Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми темата е за интересни филми.Чакам предложение,че днес ще зяпам из къщи.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

lhristov написа:
      Стига бе, отсега нататък хич не ми и трябва замунда или подобни.Пиша тук и получавам. ФАКТ.Много сте яки. Тошко специално. Благодаря!Филма е свален, върви си, суб. има, всичко.Много, много съм доволен.Та... кой каза , че затварят или забраняват Торентите.Viva la ФФБ, но все още не мога да направя "цък". Колкото и да ми го обясняваха. Но ще се науча, де.Благодаря пак. На всички Ви.Та, не цъкайте на "цък". Нищо няма там. Шегувам се. И съм доволен и горд.
      аха да закрият Замунда нали от там ми се подхранва Колекцията и недеи така да ме хвалиш : Ще ми пораснат Ушите ПС: и как ще държа филм без субтитри
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Благодаря, Тошко. Още веднъж.Ето това ще зачакаме. http://www.imdb.com/title/tt1205537/...UA8gЗвучи добре. Нов филм на Костнър. Правен от Брана. По новела на Tom Clancy...
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
          Благодаря, Тошко. Още веднъж.Ето това ще зачакаме. http://www.imdb.com/title/tt1205537/...UA8gЗвучи добре. Нов филм на Костнър. Правен от Брана. По новела на Tom Clancy...
          еееее това го нямам Все още но яе си го набавя при първа възможност
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Коя Zamunda ще закриват, тази: www.zamunda.net или тази: www.zamunda.se ?Та по темата, интересувам се от една комедия, на която и правиха реклама преди около месец по телевизията. Разказва се за някъв дето си е дал спермата в банка и нещо се е объркало и има сега над 500 деца. Не запомних името, но главния герой е артиста дето примерно играе в "Мистър и мисис Смит" партньор на Брад Пит. Някой сеща ли се?
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Рано е още за него.Delivery Man се казва.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

veselin10 написа:
                Коя Zamunda ще закриват, тази: www.zamunda.net или тази: www.zamunda.se ?Та по темата, интересувам се от една комедия, на която и правиха реклама преди около месец по телевизията. Разказва се за някъв дето си е дал спермата в банка и нещо се е объркало и има сега над 500 деца. Не запомних името, но главния герой е артиста дето примерно играе в "Мистър и мисис Смит" партньор на Брад Пит. Някой сеща ли се?
                Гледах го на кино,хич не ми хареса ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Снощи от нямане какво да гледам си пуснах "Играта на Ендър". Това е просто едно детско филмче и нищо повече. Нещо от рода на "Звездни рейнджъри". Мисля, че е срамно големият Харисън Форд да се снима в такива филми, но ... Може би щеше да е малко по-интересен, ако главните герои, офицери, предводители на небесната армада на земята не бяха някакви деца-лилипути .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е, Снейк, финалната битка не ти ли хареса? Аз пък гледах HOmefront - бива.На Welcome to the Jungle -заспах. Ще го доглеждам довечера Някой инфо?
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Hachiko: A Dog’s Story

Hachiko: A Dog’s Storyедин страхотен филм за най-вярното куче на света .. филма е много много тъжен .. http://www.youtube.com/watch?v=Hk5aiAsTJS0
                      Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Hachiko е много тежък филм. Аз лично се просълзих накрая.

Коментар

Туин Пийкс - сериал-шедьовър! Ни повече, ни по-малко. Както вече отбелязах, всеки уважаваш себе си киноман трябва да го изгледа, ако не го е направил през 90-те години на миналия век . Изгледах го от начало до край 21 години по-късно. И отново не разбрах абсолютно нищо . Той затова е и такава мистерия, която продължава да се коментира толкова години след неочаквания му край.Остава обещанието на Лора Палмър, че ще се срещнем пак след 25 години. Тази година се навършват точно 25 години от заснемането на сериала и по всичко личи, че Дейвид Линч ще ни зарадва с продължението му! Луд гений - да чакаш 25 години, за да сбъднеш нещо, което си обещал в последната серия. Уникално!А 101 % добродетелният спешълейджънт Купър веднага се нареди до другите ми двама филмови кумири:- Декстър Морган - криминалист, любящ съпруг, брат, баща и ... сериен убиец- Уолтър Уайт-Хайзенберг - учител, любящ съпруг, баща и ... дилър на дрога

Коментар

Oldboy 2013 BRRip XviD AC3 - KINGDOM

Коментар

Диктаторът:Вероятно много от вас са го гледали, но аз не бях го гледал до вчера. Отдавна не съм се смял така, супер готина, идиотска комедия!

Коментар

Идиотска комедия, е най-точното определение Мега изрод е

Коментар

Working...
                                X