Може ли да помоля, да пишете имената на филмите,а линковете да са допълнение към името,защото все пак има хора,които нямат достъп до замунда и др. тракери.Благодаря предваритело
Може ли да помоля, да пишете имената на филмите,а линковете да са допълнение към името,защото все пак има хора,които нямат достъп до замунда и др. тракери.Благодаря предваритело
Моите линкове не са към тракери, колега!
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)". Седем серии са, ако не греша. Много завързан и интересен филм, който трябва да се следи изключително внимателно, защото всичко, което се случва в сериите, е от значение, нищо не е случайно. НО: филмът изобилства от гнусни натуралистични сцени с много кръв. Make your choice, както казва Пъзела, но знайте, че започнете ли да гледате този филм, вече нищо няма да е същото... .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)". Седем серии са, ако не греша. Много завързан и интересен филм, който трябва да се следи изключително внимателно, защото всичко, което се случва в сериите, е от значение, нищо не е случайно. НО: филмът изобилства от гнусни натуралистични сцени с много кръв. Make your choice, както казва Пъзела, но знайте, че започнете ли да гледате този филм, вече нищо няма да е същото... .
Недей бе човек, тоя филм наистина е уникален. Но хора с по слаба психика, вярно да не почват да го гледат.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
The Hunger games е бозав. На мен лично не ми хареса и не ми оправда очакванията...
Абсолютно си прав, но изчаках да дадеш мнението, което бе обещал .Иначе за да не съм нещо което ме върна в детските ми години, а и е тъкмо за сезона: СИНЬО ЛЯТО/Verano azul линк целия сезон е.Приятно гледане!
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Много изтрещяна комедия, но определено съм смял от сърце Ted/Приятелю, Тед линкп.с. не се препоръчва гледането с малки деца(това съвсем сериозно). Преобладават нецензурните реплики.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)".
Уникална поредица. Всички части съм изгледал и мисля да повторя. Но наистина на моменти си е чак страшен . Който иска подобни филми да гледа Погрешен завой, също от няколко части с много кръв и трупове на части . А иначе ТЕД го чакам да излезе с хубаво качество в торентите, че много искам да го гледам. Само от трейлърите и умирам от смях.
Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)".
Уникална поредица. Всички части съм изгледал и мисля да повторя. Но наистина на моменти си е чак страшен . Който иска подобни филми да гледа Погрешен завой, също от няколко части с много кръв и трупове на части . А иначе ТЕД го чакам да излезе с хубаво качество в торентите, че много искам да го гледам. Само от трейлърите и умирам от смях.
В конкретния торент тракер който съм дал, качеството е на доста добро ниво.
The Hunger games е бозав. На мен лично не ми хареса и не ми оправда очакванията...
Мен ми хареса. Пипнат и непретупан филм. Мисля че не се харесва, защото режисьора и оператора са свършили страхотна работа в ловенето на кадъра, обаче екшъна малко им куца, и най-важното - много слабо се показва реакцията на жадната за зрелища тълпа. Освен това остава впечатлението, че тези двамата чиитват, поне мацката, иначе шарана е лапнал отвсякъде. Но мен ми стигаше да му се радвам визуално на филма, на кадрите, на дизайна. Фабулата и без това ще се разплита в следващата серия, оставиха достатъчно въпроси неотговорени.
Вчера гледах The Avengers от замундата (с много прилично качество). Хареса ми, НО аз много харесвам IRON MAN и HULK :D Искренно съм се смял като лудите сам на 2 места, където HULK ги тръскаше като мръсни котета.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
И аз го гледах и съм изненадан колко много ми хареса. Екшън и хумор. А Хълк бе направо невероятен образ като се развихри. Мисля че се е получил много добър филм, понеже с толкова много герои няма как да се вкарат в коловоза ’самотен герой, обожаван от всички, но неразбран’, който е присъщ на комикс жанра. Слабото във филма според мен са две неща. Първото е много слабия лош герой. Ще ме прощават ама...зле. И второто е огромния контраст в уменията на актьорите, Джаксън, Дауни от една страна и останалите от друга.Обаче според мен филма щеше да е още по-добър ако бяха вкарали Ханкок. Е тогава вече...И защо не заделиха някой долар и за Антъни Хопкинс!? Но пък тогава лошите съвсем щяха да останат без шанс.
Коментар