Някой да каже нещо за този филм! Струва ли си да се гледа?http://www.imdb.com/title/tt1371111/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIT написа:Някой да каже нещо за този филм! Струва ли си да се гледа?http://www.imdb.com/title/tt1371111/Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Гледах Хобита на кино. Хареса ми. Тайно се надявах поне да стигнат до Ереборн...Пак се зарибих. ..Давайте идеи, че чак догодина съм на работа Облакът Атлас го пуснах, но не ме грабна. Ще му дам втори шанс..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Irka написа:Аз скоро изгледах "13-ят воин". Стар филм, но пък много ми хареса.Преди дни гледах "Небесно царство", който също ме грабна.Сега се чудя какво да гледам."Облакът Атлас" ...3 часа? Сигурни ли сте, че си струва?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Зависи какви филми харесваш. Аз смятам, че "Облакът Атлас" е филмовото явление на тази година и задължително трябва да се гледа в кино, и то в добро кино. Но наистина не е филм за всеки. Просто не е леко филмче, което може да се гледа между другото. Има прекалено много сюжетни линии, които на пръв поглед нямат връзка една с друга, и за да се схване филмът, трябва да се следи изключително внимателно. Следва текст с бяло на бял фон, за да не разкрия нещо на тези, които не са го гледали. Аз например едва на следващия ден установих, че отрязъкът от времето, който смятах за най-далечен в миналото, всъщност е нерадостното, полупървобитно бъдеще на човечеството. Когато аз го гледах в Синемасити в Пловдив, група младежи се хилиха първите 20 минути, защото филмът започва с гейска сцена, а след още толкова отегчено напуснаха салона. Казано накратко - голям филм, но няма да допадне на всеки.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Сложен, многопластов, невероятно интригуващ и смислово дълбок филм!Бившите братя Уашовски пак избиха рибата, както с Матрицата навремето!Филмът наистина не е за всеки, но пък аз например харесвам и Expendables, и Sucker Punch ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Прекалееено многопластов бих казал .Мисля да го гледам пак, че не бях нещо много съсредоточен. И в крайна сметка каква е идеята? Един куп сцени, сюжетни линии и какво искат да кажат с това? Аз още в началото някъде разбрах, това което snake, но какво от това? Как everything is connected? Как лошият Том Ханкс от едната линия е свързан с героя от другата? Дали секстетът на композитора с въпросното име не е ключа към загадката? И всичко да е само в неговата глава (той имаше подобни размисли)?Филмът е направен с изключителни ефекти ама аз лично чак някакъв шедьовър не виждам. Не виждах такъв и при Аватар. И уж не съм тъп ама да питам да не е аз да не съм схванал нещо, че чета тук там някои оргазъм изпитали пък аз нещо...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Погледни го извън твоята гледна точка, извън твоят живот. Това е идеята на филма. Всичко е цикъл, човек е такъв какъвто е. За някой, като героите от филма, които ни се представят, всъщност са от огромно значение, там. Всеки е от значение и не е. Всичко се повтаря ... "змия захапала опашката си"
Коментар
-
style34 написа:... Как лошият Том Ханкс от едната линия е свързан с героя от другата?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар