Последно гледах (по-точно, започнах да гледам) "Кървав диамант" с бат’ Лео. Силен филм.Ама той, бат’ Лео няма слаби филми, кой каквото ще да ми говори! Брилянтен актьор!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Последно гледах (по-точно, започнах да гледам) "Кървав диамант" с бат’ Лео. Силен филм.Ама той, бат’ Лео няма слаби филми, кой каквото ще да ми говори! Брилянтен актьор!
Коментар
-
Последния филм, който гледах с Лиъм Нийсън беше ’Без име’ (Unknown) - хареса ми многоIrka_fihi написа:Пак с него ли? Не, не съм, а уж имам претенции, че съм гледала всички негови филми...
Коментар
-
Kuku написа:Последния филм, който гледах с Лиъм Нийсън беше ’Без име’ (Unknown) - хареса ми многоIrka_fihi написа:Пак с него ли? Не, не съм, а уж имам претенции, че съм гледала всички негови филми..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
tyson написа:арената как е извън БГ?ivankd написа:Колеги дайте някой сайт, защото ’’замунда’’ извън БГ не отваря,’’ елит’’също, останал ми е само енерджи торентаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз пък търся един филм в който времето служеше за разплащане и имаха нещо на ръцете което измерваше времето.Лошото е че не помня актьори и име, много готин филм но не мога да го намеря. И още нещо търся анимацията на ОСТРОВА НА СЪКРОВИЩАТА но руската версия от 81- ва година. никъде я няма, а е една от любимите ми анимацииКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар