Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи гледах ’The Wolf Of Wall Street’ и определено го препоръчвам!

Коментар

Гледам с огромно удоволствие "Туин Пийкс" - отново, 21 години по-късно. Мисля, че всеки уважаващ себе си киноман трябва да изгледа великолепната мистерия на Дейвид Линч! Разбира се, филмът няма да даде отговор на нито една от загадките. Нито пък ще разберем защо в малкото градче Туин Пийкс нещата не са такива, каквито са. Но това е Дейвид Линч, все пак. Прекрасни актьори - младите Кайл Маклоклан, Шерилин Фен и Лара Флин Бойл, мистериозен сценарий, актуален и днес, великолепен саундтрак... И между другото - през тази година ще се снима продължение на сериала, 25 години след създаването му!
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз наскоро го гледах, няколко серии де, но на моменти ме побиваха тръпки.А и ... саундтрака е ... http://youtu.be/dTp6d7Bw79A много добър.И ако са минали 21г. значи съм бил на 10-11г. ... запечатал ми се е в съзнанието.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има го с идеално качество в З амунда. Ако някой реши да го гледа, да има предвид, че основното озвучаване е на руски, дублиран в стила на 90-те години - с един единствен, монотонен мъжки глас . Но с KmPlayer например лесно може да се пренасочи към английския звуков поток. Само първата серия, която е почти 2 часа, се принудих да я слушам на руски - при нея английският не поиска да се стартира.

Коментар

Last Vegas / Последният пенсионерски запой (2013)Голям филм!
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Не знам какво ви е мнението за първата серия от 4-ти сезон на "Под прикритие", но на мен не ми хареса. Изобилстваща с нереалистични, комично изглеждащи ефекти, слаба актьорска игра, почти никакво смислено действие, без връзка с предишния сезон (което, разбира се, може да бъде поправено в следващите серии), посредствено озвучаване. И много реклами. Не знаех, че по Канал 1 пак са започнали да пускат реклами и то толкова начесто. По едно време помня, че за да има равнопоставеност с частните телевизии, рекламите по К1 бяха силно ограничени.Та в тази връзка, за да не загубя напълно интерес, просто няма да го гледам по телевизията. Като излязат всички серии, тогава ще изгледам целия сезон за един уикенд.

Коментар

Озвучаването е престъпно. Иначе ми хареса серията като цяло. Естествено, без изненада, катастрофална игра на Шмекера. Аз никога не съм гледал серия по Канал 1. Тегля я с HD качество и картината е великолепна.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
                  Луда работа е този филм,определено ми хареса.

Коментар

Уникално! Reinassance
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Някой случайно да го е гледал?Ender’s Game / Играта на Ендър (2013)

Коментар

Да, става за губене на време.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На всички любители на сериалите бих препоръчал това:True detective
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Вчера гледах втората серия на ТОР, хареса ми!

Коментар

Kuku написа:
                              Абе, не го намирам в замунда. Възможно и е да го няма все още? Ако го има, дайте линк нещо, моля.
                              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Снощи гледах http://www.imdb.com/title/tt1731141/...Очаквах доста повече!

Коментар

Working...
                                X