокоп :D
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Никич, дай някое предложение, дето да си заслужава
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не съм попадал на такова. Чакам Робокопа и аз, и Франкенщайна....

Коментар

Снощи зяпах ама е тъпотия отвсякъде.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X