Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересни и препоръчани филми...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брех, не съм го гледал.Аз се зарибих по Heroes, ама гледам по 2-3 серии на седмица и до Нова Година може и да го изледам :D
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Брех, не съм го гледал.Аз се зарибих по Heroes, ама гледам по 2-3 серии на седмица и до Нова Година може и да го изледам :D
      Щом си се зарибил по Heroes, пробвай "Fringe" или The 4400.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

4400 е иззгледан отдавна.Fringe - може, но само ако статуса му е FINISHED.Да гледам аз 6 години LOST и накрая всичките били мъртви :D
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

"Генезис" - невероятна тъпотия, не си давайте парите. Освен абсолютната и объркана тъпня, която представлява сюжетът, за отбелязване е и факта, че актьорският състав вероятно е бил подбиран на принципа "строен миньон". Щом Леонардо Ди Каприо изглеждаше висок в сравнение с останалите... Леле на какво е заприличал тоя като е понатрупал годинки и килограми - на бабичка. Не си излязох от киносалона само заради цената, която бях платил за билетите-общо 25 лв. Все пак щом издържах до края, а филмът е 2 часа и половина, значи това не е най-тъпият филм, който съм гледал. "Сталкер" в далечното минало не успях да го изгледам докрай и това за мен е най-тъпият световноизвестен филм за всички времена."Декстър"-страхотен сериал. Вчера повече от 10 часа без прекъсване гледах втория сезон. Сега започвам третия и до утре току виж съм го изгледал. Най-доброто нещо, което съм гледал от години насам. По-добър дори и от "Монк".
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

emzo написа:
            Heroes е добър сериал, вече изгледах първия сезон.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Остани само с първия сезон, другите са боза ...

Коментар

Ще ги видим, на 4ти епизод съм - сезон 2 и бива все още.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Казаха ми че първите два сезона са добри,обаче после става малко мизерен.

Коментар

Айде и аз да се включа с няколко предложения... CrashThe Pianist12 MonkeysCity Of GodRenditionUntinkableBlood DiamondKeomaKingdom Of HeavenGladiatorBrave HeartSnachLock Stock And Two Smoking BarrelsBank JobRise Of Foot SoldiersЕй те това са ми любимите филми. Има още много филми на които се кефя, но това са изключително стойностни филм, които те карат наистина да се филмираш.
                    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

@RoadBoy: Като гледам сред любимците ти спокойно може да влезе и Green Mile
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

да се включа и аз ако обичате спорта за вас е фила American flyers или Летящите американци.това е филм за двама братя колоездачи които имат доста препятствия към победата.той е доста стар от 80-и някоя година
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

@RoadBoy: Както и The Shawshank RedemptionBabel (Вавилон) също не е лош.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

О да, Зеления път и Шоушенк определено си заслужават. Добавям и: In The Name of Roze, Seven Pouns, Pursuit of Happyness. Robin Hood също много ми хареса. А снощи гледах една анимация. мисля Дания или Финландия беше. Казва се Metropia. Ако си падате по по изтещяни филми ще ви хареса. Става въпрос за близкото бъдеще. Европа е обединена и съществува една единствена корпорация която управлява единствения вид превоз който съществува - Метрото. Цяла Европа е гъста мрежа от тунели на едно единствено метро. Метрото се задвижва от няква течност която я използват и в направата на шампоан. От корпорацията се опитват да манипулират и да управляват всички хора. Като "Голямия брат" в книгата на Дж. Оруел - 1984 Абе луда работа, мен ме изкефи http://www.youtube.com/watch?v=vLPD_9uFmVI
                            Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

До сега гледах Престиж и е доста добър филм.
                              Прикачени файлове

Коментар

http://arenabg.com/details.php?id=4d...324ab51b70b007Задължително в комбинация с голям екран и най-вече качествен 5.1 звук...... абе за кино си е.Много добра музика и ефекти с детски сюжет.Просто потресаващ саунд, яд ме хвана, че не съм го гледал на кино, но продължението ще се гледа
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X