Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo я дай пример за умен сериал.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Няма смисъл да спорим за кино, сериали и изобщо за вкус . Киното е магия, на един му възсейства едно, на друг-друго. Честно казано по прекалено натуралистични филми не си падам и именно затова не гледам например съвременни руски филми. Иначе старите съветски филми, особено тези за войната, както и някои комедии, ги харесвах много.И, разбира се, благодаря на всички за предложените заглавия. Ще ги почна един по един и ще видим кой ще ми допадне.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

tyson написа:
        tomazo я дай пример за умен сериал.
        :D Бягство от затвора и дързост и красота разбира се след като се върти вече 30 год. и Декстър са го мислили доста добри сериали има ,но колегата отгоре е прав ,че всичко опира до вкус .Гледай Рим ,който е с бюджет 5 млн. поне са се постарали за атмосферата хората.
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Рим е много добър сериал,както и Спартакус (за сега следват историята точно) Игра на тронове също е много добър.
          ex. punto elx 1.2i
          Lancia Libra 1.6

Коментар

Я кажете някой свестен филм. Нещо - фантастика, комедия или екшън ? Ама без вмпири ивърколаци, че нема по-тъпо нещо от тях Да е нещо от сорта на Междузвездни войни, Старгейт, Мумията ... или Умирай трудно ,Чакала ... Смотаняци ... :D Рових се из Замунда и Арена, нищо не ми вдъхна доверие. Само буламачи в стил 10 човека в една стая и почват да мрат. Ба си тъпотиите.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Няма свестни нови филми. Аз лично чакам няколко заглавия с нетърпение, но са още TS.Убивам времето преди заспиване с един сериал сега - THE EVENT. Не съм го изгледал още, заслужи вниманието ми и успя да ме грабне.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Лошо ... Ще се гледа от колибка . ком :D
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

търся филма Willow от 1988г. приключенски.
                  Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                  Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
                    търся филма Willow от 1988г. приключенски.
                    http://zamunda.net/details.php?id=206629&hit=1
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Изключително забавен, интересен и разтърсващ от ежедневието филм, отдавна ама много отдавна не бях гледал хубав екшън/комедия.6+
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пуснах го да се сваля :D

Коментар

И аз като колегата emzo ви предлагам да гледате този филм. Много е добър и забавен, бе няма да съжалявате.

Коментар

Мда,много е добро филмчето,заслужава си ! Някой да сподели хубава комедия ?
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              Мда,много е добро филмчето,заслужава си ! Някой да сподели хубава комедия ?
                              http://zamunda.net/details.php?id=5147http://zamunda.net/details.php?id=57897http://zamunda.net/details.php?id=296503яки комедийки
                              Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Филм който адски много ми хареса особено, че е по действителен случай.Intouchableshttp://arenabg.com/torrents/153615/
                                Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Working...
                                X