Препоръчайте ми сериал. Изисквания : много сезони, много серии, нещо, което да си сваля и да гледам дълго време. И да е интересен като Декстър, Мъртвата зона, Бягство от затвора, Изгубени. Но: без руски, български, Хаус, комедийни.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Сигурно няма човек, който да не го е гледал, но ако случаайно има някой да го е пропуснал - веднага да се поправи - "Чакала" с адски "надарените" Брус Уилис и Ричард Гиър. Скоро го хванах по някоя от кабеларките.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Сигурно няма човек, който да не го е гледал, но ако случаайно има някой да го е пропуснал - веднага да се поправи - "Чакала" с адски "надарените" Брус Уилис и Ричард Гиър. Скоро го хванах по някоя от кабеларките.
Е то това си е класика бе Ирке .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Пробвай Californication и Weeds. Развлекателни са, със страхотен хумор, но в никакъв случай не са комедии. Rescue me с Денис Лиъри е задължителен сериал. Тези са дълги.Макар и със само по два сезона, си заслужават гледането Jericho и Life.
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Sons of Anarchy, нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Четири сезона по 13-14 серии, наесен почва пети сезон. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’.
Който скоро тръгва по БТВ ли? На мен вече ми го препоръчаха. Освен зрелищните, натуралистични и кървави сцени, имало добре сложени голи мъже, които се мандахерцали по тегличи... П.С. Кейти Сейгъл ми е много трудно да си я представя в сериозна роля, но съм гледала Ал Бънди (забравих името на актьора) в екшън, където се справя добре с персонажа си.
Ванга
Irka Да, точно той.Сериалът е уникален! Освен голи мъже по тегличи има и голи жени по катерици.Не е подходящ да се гледа от деца под 18 г. Има много кръв и сексуални диви сцени.Сюжетът е много интересен, сериала се заплита с всяка серия и отразява живота на гладиатора Спартак (като свободен човек и после като роб) и неговите последователи.Много ме жегна в сърцето!
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Ирка, ще останеш зяпнала каква силна драматична роля прави Кейти. Миналата година даже Златен Глобус отнесе за тая роля, а преди това все е номинирана. Ама няма как, създателя и продуцент на сериала и е мъж.
Irka Да, точно той.Сериалът е уникален! Освен голи мъже по тегличи има и голи жени по катерици.Не е подходящ да се гледа от деца под 18 г. Има много кръв и сексуални диви сцени.Сюжетът е много интересен, сериала се заплита с всяка серия и отразява живота на гладиатора Спартак (като свободен човек и после като роб) и неговите последователи.Много ме жегна в сърцето!
Да, да, разбрах, на мен колегата точно заради сексуалните сцени ми го препоръча. Даже обеща да ми каже на кои епизоди да наблегна,но не пропусна да ми опише и една брутална кървава сцена. Тези предпочитам да ги пропусна.Докато вървеше рекламата по БТВ, казаха, че не е подходящ за под 18, ама аз след месец ще ги навърша, така че мога да го гледам. Понеже колегата разказва много детайлно и цветисто - успя да ме заинтригува. Определено ще го гледам. :D
Ванга
точно Спартак е един от най тъпите сериали ,90% комп.анимация ,цици ташаци кръв и зрелища и юруш народе така се правят пари Самият сериал е подигравка със зрителя .Но е безспорен факт как секса и насилието продават .
Коментар