Колеги,не знам колко от вас са запознати с проблемите на диабетиците в България и колко от вас са се сблъсквали с тази болест(от 26 годишния ми личен опит-не пожелавам на никого нито пряко,нито косвено да се сблъсква с това...),но ще ви бъда много благодарен(а и не само аз) ако подкрепите 2 петиции,които ако бъдат приети ще улеснят и без това не лекия живот на всички хора болни от диабет.Ето и линковетеhttp://www.bgpetition.com/po-dobra-r...агодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги,да подкрепим диабетноболните в България!
Collapse
X
-
И аз се подписах. Аз лично съм диабетик от вече 12 година. Системата не ми се иска да я коментриам. От февруари месец до сега не искат да ми отпуснат новия инсулин с който постигам в пъти по добър гликемичен контрол от преди тоеа. Просто нямам думи.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
AdViSoRa написа:И аз се подписах. Аз лично съм диабетик от вече 12 година. Системата не ми се иска да я коментриам. От февруари месец до сега не искат да ми отпуснат новия инсулин с който постигам в пъти по добър гликемичен контрол от преди тоеа. Просто нямам думи.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар