lhristov - махнали са го, няма го и в арена. Ще изчакаш да излезе другия релийз, тогава трябва да си бърз.Глася се за Ender’s Game / Играта на Ендър (2013) следобедно, да видим
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Аз тъкмо приключих Breaking Bad. Хареса ми като цяло, а и само заради последните 8 серии си струва целият сериал. На моменти ужасно скучен, особено първи и втори сезон. Не видях някакви особени брутализми, които се коментираха тук. Имаше 2-3 момента, но нищо фрапиращо.Но пак казвам -- невероятно силен финал, за разлика от Декстър, който обаче остава номер 1 като цяло.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Breaking Bad моооже би, казвам само може би измества Декстър в моята вечна класация. Или поне са на едно ниво. А иначе брутализми колкото искаш. Например когато Гас Фринг заколи като прасе Виктор. Или когато дадоха как Уолтър пикае кръв. Или когато пропадна ваната на Джеси с разлагащия се труп вътре и оплеска цялата къща с вътрешности. Всъщност моментът беше и забавен и идиотски, не само брутален. А и колко народ буквално анихилираха във варелите с киселина, включително и момчето с мотора. Е, само загатнаха какво се случва, но е достатъчно гадно. Можеха да минат и без тези неща.А ето го алтернативния, съвместен финал на Breaking Bad и Малкълм : http://www.youtube.com/watch?v=GtYNX3JWzjc
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Е що така са го махнали? А някой, дето го има може ли да ми го изпрати? По пощата примерно. Електронната, то е ясно. :D До какъв обем в АБВ може да се изпраща? Което ми напомня, че трябва да поразчистя.
аре стига си ревал ето ти линкThe Wolf of Wall Street 2013ПС: това ми е от личната колеция
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Вече УЖ забранават тегленето на филми и песни от торенти За кой ли път колко е вярно и докога Сигурно ще измислят други програми да не са преследвани от законаhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3142698
аре стига си ревал ето ти линкThe Wolf of Wall Street 2013ПС: това ми е от личната колеция
Стига бе, отсега нататък хич не ми и трябва замунда или подобни.Пиша тук и получавам. ФАКТ.Много сте яки. Тошко специално. Благодаря!Филма е свален, върви си, суб. има, всичко.Много, много съм доволен.Та... кой каза , че затварят или забраняват Торентите.Viva la ФФБ, но все още не мога да направя "цък". Колкото и да ми го обясняваха. Но ще се науча, де.Благодаря пак. На всички Ви.Та, не цъкайте на "цък". Нищо няма там. Шегувам се. И съм доволен и горд.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Вчера гледах "47 Ронини" на кино, и честно казано не ме грабна. Може би имах прекалено големи очаквания. Изненадващо за мен самия, дори новият Thor ми хареса повече. Сега съм се наточил за Робокоп :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар