Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оооо и новата мисия и Холмс ми допаднаха страшно много

Коментар

Препоръчайте ми сериал. Изисквания : много сезони, много серии, нещо, което да си сваля и да гледам дълго време. И да е интересен като Декстър, Мъртвата зона, Бягство от затвора, Изгубени. Но: без руски, български, Хаус, комедийни.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt0944947/Не е много серии, но покрива другите ти изисквания
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Сигурно няма човек, който да не го е гледал, но ако случаайно има някой да го е пропуснал - веднага да се поправи - "Чакала" с адски "надарените" Брус Уилис и Ричард Гиър. Скоро го хванах по някоя от кабеларките.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka написа:
            Сигурно няма човек, който да не го е гледал, но ако случаайно има някой да го е пропуснал - веднага да се поправи - "Чакала" с адски "надарените" Брус Уилис и Ричард Гиър. Скоро го хванах по някоя от кабеларките.
            Е то това си е класика бе Ирке .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ми да де, нали затова написах "сигурно няма човек, който да не го е гледал"...С голямо удоволствие го изгледах отново.
              Ванга

Коментар

snake написа:
                Препоръчайте ми сериал. ...
                Пробвай Californication и Weeds. Развлекателни са, със страхотен хумор, но в никакъв случай не са комедии. Rescue me с Денис Лиъри е задължителен сериал. Тези са дълги.Макар и със само по два сезона, си заслужават гледането Jericho и Life.
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

snake Аз ще ти препоръчам Spartacus
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Sons of Anarchy, нещо като ’Сопрано’, но в рокерско-моторджийски вариант и по-брутално. Четири сезона по 13-14 серии, наесен почва пети сезон. Кейти Сейгъл (Пеги от Женени с деца, тук прави невероятна роля), Рон Пърлман (Хелбой) и дори Стивън Кинг се появява в един епизод в ролята на ’чистач на трупове’.

Коментар

tyson написа:
                      snake Аз ще ти препоръчам Spartacus
                      Който скоро тръгва по БТВ ли? На мен вече ми го препоръчаха. Освен зрелищните, натуралистични и кървави сцени, имало добре сложени голи мъже, които се мандахерцали по тегличи... П.С. Кейти Сейгъл ми е много трудно да си я представя в сериозна роля, но съм гледала Ал Бънди (забравих името на актьора) в екшън, където се справя добре с персонажа си.
                      Ванга

Коментар

Irka Да, точно той.Сериалът е уникален! Освен голи мъже по тегличи има и голи жени по катерици.Не е подходящ да се гледа от деца под 18 г. Има много кръв и сексуални диви сцени.Сюжетът е много интересен, сериала се заплита с всяка серия и отразява живота на гладиатора Спартак (като свободен човек и после като роб) и неговите последователи.Много ме жегна в сърцето!
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ирка, ще останеш зяпнала каква силна драматична роля прави Кейти. Миналата година даже Златен Глобус отнесе за тая роля, а преди това все е номинирана. Ама няма как, създателя и продуцент на сериала и е мъж.

Коментар

tyson написа:
                            Irka Да, точно той.Сериалът е уникален! Освен голи мъже по тегличи има и голи жени по катерици.Не е подходящ да се гледа от деца под 18 г. Има много кръв и сексуални диви сцени.Сюжетът е много интересен, сериала се заплита с всяка серия и отразява живота на гладиатора Спартак (като свободен човек и после като роб) и неговите последователи.Много ме жегна в сърцето!
                            Да, да, разбрах, на мен колегата точно заради сексуалните сцени ми го препоръча. Даже обеща да ми каже на кои епизоди да наблегна,но не пропусна да ми опише и една брутална кървава сцена. Тези предпочитам да ги пропусна.Докато вървеше рекламата по БТВ, казаха, че не е подходящ за под 18, ама аз след месец ще ги навърша, така че мога да го гледам. Понеже колегата разказва много детайлно и цветисто - успя да ме заинтригува. Определено ще го гледам. :D
                            Ванга

Коментар

Ако ще гледате spartacus изгледайте първо сериала spartacus-gods of the arena, и след това сериала spartacus-bl00d and sand
                              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

точно Спартак е един от най тъпите сериали ,90% комп.анимация ,цици ташаци кръв и зрелища и юруш народе така се правят пари Самият сериал е подигравка със зрителя .Но е безспорен факт как секса и насилието продават .
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X