lhristov - махнали са го, няма го и в арена. Ще изчакаш да излезе другия релийз, тогава трябва да си бърз.Глася се за Ender’s Game / Играта на Ендър (2013) следобедно, да видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
emzo И на мен, чакаме следващата част. Гледа ли сцените след надписите ?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз тъкмо приключих Breaking Bad. Хареса ми като цяло, а и само заради последните 8 серии си струва целият сериал. На моменти ужасно скучен, особено първи и втори сезон. Не видях някакви особени брутализми, които се коментираха тук. Имаше 2-3 момента, но нищо фрапиращо.Но пак казвам -- невероятно силен финал, за разлика от Декстър, който обаче остава номер 1 като цяло.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Breaking Bad моооже би, казвам само може би измества Декстър в моята вечна класация. Или поне са на едно ниво. А иначе брутализми колкото искаш. Например когато Гас Фринг заколи като прасе Виктор. Или когато дадоха как Уолтър пикае кръв. Или когато пропадна ваната на Джеси с разлагащия се труп вътре и оплеска цялата къща с вътрешности. Всъщност моментът беше и забавен и идиотски, не само брутален. А и колко народ буквално анихилираха във варелите с киселина, включително и момчето с мотора. Е, само загатнаха какво се случва, но е достатъчно гадно. Можеха да минат и без тези неща.А ето го алтернативния, съвместен финал на Breaking Bad и Малкълм : http://www.youtube.com/watch?v=GtYNX3JWzjcTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
lhristov написа:Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3142698
Вече УЖ забранават тегленето на филми и песни от торенти За кой ли път колко е вярно и докога Сигурно ще измислят други програми да не са преследвани от законаhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3142698
Коментар
-
todorshalev написа:lhristov написа:Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар