Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ти се гледа сериозен филм

Коментар

След тоя филм, вече си харесвам нашата полиция Засега няма български субтитри.http://zamunda.net/details.php?id=320188&hit=1
      Прикачени файлове
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И субтитри има но за друг release на филма...
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Гледах "Men in black 3" и "Snow white and the Huntsman".Харесаха ми и двата. Сега чакам новия Спайдермен и Батман с по-хубаво качество.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Снощи започнах сериала "Излъжи ме" (Lie to me). Леко сериалче, става за гледане. Малко наподобява Хаус - пак някакъв арогантен, гениален умник е главно действащо лице. Определено обаче не е това, което търся. Не е сериалът, който ще ме залепи пред телевизора, за да го изгледам на един дъх. Продължавам да си търся сериал от калибъра на Lost, FRINGE, Prison break, Декстър...
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Зимата изгледах този, казвам изгледах, понеже друг сезон няма да има. Но е интересен.И разбира се най-интересното за мен през последните две години от сериалите.А да не пропусна, на 11-и почва новия сезон наОт филмите наскоро гледах този. Имам чувството, че някой се опитва да е откровен с този филм, но ако го направи в сериозна форма ще има вълна от самоубийства, така че е избрал да го направи комедия.

Коментар

ls1 написа:
                А да не пропусна, на 11-и почва новия сезон на
                Hell yeah
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ls1 написа:
                  Зимата изгледах този, казвам изгледах, понеже друг сезон няма да има. Но е интересен.И разбира се най-интересното за мен през последните две години от сериалите.А да не пропусна, на 11-и почва новия сезон на
                  Кажи по няколко приказки за тези сериали, без разбира се да разкриваш подробности .

Коментар

Terra Nova. В бъдещето човечеството е изчерпало всички ресурси. Отворен е отвор във времето през който да се стигне във времето на динозаврите, 85 милиона години назад. С лотария се теглят хора и се пращат назад. От една страна се разправя как оцеляват. От друга дали като почнем начисто ще имаме сили да тръгнем по различен път или ще оакаме пак всичко. Има ренегати, които не е ясно за какво се борят (малко като ’другите’ в Лост). Един сезон е излязъл, друг няма да има. Falling Skies. На Земята пристигат извънземни и без да се обясняват изтребват 90% от населението. Ловят децата и им слагат на гърба едни органични ’хомоти’ с които ги контролират. Сериала проследява оцеляването на една група от военни и цивилни, като военните са по-скоро като местна гвардия, а не баш военни. От една страна трябва цивилни и военни да се сработят по между си. От друга трябва да оцеляват, да намират гориво, храна. А трябва и да се бият с извънземните, да организират съпротива. Два сезона са излезли, ще има и друг.Sons of Anarchy. Нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’. Четири сезона по 13-14 серии, сега ще почва пети сезон. От трите най-грабващ ми е бил последния.

Коментар

Първите два вече ме заинтригуваха. Благодарности !

Коментар

Август месец излезе и втори сезон на Falling Skies. Тези дни и аз го гледам.Иначе някой ако харесва футбол и бойни изкуства, да гледа Shaolin soccer - http://www.imdb.com/title/tt0286112/Филмът е комедия и лично аз доста се посмях.
                        преди - TIPO
                        сега - VOLVO XC60

Коментар

Гледах Прометей. Не ми хареса. Ридли Скот накрая се подиграва и показва новата версия на Пришълеца :D
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

dannybo написа:
                            Август месец излезе и втори сезон на Falling Skies. Тези дни и аз го гледам.Иначе някой ако харесва футбол и бойни изкуства, да гледа Shaolin soccer - http://www.imdb.com/title/tt0286112/Филмът е комедия и лично аз доста се посмях.
                            Не знам защо Falling skies ми е доста елементарен... чак ме дразни!Излгедал съм ги и двата сезона - идеята е добра, но се осъществява доста посредствено според мен. В един момент се крият и се бият, след 10 секунди вече са спокойни и въртят либоф...Иначе @snake - има да си чакаме с тебе нещо от рода на Lost и Prison break... нищо свежо последно време.В момента зяпам едно прилично смешно сериалче - Californication... има доста сезони - хвърли му едно око и на него. Участва агент Мълдър
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

’Лост’ е единствения сериал, след изглеждане на серия на който седим с жената около минута смълчани и накрая аз почвам да псувам тежко и цветисто, а тя само мърда устни, тя си знае какво реди. Изгледахме го, ама не ми хареса, прекалиха с това ’да държим зрителя в напрежение’. Напъни напъни напъни да стане нещо и накрая става...кенеф, с извинение.Много ми липсва сериал като ’Файърфлай’ напоследък...

Коментар

dikanio написа:
                                ls1 написа:
                                А да не пропусна, на 11-и почва новия сезон на
                                Hell yeah
                                Гледах първата серия на новия сезон и честно казано не съм възхитен. Оплетен сюжет като свински черва, тоз мрази онзи, ама не може го утрепе щото не му е изгодно, а онзи мрази този ама не може го утрепе щото и аз не знам що. Дадох си сметка, че в началото на този сезон за нито един герой не мога да кажа ето, добър човек. Все боклуци. Къде останаха идеалите на рокерския свободен дух!? Всичко е оръжие, дрога и клатене на цици.Дано го поизчистят малко сценария, че то на човек му се отщява да гледа.

Коментар

Working...
                                X