Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Не съм го гледал. Сега започвам 7-ми сезон на Dexter (нарочно съм си изключил новините от страницата му във ФБ, но тия дни трябва да излезе последната серия)
    Току що изгледах предпоследния епизод. Голям съм му фен
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Изгледах първите 4 сезона на Декстър за по-малко от седмица. Тъкмо се бяхме върнали от морето преди 2 години и ми оставаше още седмица отпуска. И като започнах Декстър, просто не можах да се спра. След това, докато чаках да излезе петият сезон, изгледах първите 4 сезона общо 3 пъти :D . След време изгледах още един път всички сезони от първи та чак до 6-ти с жена ми, защото тя се страхува да го гледа сама. Прекрасен сериал, който задължително трябва да се гледа НЕозвучен на български. Да гледаш Декстър, без да чуваш гласа на Майкък Си Хол, е все едно..., абе не искам и да си го представя. Телефонът ми звъни с мелодията, с която започва Декстър . П.П. Помня една случка, точно когато семейно гледахме последната серия от 6-ти сезон, която помните как завърши... Седим си така, онемели от изненада и не щеш ли, спря токът. Буквално в следващата секунда чувам мелодията на Astor’s Birthday Party . Помислих, че съм получил слухови халюцинации, но се оказа, че точно в този момент ми се е включила бележка на телефона, естествено с тази мелодия .За всички фенове на Декстър-един велик момент, в който лекуващият се от рак Майкъл Си Хол побеждава не кого да е, а Хю Лори
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Еее, ти значи си по-голям фен и от мен Всяка серия съм я гледал с интерес. Много голям сериал. Кефи ме как има градация във всеки сезон и неусетно те увлича и чакам следващия епизод с нетърпение. И разбира се - гледам го със субтитри Между другото и моя телефон звъни така. И у фейса снимката ми е на Декстър
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

’Looper’ изгледах сега. Взе, че ми хареса. Да, лош подбор на двойка актьори да играят един човек, но Гордън-Левит е продуцент, така че си е сбъднал детската мечта май. За Брус Уилис нямам идея защо играе в тоя филм, след като в ’12 маймуни’ тоя мач вече го игра. И все пак филма не е лош, даже си е хубав.Сега като ви чета се зачудих кой ли сериал бих изгледал втори път. Хм, може би ’Стар Трек Вояджър’.

Коментар

И аз снощи изгледах Looper. Тия филми с пътуване в бъдещето за мен никога не могат да бъдат реалистични. Надолу текста е с бели букви, заради тези, които не са го гледали.Така де този накрая като се застреля, всички предходни събития във филма не би трябвало изобщо да са се случили, след като са предизвикани от същия този човек. Съответно майката с детето, че и главният герой би трябвало да са на съвсем друго място след като този се самоуби, а те си останаха в полето. Може и аз да се замислям прекалено много Като цяло обаче филмът ми хареса и го изгледах с интерес.

Коментар

ls1 написа:
              ...Сега като ви чета се зачудих кой ли сериал бих изгледал втори път. Хм, може би ’Стар Трек Вояджър’.
              Сериалите и изобщо филмите, които са ми харесали, с удоволствие ги гледам и втори път. При второто гледане почти винаги забелязвам, че 10-ина % от първото гледане не е оставило в съзнанието ми никакъв спомен, някак си съм го пропуснал. Втората причина, поради която си струва филмите да се гледат втори път, е че винаги има шанс да завършат различно . Това беше майтап, ако някой не е разбрал.Рекордът ми е от детските години, когато като омагьосан гледах "Човекът амфибия" всеки божи ден в продължение на една седмица.

Коментар

Детски рекорд - ’Банда БМХ’. Еххх..Никол Кидман тийнейджърка...

Коментар

Аз изгледах наскоро trouble with the curve . Приятна нормална история, на един велик за мен актьор, а може би и продуцент. Сега е наред Куентин Тарантино, но заради скапания звук от релийза го спрях. The man with the iron fist, за него става въпрос. Също така ми препоръчаха On the Road, нито книгата съм чел, нито филма, пък ще видим

Коментар

Снощи започнах 7-ми сезон на Декстър. Като чух медения гласец на Майкъл Хол, все едно се завърнах в родния дом след едногодишно отсъствие .П.П. А каква е тази мащабно рекламирана сага по Нова Тв - "Отмъщението"? Снощи гледах първата серия, но не ме грабна. Намирисва ми на сапунка.

Коментар

Малко заместител на ’Отчаяни съпруги’ ми прилича...

Коментар

Отмъщението го гледах до 1-ви сезон заради жена ми. Става, но мен лично не успя да ме запали.Тя (жена ми) все още го гледа. Общо взето борба на интригантстване между жени. И намесват мъже покрай всичко това.
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Мда, след втората серия съм убеден, че "Отмъщението" е сапунка. Не ме кефи, за разлика от други сапунки - "Касандра", "Вдовицата в бяло"... . Някаква поамериканчена сапунка, като "Грозната Бети". Няма да го гледам.

Коментар

Taken 2Вчера го гледах. Изкефих се.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

На мен не ми хареса особено.... Хубав е, но очаквах повече

Коментар

DREDD гледах снощи и ми хареса, Man with the iron fists също ми хареса но нещо в филма липсва.На кино гледах Хобит и Облакът Aтлас, и двата филма са страхотни всеки по свое му. Планирам да ги гледам поне още по веднъж.Като сериал гледам The Walking Dead. Много зарибяващ сериал, ако обичате касапници с зомбита.Последният сезон на Fringe ми идва някак в повече, но съм се хванал на хорото.Като детски рекорд имам 22 гледания на кино на Moonwalker, бях някъде 3ти-4ти клас. Отделно после десетки пъти на VHS, а в по-скорошно време и на PC.

Коментар

Working...
                                X