Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Последно гледах (по-точно, започнах да гледам) "Кървав диамант" с бат’ Лео. Силен филм.Ама той, бат’ Лео няма слаби филми, кой каквото ще да ми говори! Брилянтен актьор!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Ирка, гледай и ’От другата страна’ (The Departed), ако не си го гледала

Коментар

Пак с него ли? Не, не съм, а уж имам претенции, че съм гледала всички негови филми...
        Ванга

Коментар

Това гледах последно, което ми хареса.Очаквам по-хубаво качество на "The Grey" и "Ghost Rider 2" :D
          Прикачени файлове
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И аз го гледах, не е много смислен, ама става да разпуснеш малко.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka_fihi написа:
              Последно гледах (по-точно, започнах да гледам) "Кървав диамант" с бат’ Лео. Силен филм.Ама той, бат’ Лео няма слаби филми, кой каквото ще да ми говори! Брилянтен актьор!
              И аз го изгледах последния уикенд, за 3-ти път. Това му е един от най-добрите филми. ДиКаприо го нареждам веднага след Пачино и Де Ниро. Departed също е много добър. Любимият ми с негово участие е "Бандите на Ню Йорк" :D Сутринта започнах да гледам "The Grey" , в главната роля е друг изключителен актьор - Лиъм Нийсън. След първите 10 минути изглежда обещаващо, довечера ще го догледам. Освен филми има и много интересни сериали, предлагам и тях да споделяме в темата. Аз следя редовно следните (в смисъл гледам веднага щом излезе най-новият епизод :D ) - "Top Gear", "Two And A Half Men", "Big Bang Theory" и естествено "House M.D."
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Последния филм, който гледах с Лиъм Нийсън беше ’Без име’ (Unknown) - хареса ми много
                Irka_fihi написа:
                Пак с него ли? Не, не съм, а уж имам претенции, че съм гледала всички негови филми...
                Да, с него е Гледала ли си ’Хвани ме ако можеш’ (Catch Me If You Can) или ’Генезис’ (IncepTion)?Пак са с Леонардо. Аз по принцип не го харесвам особено....

Коментар

Rien a Declarer2010.Френско-Белгийски- комедия.1996 с новата година се премахват граничните пунктове в европа, по комичен начин са представени + и -Колеги дайте някой сайт, защото ’’замунда’’ извън БГ не отваря,’’ елит’’също, останал ми е само енерджи торента
                  BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

арената как е извън БГ?
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Kuku написа:
                      Последния филм, който гледах с Лиъм Нийсън беше ’Без име’ (Unknown) - хареса ми много
                      Irka_fihi написа:
                      Да, с него е Гледала ли си ’Хвани ме ако можеш’ (Catch Me If You Can) или ’Генезис’ (Inceprion)?Пак са с Леонардо. Аз по принцип не го харесвам особено....
                      "Хвани ме ако можеш" - да, но другия - не. Не се притеснявай, че не го харесваш, аз го харесвам и заради теб. Ако трябва да съм съвсем точна - умрем за него!
                      Ванга

Коментар

За Inception и The Departed!Много добри филми ...
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Моля за извинение, втория филм е "Генезис" (Inception)

Коментар

tyson написа:
                            арената как е извън БГ?
                            Като замундата...
                            ivankd написа:
                            Колеги дайте някой сайт, защото ’’замунда’’ извън БГ не отваря,’’ елит’’също, останал ми е само енерджи торента
                            http://masters-tb.com/my.php
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

http://www.imdb.com/title/tt0970179/ - много истински филм

Коментар

Аз пък търся един филм в който времето служеше за разплащане и имаха нещо на ръцете което измерваше времето.Лошото е че не помня актьори и име, много готин филм но не мога да го намеря. И още нещо търся анимацията на ОСТРОВА НА СЪКРОВИЩАТА но руската версия от 81- ва година. никъде я няма, а е една от любимите ми анимации
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X