Оооо и новата мисия и Холмс ми допаднаха страшно много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Препоръчайте ми сериал. Изисквания : много сезони, много серии, нещо, което да си сваля и да гледам дълго време. И да е интересен като Декстър, Мъртвата зона, Бягство от затвора, Изгубени. Но: без руски, български, Хаус, комедийни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
http://www.imdb.com/title/tt0944947/Не е много серии, но покрива другите ти изискванияI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Irka написа:Сигурно няма човек, който да не го е гледал, но ако случаайно има някой да го е пропуснал - веднага да се поправи - "Чакала" с адски "надарените" Брус Уилис и Ричард Гиър. Скоро го хванах по някоя от кабеларките.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
snake написа:Препоръчайте ми сериал. ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Sons of Anarchy, нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Четири сезона по 13-14 серии, наесен почва пети сезон. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’.
Коментар
-
tyson написа:snake Аз ще ти препоръчам Spartacus"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka Да, точно той.Сериалът е уникален! Освен голи мъже по тегличи има и голи жени по катерици.Не е подходящ да се гледа от деца под 18 г. Има много кръв и сексуални диви сцени.Сюжетът е много интересен, сериала се заплита с всяка серия и отразява живота на гладиатора Спартак (като свободен човек и после като роб) и неговите последователи.Много ме жегна в сърцето!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Irka Да, точно той.Сериалът е уникален! Освен голи мъже по тегличи има и голи жени по катерици.Не е подходящ да се гледа от деца под 18 г. Има много кръв и сексуални диви сцени.Сюжетът е много интересен, сериала се заплита с всяка серия и отразява живота на гладиатора Спартак (като свободен човек и после като роб) и неговите последователи.Много ме жегна в сърцето!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар