... Как лошият Том Ханкс от едната линия е свързан с героя от другата?
Всъщност в коя линия е бил лош? Или и това съм пропуснал? Аз пък не разбрах ролята на човека с пишещата машина. В общи линии всичко се въртеше около него и според мен той като пишеше, по този начин предизвикваше да се случи всичко, но дали беше така?
На кораба с избягалия роб ... там тровеше адвоката за да му вземе златото ... Човекът с пишещата машина, беше онзи, когото затвориха в лудница ... май само аз съм го гледал този филм
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
... Как лошият Том Ханкс от едната линия е свързан с героя от другата?
Всъщност в коя линия е бил лош? Или и това съм пропуснал? Аз пък не разбрах ролята на човека с пишещата машина. В общи линии всичко се въртеше около него и според мен той като пишеше, по този начин предизвикваше да се случи всичко, но дали беше така?
Том Ханкс беше лош в сцената с кораба. Тровеше адвоката, за да му вземе златото ЗА пишещата машина не знам, но 6 сцени, секстет с името на филма и разказ на композиторчето как е пресъздал в творбата си различни сюжети на любовта му с неговия любим... абе ето, че филмът е странен и всеки е пропуснал нещо и го тълкува различно. Ще го гледам втори път, няма как.А като почнаха надписите тогава разбрах половината, че са един и същи човек
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Aре мол’ви са без спойлери, макар и с малък или бял текст.
Напълно си прав, аз спирам. Но конкретно за този филм ти гарантирам, че каквото и да прочетеш, по никакъв начин няма да ти разкрие нещо съществено. Това е филм, който не може да се разкаже дори.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Някой гледа ли Alex.Cross.2012.BRRiP.XViD.AC3-ViBE ? Да даде някой отзив?Аз гледах Dredd.2012.720P.BRRIP.XVID.AC3-MAJESTiC. Оценявам го с 4 по 6-тобалната. Малко посредствен, за убиване на някой час бива.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
г-н Алекс го гледах, т.е. не доизгледах. Гледах към 30-40мин. и отиде в кошчето. Може би като сериял е добре, но за филм ... чувството в мен бе че съм на театър, и доста от актьорите имат проблеми с текста и присъствието, което трябва да имат.
г-н Алекс го гледах, т.е. не доизгледах. Гледах към 30-40мин. и отиде в кошчето. Може би като сериял е добре, но за филм ... чувството в мен бе че съм на театър, и доста от актьорите имат проблеми с текста и присъствието, което трябва да имат.
+1
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар