Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    snake написа:
    "Параноя" ...
    дай линк де :D
    Филмът е съвсем нов, гледах го в Синемасити Пловдив. Не знам дали го има някъде в нета.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

tomazo написа:
      snake написа:
      "Параноя" - много, много приличен филм. Не ми доскуча дори и за секунда. Сюжетът: Млад и напорист ИТ служител във фирма от високо-технологичния бранш, обладан от желанието да успее и да заживее в света на богатите, е уличен в кокошкарско престъпление: пирува в бар със служебни пари. Но уж невинното провинение - сметка за 16 000 долара, може да му донесе дълга присъда. Изборът е - или да влезе в затвора, или да се съгласи да открадне тайни от конкурентна фирма. Филмът е интересен, динамичен, на моменти напрегнат, забавен, младежки, но и сериозен - за важните неща от живота, за цената на успеха, за изборите, които правим. Ами това е - приятно гледане!
      дай линк де :D
      http://zamunda.net/details.php?id=370690 но все още не е с хубаво качество, по-добре да се изчака докато качат приличен торент
      Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

"Плюя на гроба ти - 2" - заслужава ли си да му се отдели време?

Коментар

ЕЕЕееее***** ти заглавието!Ако се съди по него - по-скоро НЕ.А гледал ли си 1?И, я напиши оригиналното заглавие, моля. Сигурно смисъла е съвсем друг.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Гледал съм 1, да. Оригинално заглавие: I Spit On Your Gravе Звучи ли ти по друг начин? Гадничък е, да не се гледа по време на вечеря.

Коментар

Да бе, верно това си му е заглавието.И, "гадничък" си е меко казано спрямо това, което прочетох.Не бих го гледал. И не само по време на вечеря. Не обичам такива ужасности. (Не пиша ужасии, щото не знам как е правилно - ужасий ли, Паисии или Паисий, или Пайсий). Шегувам се, де, чеша си пръстите в края на работния ден. Но поне едно трябва да е вярно, а? Залагам на ПаисиЙ.А ти, щом си гледал 1, трябва да видиш и 2. Да затвърдиш, така да се каже.

Коментар

Една сцена от гореспоменатия филм ... https://www.youtube.com/watch?featur...&v=JW8DNStF3TE
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Незаменимо! Задължително ще се гледа! Трябва да знам дали това е най-лошият момент или има и по-лоши.

Коментар

Единицата ми хареса... 2ката не знам отказва ме това, че е пълна с български актьори...Между другото можете да погледнете и това http://www.youtube.com/watch?v=iwsqFR5bh6Q Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

И аз ще го гледам, закачих го. Заради Огито и сцената. :D Мършата как цвили само :D :D :D "NO NO NO" :D
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Току що говориха и по новините на БТВ за филма. Очертава се да е касотрепач или както се казва там за такива филми.

Коментар

Мисля, че монологът на Декстър в края на 11-та серия на финалния осми сезон трябва да се изучава в училищe . Вместо Хамлет, примерно. Велик сериал, епоха в киното! Остава една-единствена серия до финала. "Живеех през нощта в сянката на Мрачния странник. Дълго бродих в сенките, докато мракът не изпълни живота ми..." Найс, а?Междувременно започнах Breaking Bad, известен и като "В обувките на Сатаната". Натуралистичен, брутален, на моменти гнусен, но и много свежарски! Сериалът разказва за добродушния учител по химия Уолтър Уайт, който, научавайки че е болен от рак, решава да стане престъпник и да произвежда и пласира наркотици. До момента са излезли 5 сезона и повече от 50 епизода.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Едно предложение от мен - http://www.imdb.com/title/tt1924396/Определено не си спомням кога за последно гледах филм, който толкова да ми хареса. Музиката е на Енио Мориконе. Филма го водят италиански, но всичките актьори са си англоговорящи.Търсете го в Замунда и Арена под заглавието "The best offer".
                            преди - TIPO
                            сега - VOLVO XC60

Коментар

snake написа:
                              Междувременно започнах Breaking Bad, известен и като "В обувките на Сатаната". Натуралистичен, брутален, на моменти гнусен, но и много свежарски! Сериалът разказва за добродушния учител по химия Уолтър Уайт, който, научавайки че е болен от рак, решава да стане престъпник и да произвежда и пласира наркотици. До момента са излезли 5 сезона и повече от 50 епизода.
                              Както се развиват нещата, май този сезон ще е последен.
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Препоръчвам After Earth.
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X