tomazo я дай пример за умен сериал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма смисъл да спорим за кино, сериали и изобщо за вкус . Киното е магия, на един му възсейства едно, на друг-друго. Честно казано по прекалено натуралистични филми не си падам и именно затова не гледам например съвременни руски филми. Иначе старите съветски филми, особено тези за войната, както и някои комедии, ги харесвах много.И, разбира се, благодаря на всички за предложените заглавия. Ще ги почна един по един и ще видим кой ще ми допадне.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tyson написа:tomazo я дай пример за умен сериал.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Я кажете някой свестен филм. Нещо - фантастика, комедия или екшън ? Ама без вмпири ивърколаци, че нема по-тъпо нещо от тях Да е нещо от сорта на Междузвездни войни, Старгейт, Мумията ... или Умирай трудно ,Чакала ... Смотаняци ... :D Рових се из Замунда и Арена, нищо не ми вдъхна доверие. Само буламачи в стил 10 човека в една стая и почват да мрат. Ба си тъпотиите.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Няма свестни нови филми. Аз лично чакам няколко заглавия с нетърпение, но са още TS.Убивам времето преди заспиване с един сериал сега - THE EVENT. Не съм го изгледал още, заслужи вниманието ми и успя да ме грабне."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Мда,много е добро филмчето,заслужава си ! Някой да сподели хубава комедия ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Мда,много е добро филмчето,заслужава си ! Някой да сподели хубава комедия ?Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар