Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    И ти ме нави, ще го почвам.Благодаря Томазо
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

    ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

    Коментар


      Препоръчвам филм - "Облакът Атлас"! Не бих се ангажирал да кажа каква точно е била идеята на бившите братя Уашовски, а сега Лана и Анди Уашовски. Мисля, че това, което искат да ни кажат, е, че всичко, което правим, има значение, всичко е свързано. Може би не точно в този живот, но със сигурност ... in another life brotha, както казваше Дезмънд от незабравимия Lost . Гледайте "Облакът Атлас" и открийте идеята за себе си. Въпреки трите си часа, гарантирам, че няма да ви доскучае дори и за миг. Лошо впечатление ми направиха единствено субтитрите. Забелязах поне 3 груби правописни грешки, а става дума за филм, излъчен в кино.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

      Коментар


        Аз съм го свалил от доста време, но с нетърпение очаквам субтитри, защото английския ми не е чак толкова добър Някой да има друго интересно предложение, че тази вечер май ще си почивам удома?

        Коментар


          Ако си фен на ... другото кино Slipstream . Мен лично доста ме впечатли ... кривата представа за света на сър Хопкинс . Също The Bourne legacy, Lawless е чудесен също ... п.п. малка поправка

          Коментар


            Борн съм го гледал два пъти.Ще опитам Антъни Хопкинс - благодаря!

            Коментар


              Само за фенове и задължително на поне 5.1 и с повечко bass.
              Прикачени файлове
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

              Коментар


                Иде новия Супермен. Впечатляващи автори по надписите.http://www.youtube.com/watch?feature...&v=KVu3gS7iJu4

                Коментар


                  Premium Rush. Хубаво филмче. Имам чувството, че авторите на ’Банда БМХ’ са гледали ’Умирай трудно 3’ и са си казали ’дай да направим пак филма’ .

                  Коментар


                    Изгледах Terra nova. Много приятна, увлекателна и лека за гледане фантастика! Помня, че ls1 беше споменал, че няма да има втори сезон. Това сигурно ли е и каква е причината, защото сериалът има голям потенциал за продължение ? Има нещо в Пустошта...
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                    Коментар


                      Някой да го е гледал ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                      Коментар


                        @Snake Причината е че е много скъпо да се прави сериал с подобен размах. Пилотните две серии са стрували 20 милиона, а целия сезон - 70 милиона долара. Сериалът е един от най-скъпите правени някога. Фокс го спират и са го сложили на тезгяха да го продават, ако някой иска да го купи и продължи, но никой не иска да се хване на хорото.

                        Коментар


                          Жалко. Не допусках, че това е скъп сериал. С изключение на динозаврите не забелязах нищо по-специално като ефекти.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                          Коментар


                            ’Firefly’ гледал ли си? Още един спрян сериал с огромен потенциал. Феновете почти бяха успели да го върнат, но се добраха само до дългометражен филм. Ковбойци в космоса. Е, има и бая мистерии де, струва си.

                            Коментар


                              Не съм го гледал. Сега започвам 7-ми сезон на Dexter (нарочно съм си изключил новините от страницата му във ФБ, но тия дни трябва да излезе последната серия), след него последния сезон на Fringe и после може да пробвам и Firefly. А помня, че преди време, когато за първи път ми препоръча Terra Nova, ми спомена и за някакъв друг добър сериал - Falling Skies. Така че ще има какво да се гледа през зимата .
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                              Коментар


                                ls1 написа:
                                Terra Nova. В бъдещето човечеството е изчерпало всички ресурси. Отворен е отвор във времето през който да се стигне във времето на динозаврите, 85 милиона години назад. С лотария се теглят хора и се пращат назад. От една страна се разправя как оцеляват. От друга дали като почнем начисто ще имаме сили да тръгнем по различен път или ще оакаме пак всичко. Има ренегати, които не е ясно за какво се борят (малко като ’другите’ в Лост). Един сезон е излязъл, друг няма да има. Falling Skies. На Земята пристигат извънземни и без да се обясняват изтребват 90% от населението. Ловят децата и им слагат на гърба едни органични ’хомоти’ с които ги контролират. Сериала проследява оцеляването на една група от военни и цивилни, като военните са по-скоро като местна гвардия, а не баш военни. От една страна трябва цивилни и военни да се сработят по между си. От друга трябва да оцеляват, да намират гориво, храна. А трябва и да се бият с извънземните, да организират съпротива. Два сезона са излезли, ще има и друг.Sons of Anarchy. Нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’. Четири сезона по 13-14 серии, сега ще почва пети сезон. От трите най-грабващ ми е бил последния.
                                Ето това съм казал.Между другото аз Декстър го изтърпях до 3-и сезон мисля и се отказах. Идва ми в повече тоя психопат. Фриндж новия сезон за мен е едно огромно, огромно разочарование. Помъчили са се да обновят нещата, реално са сменили сериала, вкарали са героите в абсолютно нова ситуация с абсолютно нови врагове. Може би щеше да ми е интересно ако беше чисто нов сериал с нови герои, но в този си вид мяза на смукано от пръстите. А описанието на главната героиня ’физиономия на перманентен синузит’ е по-вярно от всякога.

                                Коментар

                                Working...
                                X