Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно много свежо филмче. http://www.imdb.com/title/tt2261719/
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Току що изгледах Flight.Много интересно начало, по средата леко муден и накрая отново ме грабна.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Все едно прочетох моето мнение за Флайт, Емо И никой ли не гледа сега POSSESSION? Пак аз трябва да се жертвам първи... :D
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Облакът Атлас - изгледах 100 мин. и рекох да си почина малко.Та до тия 100 минути това е абсолютна боза, дано има някво развитие по към края.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако до 100-тната минута не те е грабнал - изобщо не го довършвай.Аз пък изгледах ’The Tree of Life’. Много особен филм, все пак Шон Пен и Брад Пит не играят в случайни филми. Обаче се чуствах малко като чалгар на джаз концерт...

Коментар

няма развитие ...
              emzo написа:
              Току що изгледах Flight.Много интересно начало, по средата леко муден и накрая отново ме грабна.
              кой е тоя, че ми излизат доста полети
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И на мен ми е доста странен тоя "Облак". Не разбирам к’во му се кефите толкова.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

ls1 написа:
                  Ако до 100-тната минута не те е грабнал - изобщо не го довършвай.Аз пък изгледах ’The Tree of Life’. Много особен филм, все пак Шон Пен и Брад Пит не играят в случайни филми. Обаче се чуствах малко като чалгар на джаз концерт...
                  E кво да ме грабне, не е новаторство паралелните истории на няколко човека, тука само дето за различни епохи.Ще го изгледам де.Веско -
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря. Дърпам го вече
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

emzo написа:
                      ls1 написа:
                      E кво да ме грабне, не е новаторство паралелните истории на няколко човека, тука само дето за различни епохи.Ще го изгледам де.Веско -
                      Флайт е добър... Гледах го и съжалявам, че не го направих на голям екран.Това по моите критерии е доста добра оценка
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt0085809/fullcredits#writers не успях да го изгледам цялото, но мен лично доста ме впечатли. Така и не гледах Baraka, но си свалих Samsara. Интересен, ще ми е погледа над две различни епохи, през погледа на режисьор като Ron Fricke

Коментар

Irka написа:
                          И на мен ми е доста странен тоя "Облак". Не разбирам к’во му се кефите толкова.
                          +1 Не съжалявам, че го изгледах, но се радвам, че не се набутах да го гледам на кино. A на "Flight" пък какво има да му се гледа на голям екран, освен деколтето на червенокосата актриса :D За кино според мен са зрелищните филми с компютърни ефекти, каскади, бойни сцени - примерно "Матрицата", "Бързи и яростни", "Тигър и дракон" и т.н. Няма да пропуснеш нищо, ако изгледаш вкъщи филм, в който има само диалози.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ls1 написа:
                            Ако до 100-тната минута не те е грабнал - изобщо не го довършвай.
                            Точно края ми хареса, но това НЕ е филм, който да се гледа на кино.Съгласен с dikanio на 10001%
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой да препоръча някоя свежа комедия ?
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

БГ филм, комедия - Чужденецът. Скоро го гледах, има свежи моменти.

Коментар

Working...
                                X