tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tomazo написа:snake написа:"Параноя" - много, много приличен филм. Не ми доскуча дори и за секунда. Сюжетът: Млад и напорист ИТ служител във фирма от високо-технологичния бранш, обладан от желанието да успее и да заживее в света на богатите, е уличен в кокошкарско престъпление: пирува в бар със служебни пари. Но уж невинното провинение - сметка за 16 000 долара, може да му донесе дълга присъда. Изборът е - или да влезе в затвора, или да се съгласи да открадне тайни от конкурентна фирма. Филмът е интересен, динамичен, на моменти напрегнат, забавен, младежки, но и сериозен - за важните неща от живота, за цената на успеха, за изборите, които правим. Ами това е - приятно гледане!Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Гледал съм 1, да. Оригинално заглавие: I Spit On Your Gravе Звучи ли ти по друг начин? Гадничък е, да не се гледа по време на вечеря.
Коментар
-
Да бе, верно това си му е заглавието.И, "гадничък" си е меко казано спрямо това, което прочетох.Не бих го гледал. И не само по време на вечеря. Не обичам такива ужасности. (Не пиша ужасии, щото не знам как е правилно - ужасий ли, Паисии или Паисий, или Пайсий). Шегувам се, де, чеша си пръстите в края на работния ден. Но поне едно трябва да е вярно, а? Залагам на ПаисиЙ.А ти, щом си гледал 1, трябва да видиш и 2. Да затвърдиш, така да се каже.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Една сцена от гореспоменатия филм ... https://www.youtube.com/watch?featur...&v=JW8DNStF3TEI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Единицата ми хареса... 2ката не знам отказва ме това, че е пълна с български актьори...Между другото можете да погледнете и това http://www.youtube.com/watch?v=iwsqFR5bh6Q Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
И аз ще го гледам, закачих го. Заради Огито и сцената. :D Мършата как цвили само :D :D :D "NO NO NO" :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Мисля, че монологът на Декстър в края на 11-та серия на финалния осми сезон трябва да се изучава в училищe . Вместо Хамлет, примерно. Велик сериал, епоха в киното! Остава една-единствена серия до финала. "Живеех през нощта в сянката на Мрачния странник. Дълго бродих в сенките, докато мракът не изпълни живота ми..." Найс, а?Междувременно започнах Breaking Bad, известен и като "В обувките на Сатаната". Натуралистичен, брутален, на моменти гнусен, но и много свежарски! Сериалът разказва за добродушния учител по химия Уолтър Уайт, който, научавайки че е болен от рак, решава да стане престъпник и да произвежда и пласира наркотици. До момента са излезли 5 сезона и повече от 50 епизода.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Едно предложение от мен - http://www.imdb.com/title/tt1924396/Определено не си спомням кога за последно гледах филм, който толкова да ми хареса. Музиката е на Енио Мориконе. Филма го водят италиански, но всичките актьори са си англоговорящи.Търсете го в Замунда и Арена под заглавието "The best offer".преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
snake написа:Междувременно започнах Breaking Bad, известен и като "В обувките на Сатаната". Натуралистичен, брутален, на моменти гнусен, но и много свежарски! Сериалът разказва за добродушния учител по химия Уолтър Уайт, който, научавайки че е болен от рак, решава да стане престъпник и да произвежда и пласира наркотици. До момента са излезли 5 сезона и повече от 50 епизода.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар