Може ли да помоля, да пишете имената на филмите,а линковете да са допълнение към името,защото все пак има хора,които нямат достъп до замунда и др. тракери.Благодаря предваритело
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dudulia написа:Може ли да помоля, да пишете имената на филмите,а линковете да са допълнение към името,защото все пак има хора,които нямат достъп до замунда и др. тракери.Благодаря предварителоI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)". Седем серии са, ако не греша. Много завързан и интересен филм, който трябва да се следи изключително внимателно, защото всичко, което се случва в сериите, е от значение, нищо не е случайно. НО: филмът изобилства от гнусни натуралистични сцени с много кръв. Make your choice, както казва Пъзела, но знайте, че започнете ли да гледате този филм, вече нищо няма да е същото... .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)". Седем серии са, ако не греша. Много завързан и интересен филм, който трябва да се следи изключително внимателно, защото всичко, което се случва в сериите, е от значение, нищо не е случайно. НО: филмът изобилства от гнусни натуралистични сцени с много кръв. Make your choice, както казва Пъзела, но знайте, че започнете ли да гледате този филм, вече нищо няма да е същото... .Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
tyson написа:The Hunger games е бозав. На мен лично не ми хареса и не ми оправда очакванията...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Много изтрещяна комедия, но определено съм смял от сърце Ted/Приятелю, Тед линкп.с. не се препоръчва гледането с малки деца(това съвсем сериозно). Преобладават нецензурните реплики.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
snake написа:Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)".
Коментар
-
nelegalniq написа:snake написа:Който иска тръпка - филмът е "Убийствен пъзел (SAW)".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
tyson написа:The Hunger games е бозав. На мен лично не ми хареса и не ми оправда очакванията...
Коментар
-
Вчера гледах The Avengers от замундата (с много прилично качество). Хареса ми, НО аз много харесвам IRON MAN и HULK :D Искренно съм се смял като лудите сам на 2 места, където HULK ги тръскаше като мръсни котета."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
И аз го гледах и съм изненадан колко много ми хареса. Екшън и хумор. А Хълк бе направо невероятен образ като се развихри. Мисля че се е получил много добър филм, понеже с толкова много герои няма как да се вкарат в коловоза ’самотен герой, обожаван от всички, но неразбран’, който е присъщ на комикс жанра. Слабото във филма според мен са две неща. Първото е много слабия лош герой. Ще ме прощават ама...зле. И второто е огромния контраст в уменията на актьорите, Джаксън, Дауни от една страна и останалите от друга.Обаче според мен филма щеше да е още по-добър ако бяха вкарали Ханкок. Е тогава вече...И защо не заделиха някой долар и за Антъни Хопкинс!? Но пък тогава лошите съвсем щяха да останат без шанс.
Коментар
-
Дайте някакви нови идеи? От нямане какво да правя вчера гледах Cabin in the woods .... Бахти ужаса зомбарски :D :D :D :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар