emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tyson написа:The Secret Life of Walter Mitty / Тайният живот на Уолтър Мити (2013)Отзиви, някой?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Гледах Последния пенсионерски запой на кино,хич не е лошо филмчето,определено ми хареса и не съжалявах,че съм дал пари да го гледам.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Long shot - много трудно го изгледах, на два пъти заспивах.Не препоръчвам. Муден и слаб сценарий. С нищо не ме грабна. Очаквах нещо повече."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Някой да е гледал тези, че са ми в списъка:The Hunger Games: Catching Fire / Игрите на глада: Възпламеняване (2013)Last Vegas / Последният пенсионерски запой (2013)"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Някой да е гледал тези, че са ми в списъка:The Hunger Games: Catching Fire / Игрите на глада: Възпламеняване (2013)Last Vegas / Последният пенсионерски запой (2013)Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар