Аз изгледах и четирите части на Смъртоностно оръжие, бях забравил колко добри филми са
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Shutter Island - С Леонардо Дикаприо ... определено ми става любим тоя актьор ... След Титаник, прави само добри стъпки ... А филма ... определено по-добър филм не бях гледал скоро ! Естествено ... на хората, харесващи романтични комедии, не го препоръчвам :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Shutter Island - С Леонардо Дикаприо ... определено ми става любим тоя актьор ... След Титаник, прави само добри стъпки ... А филма ... определено по-добър филм не бях гледал скоро ! Естествено ... на хората, харесващи романтични комедии, не го препоръчвам :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Shutter Island ми трябваше да го изгледам доста внимателно,за да разбера за кво става въпрос, нещо ми беше много объркан. Иначе действително Леонардо ди Каприо в последно време прави само готини филми. За мен най-добрите са му The Departed и Blood Diamond .Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
RoadBoy написа:TIP написа:Bulgarien-Durch den wilden BalkanBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
fiatmaniak написа:Shutter Island ми трябваше да го изгледам доста внимателно,за да разбера за кво става въпрос, нещо ми беше много объркан. Иначе действително Леонардо ди Каприо в последно време прави само готини филми. За мен най-добрите са му The Departed и Blood Diamond .Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Humppa
За "През дебрите на дивия балкан" си има тема мисля. Но сега точно ме мързи да я рова с търсачката.Ето ви два-три филма за убиване на времето:THE RITE - Филмът е вдъхновен от действителни събития.SANCTUM - Филмът е вдъхновен от действителни събития.DEAR JOHN - Филмът е вдъхновен от много хубав (според филма) роман.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар