Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей като каза Final Destination беше уникално в IMAX. Сцената с моста си беше епична.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Re: W.W

pl4 8rp написа:
      ...За мен най-добра сцени си остава края на единия сезон и Гас Фринг ,да не пускам спойлери.Помислих,че терминатора се е прехвърлил там...
      Разбрах за какво говориш. Малко неща са в състояние да ме впечатлят, но признавам, щях да падна от стола. У-Н-И-К-А-Л-Н-О!
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: W.W

snake написа:
        pl4 8rp написа:
        ...За мен най-добра сцени си остава края на единия сезон и Гас Фринг ,да не пускам спойлери.Помислих,че терминатора се е прехвърлил там...
        Разбрах за какво говориш. Малко неща са в състояние да ме впечатлят, но признавам, щях да падна от стола. У-Н-И-К-А-Л-Н-О!
        И за мен Dexter е номер едно в личната ми класация, но трябва да призная, че Breaking bad не му отстъпва. Преди две седмици го свърших, като изгледах наведнъж всички сезони за около 20 дни (по2-3 на вечер). Дотолкова ме беше погълнал, че през следващите няколко дни след края му, Джеси и Уолтър направо си ми липсваха като стари приятели :D
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

Dexter 4-ти сезон - Джон Литгоу (д-р Дик Соломон от "На гости на третата планета") като сериен убиец!? Това е последното, което съм очаквал в киното :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Скоро ще се убедиш, че Триликия е доста страховит . А какво ще кажеш за превъплъщението на Брайън Кранстън-таткото от Малкълм в Хайзенберг? На мен ми трябваше доста време, за да се усетя, че става дума за един и същ актьор.

Коментар

Разпознах го още от първата серия, но иначе никога не съм бил фен на Малкълм. Breaking Bad е най-добрия некомедиен сериал, който съм изгледал. Засега нито Sons Of Anarchy, който все още продължава, нито Dexter, който все още не съм изгледал докрай, ще могат да го изместят от върха на моята класация, но все пак за втория бих казал, че има някакъв шанс От комедиините в момента следя "Двама мъже и половина" и "Теория за големия взрив", но силно се надявам да има нов сезон на Californication :D
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз имам два принципа при сериалите: да са с английска или немска реч и да не са комедийни. Вече наруших първото си правило с "Под прикритие", а след това изгледах и цялата боза "Стъклен дом", която горе-долу става за запълване на времето. Но комедиен сериал до момента не съм започвал. За Малкълм знаех, защото го гледат децата и понякога съм попадал на отделни епизоди. И може би затова ми беше по-трудно да разпозная Брайън Кранстън. А по отношение на Декстър срещу Breaking Bad, мисля, че има само 2 причини Декстър да е по-високо (все още) в класацията ми. Първата е, че просто първо гледах Декстър и този сериал ме омагьоса завинаги. А втората е меденият гласец на Майкъл С. Хол. Чуя ли "Tonight’s the night. And it’s going to happen again, and again...", забравям за останалите сериали :D . Декстър, Деб, Хари, Винс Масука, Ейнджъл Батиста, Куин, та дори и сержант Доукс Surprise Motherfucker са ми нещо като семейни приятели .Между другото, не знам дали знаеш, но актьорите Майкъл С. Хол (Декстър) и Дженифър Карпентър (Деб) успяха да се оженят и разведат по време на сериала.

Коментар

Ееее как може да не споменете най-великия комедиен сериал Приятели?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    Ееее как може да не споменете най-великия комедиен сериал Приятели?
                    Тук няма спор. Според мен комедийните трябва да са в отделна класация, в която Приятели няма как някога да бъде свален от първото място. Това е единствения сериал, на който си пазя всичките сезони (почти 38ГБ) на компа, иначе трия каквото изгледам. Веднага след него слагам Californication :D При другите пропуснахме да споменем Game of Thrones, за който също нямам търпение, а един колега даже прочете книгите от нетърпение да разбере какво става Голям фен съм и на Spartacus, но се оказва, че не е толкова популярен колкото си мислех.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Така съм се увлякъл с Dexter, че краят на 4-ти сезон направо ме стисна за гърлото, а това рядко ми се случва при гледане на филм. Буквално трябваше да пийна едно малко преди лягане. Вече ми е сериозен претендент за най-добър сериал
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Четвъртият сезон на Декстър е първият (ако не греша) с кофти край. Триликия не беше за подценяване...

Коментар

WatchmenПо принцип мнението ми за филми със супергерои е , но този е различен!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Вече съм почти на финала на Breaking Bad. Не ми се иска да свършва и дори си намирам причини да не гледам всеки ден по серия, защото почти не останаха. Филмът е с много оригинален сюжет и с блестяща актьорска игра. И изобщо като че ли притежава всичко, за да бъде любимото криминале на цялото семейство. Дотук палецът сочеше нагоре за одобрение.Но - палецът вече сочи надолу: - Скучен и тягостен първи сезон и 2/3 от втория, което би отказало половината от аудиторията.- Излишно брутален! Сериалът изобилства със сцени, от които дори мен ме е гнус. А аз не се трогвам лесно.

Коментар

Венко,този сериал го гледах до трети сезон и до там. Толкова ми доскуча и въпреки това се измъчих с още няколко серии. Така и не понечих да го гледам отново. В момента фаворита ми еСинове на анархията следван от Менталиста. Останалите дето зяпам са ХАВАЙ 5 О и NCIAS,Elementary.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вчера изгледах последната серия от 6-ти сезон на "Синовете" и след този кошмарен край (имам предвид много тежък, а не слаб), не знам как би могъл да продължи и дали може да има следващ сезон. В сериалите, които гледах напоследък, все убиват най-невинните и положителни герои - Dexter (Рита и Дебра), Breaking Bad (Андреа, не беше от главните, но един от малкото положителни), и сега и в Sons of Anarchy (няма да издавам, че може някой още да не е гледал финала). Чудя се сега какво да гледам, колебая се за "Семейство Сопрано", някой може ли да сподели впечатления?
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X