Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Светът е голям и спасение дебне от всякъде" - ако все още не сте го гледали - заслужава си.Отдавна не бях гледал качествен български филм. Е, този не напразно стигна почти до номинация за Оскар.Трудно се намира по торенти, на практика го няма. На мен ми го дадоха в Англия , изтеглен от някакъв азиатски торент-тракер. За съжаление има на места, където се говори на немски и италиански, и няма субтитри. Като цяло се схваща за какво говорят, но все пак.Най-добре е разбира се да го гледате на кино. Хем ще подпомогнете българското кино, хем и удоволствието е различно.http://www.theworldisbig.com/

Коментар

Immortal написа:
      "Светът е голям и спасение дебне от всякъде" - ако все още не сте го гледали - заслужава си.Отдавна не бях гледал качествен български филм. Е, този не напразно стигна почти до номинация за Оскар.Трудно се намира по торенти, на практика го няма. На мен ми го дадоха в Англия , изтеглен от някакъв азиатски торент-тракер. За съжаление има на места, където се говори на немски и италиански, и няма субтитри. Като цяло се схваща за какво говорят, но все пак.Най-добре е разбира се да го гледате на кино. Хем ще подпомогнете българското кино, хем и удоволствието е различно.http://www.theworldisbig.com/
      http://nanoset.net/torrent/15/10/145478/The%20World%20Is%20Big%20And%20Salvation%20Lurks%2 0Around%20The%20Corner%202008%20DVDRip%20XviD-CoWRY
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Гледайте го няма да съжелявате.
        Прикачени файлове
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Абе тука хора дето четат книги има ли?
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Има разбира се Наскоро се зачетох в "Дневниците на Вампира".... Има и сериал такъв, но няма сравнение с книгата Препоръчвам ти я горещо ако си падаш по "Истинския" живот..... Кръв, убийства, мистерии, колежански истории, вампири, духове и т.н.
            Skoda AMfabia 1.2 12v
            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Гледайте го задължително. Ако ви мъчат някакви икономически въпроси, всичко ще ви се изясни, казвам го без грам ирония.
              Прикачени файлове
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колеги,търся да изтегля или да купя отнякъде филма "La belle verte"Има го в замундата, но е с англииски субтитри и е орязан малко.Намерих и още един, но е много лошо каество и е презаписван от телевизия (няма да казвам коя)Ще бъда много благодарен, ако някой даде съвет или ме упъти
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

cenitel написа:
                  Да, аз обичам да чета , по принцип криминалета

Коментар

blondi_74 написа:
                    cenitel написа:
                    Да, аз обичам да чета , по принцип криминалета
                    коя е последната книга която си чела и кога ?
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Cop Out - или както е преведено тука - Скатавки. Още е по кината - готин е.
                      Браво 1.6 16v 1996
                      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Сега чета училище за вампири,хобит на ново и ронин оригиналната версия.Определено са добри всички.
                        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                        Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Онзи ден изгледах Fracture от 2007г. с Антъни Хопкинс, доста е добър.

Коментар

Утре ще ходя в МОЛ-а в Пловдив да гледам "Принцът на Персия". Prince of Persia практически е единствената компютърна игра, която съм играл някога и по която страстно се зарибих още от DOS-версията. Ще ми е любопитно да видя и филма, използвал играта за сюжет .
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Днес го гледах "Принцът на Персия" точно в Мола в Пловдив. Става за губене на време и толкова. Не разчита нито на оригинален сюжет, нито на кой знае какви ефекти. Все едно гледаш микс от "Небесно царство" и "Мумията".
                              преди - TIPO
                              сега - VOLVO XC60

Коментар

Имаше един руски филм за някъв дядка, на който му изнасилват внучката и после той като разбира запозва с един снайпер да ги убива един по един.Обаче не мога да се сетя името на филма.Ако някой го знае да пише.

Коментар

Working...
                                X