’Faster’. С Дуейн Джонсън - Скалата и Били Боб Торнтън. Много хубав и динамичен екшън, най-после да видя пак Скалата във филм който не е псевдо комедийка.След като излежава 10 годишна присъда за банков обир Шофьора (Скалата) излиза на свобода и почва да отмъщава за смъртта на брат си.http://www.imdb.com/title/tt1433108/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Изгледах и финалния сезон на FRINGE. Самият сезон ми хареса и като цяло съм голям фен на сериала. Дори нещо повече - този сериал ще заеме специално място в сърцето ми, наред с Богат-беден, Седморката на Блейк, Туин пийкс, Мъртвата зона, Изгубени, Декстър, Бягство от затвора . Но финалът го претупаха... Е, все пак е по-добре от безумния финал на Lost, който беше обида за феновете. Всъщност, като се има предвид, че е имало реална опасност петият и последен сезон на FRINGE изобщо да не се заснеме, съм доволен и на този орязан на половина сезон и доста постен финал.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Huku написа:Вчера гледах "Хотел Трансилвания" ... Анимация е, но е много весело и освежаващо филмче. Препоръчвам го на всички...
Коментар
-
Айде стига с тоя Тарантино. Да, уникален е, но и изчерпан. Препоръчвам http://www.imdb.com/title/tt1258972/?ref_=sr_1 - режисьорският дебют на RZA от Wu-Tang. Нещо като "Тигър и дракон", но с повече плискаща кръв от "Django" и също като него с рап саундтрак, който е ни в клин, ни в ръкав за времето и мястото на действието :D
Коментар
-
Здравейте! Тази седмица посетих киното два пъти. Единият път гледах "Пълен т*шак", вторият "Гангстерски отдел". Ако сте решили да гледате "т*шака", по-добре се откажете. Има скрит смисъл във филма, но е под ВСЯКАКВА критика. Що се отнася за втория - доста приятно и разтоварващо филмче, няма да сбъркате, ако го гледате!FIAT Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
-
Както знаете Джордж Лукас продаде фирмата си, съответно и ’Междузвездни войни’ на Дисни. Плановете са да има нова трилогия, епизод 7,8 и 9, като първата серия да излезе евентуално 2015г с режисьор Дж.Дж. Абрамс. Това, което се разбра тези дни обаче е, че Дисни планира ’Междузвездни войни’ франчайза да се развие по схемата на ’Марвъл’ комиксовите филми, т.е. филми за отделните герои, както има ’Айрън Мен’, ’Тор’, ’Капитан Америка’, ’Хълк’, но и общ филм всички събрани в едно ’Отмъстителите’. Така че освен основната трилогия ще има и отделни филми за отделните герои.Не знам това добра или лоша новина е, но имам усещането че много Стар Уарс много нещо се задава.
Коментар
-
Луднах по родни сериали. "Под прикритие" - отличен 5 1/2 . Всъщност, прекрасен сериал, по нещо ми напомня "На всеки километър". И със сигурност знам по какво ми напомня за "Prison break" - по хартиените фигурки, които прави един от главните герои. Намирам това за доста посредствена "заемка" от великия сериал. И ... малко в повече ми идва прекалено театралната игра на част от персонажите.Яд ме е, че така и не гледах "Стъклен дом", а сега вече не го дават по никой телевизор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар