Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли да помоля, да пишете имената на филмите,а линковете да са допълнение към името,защото все пак има хора,които нямат достъп до замунда и др. тракери.Благодаря предваритело
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Довечера съм се наточил на The Hunger Games от замунда. Ще кажа после мнение.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

dudulia написа:
        Може ли да помоля, да пишете имената на филмите,а линковете да са допълнение към името,защото все пак има хора,които нямат достъп до замунда и др. тракери.Благодаря предваритело
        Моите линкове не са към тракери, колега!
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)". Седем серии са, ако не греша. Много завързан и интересен филм, който трябва да се следи изключително внимателно, защото всичко, което се случва в сериите, е от значение, нищо не е случайно. НО: филмът изобилства от гнусни натуралистични сцени с много кръв. Make your choice, както казва Пъзела, но знайте, че започнете ли да гледате този филм, вече нищо няма да е същото... .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)". Седем серии са, ако не греша. Много завързан и интересен филм, който трябва да се следи изключително внимателно, защото всичко, което се случва в сериите, е от значение, нищо не е случайно. НО: филмът изобилства от гнусни натуралистични сцени с много кръв. Make your choice, както казва Пъзела, но знайте, че започнете ли да гледате този филм, вече нищо няма да е същото... .
            Недей бе човек, тоя филм наистина е уникален. Но хора с по слаба психика, вярно да не почват да го гледат.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

The Hunger games е бозав. На мен лично не ми хареса и не ми оправда очакванията...

Коментар

tyson написа:
                The Hunger games е бозав. На мен лично не ми хареса и не ми оправда очакванията...
                Абсолютно си прав, но изчаках да дадеш мнението, което бе обещал .Иначе за да не съм нещо което ме върна в детските ми години, а и е тъкмо за сезона: СИНЬО ЛЯТО/Verano azul линк целия сезон е.Приятно гледане!
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Много изтрещяна комедия, но определено съм смял от сърце Ted/Приятелю, Тед линкп.с. не се препоръчва гледането с малки деца(това съвсем сериозно). Преобладават нецензурните реплики.
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

snake написа:
                    Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)".
                    Уникална поредица. Всички части съм изгледал и мисля да повторя. Но наистина на моменти си е чак страшен . Който иска подобни филми да гледа Погрешен завой, също от няколко части с много кръв и трупове на части . А иначе ТЕД го чакам да излезе с хубаво качество в торентите, че много искам да го гледам. Само от трейлърите и умирам от смях.

Коментар

nelegalniq написа:
                      snake написа:
                      Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)".
                      Уникална поредица. Всички части съм изгледал и мисля да повторя. Но наистина на моменти си е чак страшен . Който иска подобни филми да гледа Погрешен завой, също от няколко части с много кръв и трупове на части . А иначе ТЕД го чакам да излезе с хубаво качество в торентите, че много искам да го гледам. Само от трейлърите и умирам от смях.
                      В конкретния торент тракер който съм дал, качеството е на доста добро ниво.

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt0106387/Benny And Joon
                        ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

tyson написа:
                          Мен ми хареса. Пипнат и непретупан филм. Мисля че не се харесва, защото режисьора и оператора са свършили страхотна работа в ловенето на кадъра, обаче екшъна малко им куца, и най-важното - много слабо се показва реакцията на жадната за зрелища тълпа. Освен това остава впечатлението, че тези двамата чиитват, поне мацката, иначе шарана е лапнал отвсякъде. Но мен ми стигаше да му се радвам визуално на филма, на кадрите, на дизайна. Фабулата и без това ще се разплита в следващата серия, оставиха достатъчно въпроси неотговорени.

Коментар

Вчера гледах The Avengers от замундата (с много прилично качество). Хареса ми, НО аз много харесвам IRON MAN и HULK :D Искренно съм се смял като лудите сам на 2 места, където HULK ги тръскаше като мръсни котета.

Коментар

И аз го гледах и съм изненадан колко много ми хареса. Екшън и хумор. А Хълк бе направо невероятен образ като се развихри. Мисля че се е получил много добър филм, понеже с толкова много герои няма как да се вкарат в коловоза ’самотен герой, обожаван от всички, но неразбран’, който е присъщ на комикс жанра. Слабото във филма според мен са две неща. Първото е много слабия лош герой. Ще ме прощават ама...зле. И второто е огромния контраст в уменията на актьорите, Джаксън, Дауни от една страна и останалите от друга.Обаче според мен филма щеше да е още по-добър ако бяха вкарали Ханкок. Е тогава вече...И защо не заделиха някой долар и за Антъни Хопкинс!? Но пък тогава лошите съвсем щяха да останат без шанс.

Коментар

Дайте някакви нови идеи? От нямане какво да правя вчера гледах Cabin in the woods .... Бахти ужаса зомбарски :D :D :D :D

Коментар

Working...
                                X