Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги,да подкрепим диабетноболните в България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги,да подкрепим диабетноболните в България!

Колеги,не знам колко от вас са запознати с проблемите на диабетиците в България и колко от вас са се сблъсквали с тази болест(от 26 годишния ми личен опит-не пожелавам на никого нито пряко,нито косвено да се сблъсква с това...),но ще ви бъда много благодарен(а и не само аз) ако подкрепите 2 петиции,които ако бъдат приети ще улеснят и без това не лекия живот на всички хора болни от диабет.Ето и линковетеhttp://www.bgpetition.com/po-dobra-r...агодаря Ви предварително!
    Fiat Punto 1.1 6Speed

Подкрепям

Коментар

И аз се подписах.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И аз се подписах. Имам познати болни от диабет и са ми разказвали доста за тромавата система.

Коментар

и аз се подписах дядо ми е болен от диабет и знам че е много трудно за всичко

Коментар

И аз се подписах. Аз лично съм диабетик от вече 12 година. Системата не ми се иска да я коментриам. От февруари месец до сега не искат да ми отпуснат новия инсулин с който постигам в пъти по добър гликемичен контрол от преди тоеа. Просто нямам думи.
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

AdViSoRa написа:
              И аз се подписах. Аз лично съм диабетик от вече 12 година. Системата не ми се иска да я коментриам. От февруари месец до сега не искат да ми отпуснат новия инсулин с който постигам в пъти по добър гликемичен контрол от преди тоеа. Просто нямам думи.
              Знам за какво говориш,аз чаках почти година...
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Подписах.Без коментар относно работата на НЗОК...(Май не трябваше да подписвам - тъщата е диабетик Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 )

Коментар

Подписах и аз, Вече е време да се махне тази система,която хората по света доказаха ,че е неефективна.......
                  "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

И аз се подписах.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Най-лошото е, че на всеки 2ма от 5 в БГ са диабетици, но не го знаят!

Коментар

И аз се подписах.
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

И аз.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз също...имам приятели диабетици - млади хора ....не пожелавам на никого да му се случва....

Коментар

maiden написа:
                              Най-лошото е, че на всеки 2ма от 5 в БГ са диабетици, но не го знаят!
                              Как така?
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X