Тоя ще го гледам и ще дам отзив.edit: Гледах го, не съжалявам. Хубав е. Загнезди ми се в съзнанието свирукането и сега почнах да си свирукам по същия начин и аз :D
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Sons of Anarchy, нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Четири сезона по 13-14 серии, наесен почва пети сезон. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’.
Мерси за това предложение
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Днес гледах на Кино... Невероятният Спайдърмен. Препоръчвам го на всички, много силен сценарии и развитие на действие. Бях запленем от филма и го гледах с удоволствие, от доста време не бях гледал толкова силен филм.
Нещо старо но определено запомнящо се, може би един от първите (ако не и първия филм на Люк Бесон), отделно и актьорския състав е от класа. Та става въпрос именно за ЛЕОН.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
абе тоя торент тракер как не са го спрели от БОП-а все още )))) че нямам и рег там Иначе Леон е култов филм. Днеска пак гледах Отвлечен (ABduction), и пак ме изкефи яко
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Нещо старо но определено запомнящо се, може би един от първите (ако не и първия филм на Люк Бесон), отделно и актьорския състав е от класа. Та става въпрос именно за ЛЕОН.
Коментар