SnitchМного ми хареса, държи в напрежение, създаден по действителен случай, главната роля е на Дуейн Джонсън /Скалата/.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не устоях на изкушението! Бях си обещал, че ще започна да гледам финалния сезон на Декстър след като излязат всички серии. Но вчера изгледах първата серия... два пъти :D . Началото на края на този велик сериал е наистина зашеметяващо, почти мистично!П.П. Първата серия на "Dexter - The End Begins" ме върна в едни по-добри за киното времена! Времена, в които "страшното" и мистичното се пресъздават не чрез комични, течащи чудовища, а чрез нещо просто и въздействащо: Ядосан мъж стои на самотна пейка. Приближава се непозната възрастна дама. Дамата знае нещо за него. Нещо повече - дамата знае всичките му тайни, пазени грижливо десетилетия наред.И спирам дотук. Приятно гледане! И бъдете послушни, защото Декстър отново е навън в нощта, гладен, но не за храна, а за нещо другоTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Кво ми говориш... от неделя съм почнал да рефрешвам Замундата. Най-големият сериал. И както казваш всичко е така яко пресъздадено и мистично, че те пленява по един особен начин. Изпусна си нервите обаче нашето момче на няколко пъти. А това рядко може да се случи с хладнокръвния Декстър по принцип. Дали не е склонен на повече грешки и пропуски?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Определено си изпусна нервите на два пъти, но при случката с джипа, който го засече, го разбирам напълно. Много пъти ми се е искало да направя същото . Колкото до грешките, с всеки изминал сезон нашето момче става все по-непредпазливо.Между другото, ще си позволя да направя прогноза за това как ще завърши филмът. В крайна сметка, това е само прогноза - нищо не подсказвам с нея и няма как да го направя в този момент, защото финалът ще е някъде през септември. Мисля, че Декстър ще загине. Ще направи нещо добро, героично, примерно ще спаси деца, или може би ще се жертва за Деб, но в крайна сметка ще го убият. Все пак става дума за сериен убиец и не ми се вярва за финал да го направят шеф на полицейското управление в Маями или пък да го дадат как кротко си пие ракията на яхтата, а около него подтичват внучета - малки Декстърчета с ножове в ръце .Другият вариант е да ни поднесат объркан и неясен финал като на Lost, който ще бъде тълкуван години наред от феновете.Не бих приел само финал, при който го вкарват в затвора! Ще поискам оставката на американския президент, ако за финал вкарат Декстър в тюрмата :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз смятам, че ще умре. На тази снимка си ми изглежда баш мъртъв, покрит с найлонче Може сестра му да изперка и тя да стане сериен убиец и да го убие. :DНе знам, но не и в затвора. Смятам, че някой ще му тегли ножа накрая, някой нов Декстър.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:...Може сестра му да изперка и тя да стане сериен убиец и да го убие. :DНе знам, но не и в затвора. Смятам, че някой ще му тегли ножа накрая, някой нов Декстър.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
ЗА БОГА, НЕ ТЕГЛЕТЕ И НЕ СЕ ИЗТОРМОЗВАЙТЕ ДА ГЛЕДАТЕWORLD WAR Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
’Най-бързия Индиан в света"- Режисьор : Роджър Доналдсън- В ролите : Пол Родригез, Антъни Хопкинс, Джесика Кофел, Ани Уайт, Теса Мичъл и д- Оценка в IMDB : 7.9/10 (21,384 гласа)- Държава : Нова Зеландия, САЩ- Година : 2005- Времетраене : 127 минути## Резюме : Филмът разказва за живота и триумфа на Бърт Мънро, който на 68-годишна възраст счупва рекордите на Юта в състезанията с мотоциклети.Героят на Антъни Хопкинс е богат и магнетичен характер. Той страда от доста заболявания, но е забавен плейбой, който се ползва със симпатиите на много хора в малкия си новозеландски град. След като подобря своя любим ярко червен мотоциклет модел "Indian" и тренира усърдно, Мънро се отправя на дълго пътешествие и успява не само да се класира за състезанията, но и да счупи рекорда. Освен че разказва класическата история за личния триумф, филмът предлага социологичен поглед към американския запад на 60-те години и ни запознава с няколко ярки характера, които помагат на Мънро в неговия донкихотовски поход към сбъдването на мечтите. Както личи от резюмето,филма е по действителен случай и е страхотен!За това как човек докато все още диша може да осъществи мечтите си...
Коментар
-
Bane
Значи посредата на филма разбираш вече как ще свърши... иначе ефекти бол, главните герои са много слаби.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар