Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SnitchМного ми хареса, държи в напрежение, създаден по действителен случай, главната роля е на Дуейн Джонсън /Скалата/.
    Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Коментар

Dead Man Down
          Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Не устоях на изкушението! Бях си обещал, че ще започна да гледам финалния сезон на Декстър след като излязат всички серии. Но вчера изгледах първата серия... два пъти :D . Началото на края на този велик сериал е наистина зашеметяващо, почти мистично!П.П. Първата серия на "Dexter - The End Begins" ме върна в едни по-добри за киното времена! Времена, в които "страшното" и мистичното се пресъздават не чрез комични, течащи чудовища, а чрез нещо просто и въздействащо: Ядосан мъж стои на самотна пейка. Приближава се непозната възрастна дама. Дамата знае нещо за него. Нещо повече - дамата знае всичките му тайни, пазени грижливо десетилетия наред.И спирам дотук. Приятно гледане! И бъдете послушни, защото Декстър отново е навън в нощта, гладен, но не за храна, а за нещо друго
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Кво ми говориш... от неделя съм почнал да рефрешвам Замундата. Най-големият сериал. И както казваш всичко е така яко пресъздадено и мистично, че те пленява по един особен начин. Изпусна си нервите обаче нашето момче на няколко пъти. А това рядко може да се случи с хладнокръвния Декстър по принцип. Дали не е склонен на повече грешки и пропуски?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Определено си изпусна нервите на два пъти, но при случката с джипа, който го засече, го разбирам напълно. Много пъти ми се е искало да направя същото . Колкото до грешките, с всеки изминал сезон нашето момче става все по-непредпазливо.Между другото, ще си позволя да направя прогноза за това как ще завърши филмът. В крайна сметка, това е само прогноза - нищо не подсказвам с нея и няма как да го направя в този момент, защото финалът ще е някъде през септември. Мисля, че Декстър ще загине. Ще направи нещо добро, героично, примерно ще спаси деца, или може би ще се жертва за Деб, но в крайна сметка ще го убият. Все пак става дума за сериен убиец и не ми се вярва за финал да го направят шеф на полицейското управление в Маями или пък да го дадат как кротко си пие ракията на яхтата, а около него подтичват внучета - малки Декстърчета с ножове в ръце .Другият вариант е да ни поднесат объркан и неясен финал като на Lost, който ще бъде тълкуван години наред от феновете.Не бих приел само финал, при който го вкарват в затвора! Ще поискам оставката на американския президент, ако за финал вкарат Декстър в тюрмата :D .

Коментар

И аз смятам, че ще умре. На тази снимка си ми изглежда баш мъртъв, покрит с найлонче Може сестра му да изперка и тя да стане сериен убиец и да го убие. :DНе знам, но не и в затвора. Смятам, че някой ще му тегли ножа накрая, някой нов Декстър.

Коментар

Определено нещо иновативно на фона на останалите заглавия.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

style34 написа:
                      ...Може сестра му да изперка и тя да стане сериен убиец и да го убие. :DНе знам, но не и в затвора. Смятам, че някой ще му тегли ножа накрая, някой нов Декстър.
                      Хм, Декстър убит от деградиралата Деб - възможно е, но не би ми харесало. Но пък от друга страна звучи доста логично. Покрай стремежа си да прикрива пороците на брат си, Деб здраво тръгна надолу.Декстър победен от някой нов хищник - напълно логичен и достоен финал.Представям си още един финал, подобен на объркания финал на Lost. Нещо като намек, че всичко се случва само в обърканата глава на Декстър, а в действителност той от дете прекарва дните си в психиатрия.Абе, както и да го мислим, този сериал не може да завърши хубаво. Любимият на цял свят сериен убиец ще напусне сцената .

Коментар

ЗА БОГА, НЕ ТЕГЛЕТЕ И НЕ СЕ ИЗТОРМОЗВАЙТЕ ДА ГЛЕДАТЕWORLD WAR Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt1980209/?ref_=sr_1
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

’Най-бързия Индиан в света"- Режисьор : Роджър Доналдсън- В ролите : Пол Родригез, Антъни Хопкинс, Джесика Кофел, Ани Уайт, Теса Мичъл и д- Оценка в IMDB : 7.9/10 (21,384 гласа)- Държава : Нова Зеландия, САЩ- Година : 2005- Времетраене : 127 минути## Резюме : Филмът разказва за живота и триумфа на Бърт Мънро, който на 68-годишна възраст счупва рекордите на Юта в състезанията с мотоциклети.Героят на Антъни Хопкинс е богат и магнетичен характер. Той страда от доста заболявания, но е забавен плейбой, който се ползва със симпатиите на много хора в малкия си новозеландски град. След като подобря своя любим ярко червен мотоциклет модел "Indian" и тренира усърдно, Мънро се отправя на дълго пътешествие и успява не само да се класира за състезанията, но и да счупи рекорда. Освен че разказва класическата история за личния триумф, филмът предлага социологичен поглед към американския запад на 60-те години и ни запознава с няколко ярки характера, които помагат на Мънро в неговия донкихотовски поход към сбъдването на мечтите. Както личи от резюмето,филма е по действителен случай и е страхотен!За това как човек докато все още диша може да осъществи мечтите си...

Коментар

Мнения за новия СтарТрек Star Trek Into Darkness / Пропадане в мрака (2013)?
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Значи посредата на филма разбираш вече как ще свърши... иначе ефекти бол, главните герои са много слаби.

Коментар

Working...
                                X