Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, аз доста време нямам силно озвучаване у нас, т.е. имам, но не го ползвам по предназначение Лошото е, че гледах ’Луупър’ и не ми хареса.Гледах ’Наследството на Борн’ и не ми хареса.Гледах българския ’Пистолет, куфар и три димящи варела’, но не ми хареса особено.Нещо ми става май....

Коментар

препоръчвам три руски филма - има ги в замунда. "О чём говорят мужчины" , "О чём ещё говорят мужчины" и "День радио" . Много смешни и остроумни.
      Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
      ----------------------------
      Ignorance is a bliss

Коментар

Кики, ти се радвай, че още ти става! Василев, утре ще се повеселим с един от трите изброени от теб.Dying Young - това гледах аз за последно и не съжалявам, макар да съм го гледал и преди.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Kuku написа:
          Е, аз доста време нямам силно озвучаване у нас, т.е. имам, но не го ползвам по предназначение Лошото е, че гледах ’Луупър’ и не ми хареса.Гледах ’Наследството на Борн’ и не ми хареса.Гледах българския ’Пистолет, куфар и три димящи варела’, но не ми хареса особено.Нещо ми става май....
          Looper наистина разочарова ... не знам дали беше само края или напъните на онова пишлеме да бъде Бруно, обаче това не е моя филм ... Сега ще гледам Fire with fire - а дано да е нещо!
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ей сега гледах Expendables 2. Всъщност много ми хареса. Правен много за феновете. Постоянните закачки с другите им филми. И, разбира се, Чък Норис, невероятно присъствие. Хубав екшън. Единственото, което не ми харесва е, че от толкова звезди да играят добрите не са останали кои да играят лошите. Един Ван Дам и това е. Можеше да вкарат един Том Круз към лошите, или пък дори Кийфър Съдърланд, а пък Денис Лиъри как щеше да пасне за лош леле мале. Чувам Никълъс Кейдж щял да играе в третата част, няма лошо.

Коментар

emzo написа:
              За sci fi феновете, малко различно в последно време, на мен ми допадна.
              Не ми хареса. Все пак го изгледах до края, което означава, че не е чак невъзможен за гледане. Такъв обаче за мен е сериалът Lie to Me (Излължи ме). Мъчих се, мъчих се, изгледах два сезона, но третият вече е подигравка и спирам с тази пародия. Толкова имитиране на Хаус, само че в друг сюжет, та чак ти става жал за творческото безсилие на хората, които са правили този филм. Тим Рот е нелеп в нахаканата роля, в която трябва да се изявява. А като се озъби за чаровната си, сваляческа усмивка с развалените, пожълтели зъби, дъхът му мирише дори през телевизора .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

То затова е толкова впечатляващ в ’Планетата на маймуните’

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt1298649/
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                    svetli4a написа:
                    Препоръчвам последния на Дел Tоро и Траволта - ’’savages’’ ,приятно ме изненада, като жанр е екшън/трилър, има го вече със поносимо качество и субтитри по торентите. http://www.imdb.com/title/tt1615065/
                    И на мен много ми го похвалиха, теглете докато го има в замундата, че да не вземат да го махнат.
                    И аз днес го гледах, определено ме разчуства филма, а това е рядкост при заливащите ни постни заглавия в последно време...
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз го гледах - не е лош, но малко по-дълъг са го направили отколкото трябва според мен. Леко протяжен.Гледах и българския "Чужденецът" - нискобюджетна бозица. Ама се гледа.Total Recall - добро филмче и.... Кейт Бекинсейл..... уеуеееее ще се оженя за тази
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ls1 написа:
                        Ей сега гледах Expendables 2. Всъщност много ми хареса. Правен много за феновете. Постоянните закачки с другите им филми. И, разбира се, Чък Норис, невероятно присъствие. Хубав екшън. Единственото, което не ми харесва е, че от толкова звезди да играят добрите не са останали кои да играят лошите. Един Ван Дам и това е. Можеше да вкарат един Том Круз към лошите, или пък дори Кийфър Съдърланд, а пък Денис Лиъри как щеше да пасне за лош леле мале. Чувам Никълъс Кейдж щял да играе в третата част, няма лошо.
                        Снощи го гледах и доста се смях!За мене жанра му е екшън-комедия ... Иначе препратките към другите филми къртят, какти и ролята на Чък Норис...Както и Арни който вземаше оръжието на един негър и оня му вика: "Гледай да не й направиш нещо, че ще те терминирам!"
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

С нищо не ме грабна и мен. Чък кърти )
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Идеята на Expendables 2 е много екшън, много пуканки и гилзи до колене ... в същото време филма е направен с доста /само/ирония и мен много ме кефи.
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Няма какво да го мислим, филма си е направен като реверанс към екшъните от 80-те години, явно му липсват онези времена на Слай.

Коментар

Fire with fire не става ... плосък, плосък, та чак вдлъбнат ...

Коментар

Working...
                                X