Понеже знам, че има много фенове на жиците във форума, препоръчвам на всички Seven Ages of Rock / 7-те епохи на рока. Това е документална поредица на BBC, от заглавието е ясно за какво става въпрос :Dhttp://zamunda.net/details.php?id=290500&hit=1
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Късно се сетих да ви кажа, В момента дават по НОВА "Стъпки в пясъка" Един много добър български филм. Макар и да съм го гледал вече, отново го гледам с интерес.
Аз пък търся един филм в който времето служеше за разплащане и имаха нещо на ръцете което измерваше времето.Лошото е че не помня актьори и име, много готин филм но не мога да го намеря. И още нещо търся анимацията на ОСТРОВА НА СЪКРОВИЩАТА но руската версия от 81- ва година. никъде я няма, а е една от любимите ми анимации
Последно гледах (по-точно, започнах да гледам) "Кървав диамант" с бат’ Лео. Силен филм.Ама той, бат’ Лео няма слаби филми, кой каквото ще да ми говори! Брилянтен актьор!
И аз го изгледах последния уикенд, за 3-ти път. Това му е един от най-добрите филми. ДиКаприо го нареждам веднага след Пачино и Де Ниро. Departed също е много добър. Любимият ми с негово участие е "Бандите на Ню Йорк" :D
Да, наистина много добър филм. Тежък, но добър. Друг любим негов филм ми е "Баскетболните дневници".Кики, не харесваш бат’ Лео...а гледал ли си " Защо тъгува Гилбърт Грейп?"Ако не си - гледай го. Ако си - какво ще кажеш за актьорската му игра? Там Леонардо е някъде на 13-14 години (не мога да преценя всъщност на колко е) и е световно неизвестен, но как "влиза в образ"...шапка му свалям!!! Мислех, че момчето, което играе, наистина е с ментални проблеми...Снощи гледах "Soul food", преведоха го като "Неделен обяд" - много смислен и поучителен филм.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
malkiq1985 и трите съм ги гледал.Дайте някакви предложения на нови филми, че съм зациклил.А и като гледам ъплоадърите нищо интересно не се качва само бози и стари филми.Добре, че се крепя на сериала си. Та като се сетих препоръчвам Spartacus.Много як сериал, разказва историята на Спартак. Не го гледайте с малки деца, защото има много еротични сцени.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
malkiq1985 и трите съм ги гледал.Дайте някакви предложения на нови филми, че съм зациклил.А и като гледам ъплоадърите нищо интересно не се качва само бози и стари филми.Добре, че се крепя на сериала си. Та като се сетих препоръчвам Spartacus.Много як сериал, разказва историята на Спартак. Не го гледайте с малки деца, защото има много еротични сцени.
Ето един английски минисериал, от който засега са излезли два сезона по три серии - "Шерлок".http://www.imdb.com/title/tt1475582/Базира се на книгите на Артър Конан Дойл, но действието се развива в наши дни в Лондон. И двата сезона ги има в Замундата, като първият има два първи епизода с алтернативни развръзки.На мен лично ми хареса много повече от новата киноверсия "Шерлок Холмс" с Робърт Даунинг Джуниър, който американците са превърнали в банален екшън.Ето и един нов много хубав филм с Уилям Дефо - http://www.imdb.com/title/tt1703148/Хубав за мен де Действието се развива на фона на невероятната природа на Тасмания. За да не се заблудите от постера, да кажа, че филмът не е екшън.
Коментар