Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не помня дали вече съм ви го предлагал, но е страхотно разпускащо филмче:A good year

Коментар

Благодаря на емзо, за филма който препоръча.Днеска го гледах а не го свалях досега щото ми се струваше поредната боза.Мнението ми за филма е 1:1 като това на Емо Страшен, лек, разтоварващ филм. Изкефих се яко
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Белите не могат да скачатСтрахотен филм, гледал съм го всеки божи ден, докато не се прецака касетата! За мен - уникален, но ако е с БГаудио. Със субтитрите се губи ефекта.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

tyson написа:
          Благодаря на емзо, за филма който препоръча.Днеска го гледах а не го свалях досега щото ми се струваше поредната боза.Мнението ми за филма е 1:1 като това на Емо Страшен, лек, разтоварващ филм. Изкефих се яко
          +1
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

даже без предварителна подготовка става :D http://www.imdb.com/title/tt1645170/
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Купонджийска комедия 21 Jump Street
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Доживях най-накрая един добър филм да излезе с читаво качество Safe House
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  Доживях най-накрая един добър филм да излезе с читаво качество Safe House
                  Взе ми думите от клавиатурата ... Дензъл Уошингтън
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Филма SAFE със Джейсънчето изкочи ли вече по кината ?
                    Punto JTD
                    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Обещавам да слушам нафтамен (avvasilev), изключително тъп филм
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Героите на КелиЕдин от любимите ми. :P
                        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

emzo написа:
                          Обещавам да слушам нафтамен (avvasilev), изключително тъп филм
                          Ти и за други работи трябваше да ме слушаш, ама си дървена чутура ...
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

TIP написа:
                            Героите на КелиЕдин от любимите ми. :P
                            Даааа, запомнил съм сцената където Съдърланд се е опнал до разваления си танк и казва на някакъв шапкар ’А, аз не го поправям, само го търкалям’ :D Голяма роля прави.

Коментар

emzoОбещавам да слушам нафтамен (avvasilev), изключително тъп филм Mr. Green
                              Гледах го, но не си заслужаваше да го постна в темата За инфо само, гледах и BATTLESHIPS - едно, две нива е над Джонито Но има яки сцени на битки поне.Тоя Сейфхаус ми е за довечера, убедихте ме
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt1456635/ Много добра комедия. Шон Уилям Скот (Стифлър от "Американски пай") е гаранция за това :D
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X