Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    http://arenabg.com/details.php?id=4d33c9e6032bed9f72ad6f5d61324ab51b7 0b007Задължително в комбинация с голям екран и най-вече качествен 5.1 звук...... абе за кино си е.Много добра музика и ефекти с детски сюжет.Просто потресаващ саунд, яд ме хвана, че не съм го гледал на кино, но продължението ще се гледа
    Най сетне излезна читавия RIP ? ето какво ще се гледа довечера Мерси
    Fiat Bravo 1.8 16V
    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Противно на snake, давам един много голям + за Inception ... Адски добра актьорска игра, която те оставя да се потопиш изцяло в обърканият свят, който показва филма ... Хората обичащи трилъри, биха оценили филма, макар и да не е трилър
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        Противно на snake, давам един много голям + за Inception ... Адски добра актьорска игра, която те оставя да се потопиш изцяло в обърканият свят, който показва филма ... Хората обичащи трилъри, биха оценили филма, макар и да не е трилър
        Дори да си мисля, че схванах напълно замисъла на филма.... доста плосък, някак недовършен, нахвърляни сюжети, пълна обърквация по едно време.... определено не ми хареса макар да си падам доста по подобен жанр
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Ichkin написа:
          Аз явно не схващам гениалното във филма, дори не мога да кажа за какво се разказва. Може да ми е повлияло и това, че го гледах в един от най-горещите летни дни, а в киното в мола беше леден студ. Доста народ в салона подвикваха да спрат климатиците, ама кой да чуе.А аз продължавам да се наслаждавам на "Декстър" - историята за гениалния криминалист-сериен убиец: Петият сезон започна малко разочароващо, като че ли в началото не им е било ясно на къде да поемат след зашеметяващия финал на 4-ти сезон. Но вече преполових сезона и с нетърпение очаквам осмата серия. Трудно някой сериал може да ме държи в напрежение, но този успява да го прави. Най-доброто криминале от години насам, това е за мен "Декстър". Блестящ Майкъл Хол, невероятен актьор. Превъплащенията му в различни филми са от земята до небето. С еднакъв успех играе мъжкар, криминалист, любящ съпруг и баща, сериен убиец, а искрено се втрещих, когато го видях да се целува с друг мъж в "Два метра под земята ООД"."Декстър" задължително трябва да се гледа със субтитри. Не бих могъл да си представя някой да дублира гласа на Хол. Чуйте гласа на Декстър и бъдете добри, защото нощта настъпва, а Декстър убива само лошите : http://www.youtube.com/watch?v=ZwNts7T2y5I
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Ichkin написа:
            Аз явно не схващам гениалното във филма, дори не мога да кажа за какво се разказва. Може да ми е повлияло и това, че го гледах в един от най-горещите летни дни, а в киното в мола беше леден студ. Доста народ в салона подвикваха да спрат климатиците, ама кой да чуе.
            Според мен идеята на филма бе, че няма нищо идеално и дори да бягаш от действителността в сънищата си, където си си създал един "идеален свят" от Леонардо ди Каприо и жена му, той пак не е идеален. Идея която без загатната и в Матрицата... бяха изгубили няколко поколения, защото иделния свят създаден в първата матрица бе неприемлив за човешкия мозък.
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Mного приятен и най-вече весел филм
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Само за Resident Evil ценители !Мила Йовович си е Мила Йовович
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голям филм е това
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Много добър филм, ако ви е писнало от всичките нови "бози" които излизат
                    Ползвайте мигачи!
                    Sometimes I feel like screaming

Коментар

emzo написа:
                      Само за Resident Evil ценители !Мила Йовович си е Мила Йовович
                      Eдинствено 12-те лева дадени за 3D ме спряха да си тръгна посредата на филма...Не мога да повярвам, колко много са го развалили...На всичкото отгоре забравих да си чекна билета от паркинга на мола при касите на киното, трябваше да платя 1 лев, който машината ми глътна, та дадох още 1...Много ме беше яд, че се набутах толкова пари...
                      Браво 1.6 16v 1996
                      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

мда и аз го гледах и останах малко разочарован.Само заради Мила изтраях филма .Аз го гледах в Арената, за мен тва си е псевдо 3Д, но и самоия филм не ме зарадва много.

Коментар

curko написа:
                          мда и аз го гледах и останах малко разочарован.Само заради Мила изтраях филма .Аз го гледах в Арената, за мен тва си е псевдо 3Д, но и самоия филм не ме зарадва много.
                          В интерес на истината имаше доста малко 3D ефекти...Доста често си свалях очилата, просто защото ми идеше да се гръмна...
                          Браво 1.6 16v 1996
                          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

За това писах за фенове само, на мен ми хареса, но най много ми хареса 2ката:
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              За това писах за фенове само, на мен ми хареса, но най много ми хареса 2ката:
                              И аз съм фен, но просто не мога да си затворя очите...
                              Браво 1.6 16v 1996
                              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Не случайно е на 4то място в IMDB.Изключително ми хареса, дори сега не знам сънувам ли в съня си
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X