Ей като каза Final Destination беше уникално в IMAX. Сцената с моста си беше епична.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: W.W
pl4 8rp написа:...За мен най-добра сцени си остава края на единия сезон и Гас Фринг ,да не пускам спойлери.Помислих,че терминатора се е прехвърлил там...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: W.W
snake написа:pl4 8rp написа:...За мен най-добра сцени си остава края на единия сезон и Гас Фринг ,да не пускам спойлери.Помислих,че терминатора се е прехвърлил там...преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Разпознах го още от първата серия, но иначе никога не съм бил фен на Малкълм. Breaking Bad е най-добрия некомедиен сериал, който съм изгледал. Засега нито Sons Of Anarchy, който все още продължава, нито Dexter, който все още не съм изгледал докрай, ще могат да го изместят от върха на моята класация, но все пак за втория бих казал, че има някакъв шанс От комедиините в момента следя "Двама мъже и половина" и "Теория за големия взрив", но силно се надявам да има нов сезон на Californication :D
Коментар
-
Аз имам два принципа при сериалите: да са с английска или немска реч и да не са комедийни. Вече наруших първото си правило с "Под прикритие", а след това изгледах и цялата боза "Стъклен дом", която горе-долу става за запълване на времето. Но комедиен сериал до момента не съм започвал. За Малкълм знаех, защото го гледат децата и понякога съм попадал на отделни епизоди. И може би затова ми беше по-трудно да разпозная Брайън Кранстън. А по отношение на Декстър срещу Breaking Bad, мисля, че има само 2 причини Декстър да е по-високо (все още) в класацията ми. Първата е, че просто първо гледах Декстър и този сериал ме омагьоса завинаги. А втората е меденият гласец на Майкъл С. Хол. Чуя ли "Tonight’s the night. And it’s going to happen again, and again...", забравям за останалите сериали :D . Декстър, Деб, Хари, Винс Масука, Ейнджъл Батиста, Куин, та дори и сержант Доукс Surprise Motherfucker са ми нещо като семейни приятели .Между другото, не знам дали знаеш, но актьорите Майкъл С. Хол (Декстър) и Дженифър Карпентър (Деб) успяха да се оженят и разведат по време на сериала.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
style34 написа:Ееее как може да не споменете най-великия комедиен сериал Приятели?
Коментар
-
Вече съм почти на финала на Breaking Bad. Не ми се иска да свършва и дори си намирам причини да не гледам всеки ден по серия, защото почти не останаха. Филмът е с много оригинален сюжет и с блестяща актьорска игра. И изобщо като че ли притежава всичко, за да бъде любимото криминале на цялото семейство. Дотук палецът сочеше нагоре за одобрение.Но - палецът вече сочи надолу: - Скучен и тягостен първи сезон и 2/3 от втория, което би отказало половината от аудиторията.- Излишно брутален! Сериалът изобилства със сцени, от които дори мен ме е гнус. А аз не се трогвам лесно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Вчера изгледах последната серия от 6-ти сезон на "Синовете" и след този кошмарен край (имам предвид много тежък, а не слаб), не знам как би могъл да продължи и дали може да има следващ сезон. В сериалите, които гледах напоследък, все убиват най-невинните и положителни герои - Dexter (Рита и Дебра), Breaking Bad (Андреа, не беше от главните, но един от малкото положителни), и сега и в Sons of Anarchy (няма да издавам, че може някой още да не е гледал финала). Чудя се сега какво да гледам, колебая се за "Семейство Сопрано", някой може ли да сподели впечатления?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар