Не помня дали вече съм ви го предлагал, но е страхотно разпускащо филмче:A good year
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодаря на емзо, за филма който препоръча.Днеска го гледах а не го свалях досега щото ми се струваше поредната боза.Мнението ми за филма е 1:1 като това на Емо Страшен, лек, разтоварващ филм. Изкефих се яко"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Белите не могат да скачатСтрахотен филм, гледал съм го всеки божи ден, докато не се прецака касетата! За мен - уникален, но ако е с БГаудио. Със субтитрите се губи ефекта.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
tyson написа:Благодаря на емзо, за филма който препоръча.Днеска го гледах а не го свалях досега щото ми се струваше поредната боза.Мнението ми за филма е 1:1 като това на Емо Страшен, лек, разтоварващ филм. Изкефих се якоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
даже без предварителна подготовка става :D http://www.imdb.com/title/tt1645170/фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Купонджийска комедия 21 Jump StreetAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Доживях най-накрая един добър филм да излезе с читаво качество Safe HouseAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Доживях най-накрая един добър филм да излезе с читаво качество Safe HouseI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
TIP написа:Героите на КелиЕдин от любимите ми. :P
Коментар
-
emzoОбещавам да слушам нафтамен (avvasilev), изключително тъп филм Mr. Green"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
http://www.imdb.com/title/tt1456635/ Много добра комедия. Шон Уилям Скот (Стифлър от "Американски пай") е гаранция за това :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар