Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Тоя ще го гледам и ще дам отзив.edit: Гледах го, не съжалявам. Хубав е. Загнезди ми се в съзнанието свирукането и сега почнах да си свирукам по същия начин и аз :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Тренировъчен денСтаричък, но пък с уникално присъствие на Дензъл Уошингтън!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Тренировъчен денСтаричък, но пък с уникално присъствие на Дензъл Уошингтън!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
ls1 написа:Sons of Anarchy, нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Четири сезона по 13-14 серии, наесен почва пети сезон. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’.
Коментар
-
Много свежарско филмче. Леко и разтоварващо и много подходящо за сезона You May Not Kiss The BrideAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Нещо старо но определено запомнящо се, може би един от първите (ако не и първия филм на Люк Бесон), отделно и актьорския състав е от класа. Та става въпрос именно за ЛЕОН.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
абе тоя торент тракер как не са го спрели от БОП-а все още )))) че нямам и рег там Иначе Леон е култов филм. Днеска пак гледах Отвлечен (ABduction), и пак ме изкефи яко"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
batproho написа:Нещо старо но определено запомнящо се, може би един от първите (ако не и първия филм на Люк Бесон), отделно и актьорския състав е от класа. Та става въпрос именно за ЛЕОН.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар