Гледах новия Батман. Много приятно съм изненадан. Джоузеф Гордън-Левит през последните две години страшно ми се издигна в очите, човека почва страхотна екшън кариера, тук си прави перфектно ролята. Не бих казал, че Ан Хатауей е особено убедителна, но...става. Хареса ми, че не са направили обичайното Батман комиксово наакване от батман джиджавки, а батмотора прави страхотен завой. Ех, да ги нямаше душевните терзания на героите, но няма как, така е с комиксите, голямо тръшкане и самосъжаление пада.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мъж на ръба Гледах го преди няколко дни по HBO и ме изненада приятно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ls1 написа:Гледах новия Батман. Много приятно съм изненадан. Джоузеф Гордън-Левит през последните две години страшно ми се издигна в очите, човека почва страхотна екшън кариера, тук си прави перфектно ролята. Не бих казал, че Ан Хатауей е особено убедителна, но...става. Хареса ми, че не са направили обичайното Батман комиксово наакване от батман джиджавки, а батмотора прави страхотен завой. Ех, да ги нямаше душевните терзания на героите, но няма как, така е с комиксите, голямо тръшкане и самосъжаление пада.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Да, да - досетих се, даже го свалям в момента.Първият беше много, много силен филм.Дано не са оср...и идеята.Имам предвид надявам се да не са го превърнали в зрелищен балон под налягаме.Но като гледам рейтинга има надежда да не е така...Мерси - бях забравил да го търся!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Хмм... Накрая останах с усещането, че съм гледал "Пукни со зор" само дето Брус Уилисов не се появи :D Присъствието на Леджър определено липсваше.Никога не съм виждал артист до такава степен слял се в ролята си като Хийт Леджър в ролята на джокера.Този филм никога няма да достигне рейтинга на предшественика си.Както и да е, става, не съжалявам, че го гледах, както и не съжалявам, че не го гледах в киноI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
snake написа:Мъж на ръба Гледах го преди няколко дни по HBO и ме изненада приятно.
Коментар
-
Страхотен филм за събота следобед. Невероятно силно ме жегна право в сърцето.Може би ще се хареса на всеки, който има деца или прави опити да има. The.Odd.Life.of.Timothy.Green.2012.DVDRip.Xvid.Ac3-SLRG"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар