avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно времеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Аа стига с тоя |Sucker Punch, Василев ... :D Ебати приказката е Иначе чочитата са на ниво."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
emzo написа:Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно времеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
style34 написа:Total Recall - добро филмче и.... Кейт Бекинсейл..... уеуеееее ще се оженя за тази
Коментар
-
Yavor написа:emzo написа:Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно времеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Yavor написа:emzo написа:Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно времеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:blagun написа:Yavor написа:emzo написа:Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно времеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:avvasilev написа:blagun написа:Yavor написа:emzo написа:Допадна ми, но го слагам в категорията за гледане в работно времеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
avvasilev написа:Kuku написа:Е, аз доста време нямам силно озвучаване у нас, т.е. имам, но не го ползвам по предназначение Лошото е, че гледах ’Луупър’ и не ми хареса.Гледах ’Наследството на Борн’ и не ми хареса.Гледах българския ’Пистолет, куфар и три димящи варела’, но не ми хареса особено.Нещо ми става май....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар