Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за подкрепа в он-лайн игра...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Авео написа:
    MOYA написа:
    Ако я издържи тази игра поне 1месец- браво -кликам и аз
    ...играя я вече трети рунд.....страхотно разпускам с нея, а жена ми умира от смях кат стана през нощта да си пратя кръстосвачите на полет, че да не ги гътнат......а когато миналата година по коледа ме занулира, ходих два дни като.....
    маниак си Играта всъщност е статистика на данни какво си направил нали? И аз играх една подобна ама то беше......
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Вчера си изтрих акаунта. Бях доста напред, но нямам никакво време и вместо да си полегна цъкам булфлийт, та се ядосах на себе си и се самоизтрих.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

имаш клик и от мене аз пък преди време се бях зарибил по Легендата за зеления дракон няма просто подобна простотия супер весела игра ама омръзва на втория месец..
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И от мене вече ще имаш по 2 на ден...Аз си водя списък де да цъкам - сутрин от офиса и вечер от къщи.Даже сега съм се изхитрил в къщи и пускам един ВПН дето ми е за достъп на служебния сървир - той ми сменя айпито и пак цъкам , та става общо 3 клика на ден на всяко място...Иначе от тези игри се отказах преди време - не ми стигат другите красти, но и те - съня ми беше спаднал на 3-4 часа на денонощие и беше започнало да става нездравословно...Ама айде и на мене помогнете е малко че съм я закъсал:http://bodrovo.myminicity.com/http:/...ty.com/indна един от всичките по избор цъкайте....
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Един "клик" и от мен. Утре пак!
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Айде и аз се накликах
              "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Re: Молба за подкрепа в он-лайн игра...

Авео написа:
                Колеги, имам голяма молба....тъй като скоро започна новият рунд на една от най-известните он-лайн стратегически игри, а пък колегата ви Авео е решил да разбие всички в галактиката, имам нужда от кликане на линка по-долу, който ми пълни складовете със здраво ресурс. Не се нуждая от нищо друго, освен кликане.....Ако някой от нас също е там / до колкото знам колежката Evita /, нека слага линка си тук, че да се подкрепяме...Благодаря ви предварително. Ето и линка:http://bulfleet.com/?recruit=393910
                Ще ти кликам всеки ден :D Преди доста време бях голям фен на играта, но като взех на спя по 4-5 часа и я зарязах. Голяма зарибвявка е.Смажи ги :D
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

You have been recruited!The user Logan has recruited you and has won resources thanks to you.Айде и от мен
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

The user Logan has recruited you and has won resources thanks to you

Коментар

Авео написа:
                      MOYA написа:
                      ...играя я вече трети рунд.....страхотно разпускам с нея, а жена ми умира от смях кат стана през нощта да си пратя кръстосвачите на полет, че да не ги гътнат......а когато миналата година по коледа ме занулира, ходих два дни като.....
                      Яека, тоя номер съм го минал. Булшийта е бъгнява гнусна игра от която се отказах след 2 рунда, като единия го изкарах на ваканции от безплатните Едно време такова линкче за ресурси нямаше - кликахме като омаяни върху линковете за гласуване. Откак въведоха банката и разните платени благини, като 10 протекции - играта вече не е същата... И има много чийтъри и мултаци. А иначе в Uni3 съм в топ 100 в един от рундовете, дори бях и модератор във форума, но продължавам да твърдя - в тая игра няма удоволствие - само безсъние
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Това за безсънието е вярно! За това се изтрих, вместо да работя кликам Бомбардировачи ... глупаво, но зарибително.

Коментар

Айде и днес...

Коментар

Авео написа:
                            MOYA написа:
                            Кво стана? Опука ли ги?? :D Сърби ме...клавиатурата, да се включа и аз, ама като знам, че няма да се спи и ще зарежа работата..... :D :D :D
                            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                            Punto М2 1.2 SX 2000г.
                            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

EVITA написа:
                              Вчера си изтрих акаунта. Бях доста напред, но нямам никакво време и вместо да си полегна цъкам булфлийт, та се ядосах на себе си и се самоизтрих.
                              Хахахаха ... и аз като се зарибя по нещо, вместо да бачкам, си причинявам подобни самоубийства Кво ще кажеш да се изтрием от форума?

Коментар

wwweb написа:
                                EVITA написа:
                                Хахахаха ... и аз като се зарибя по нещо, вместо да бачкам, си причинявам подобни самоубийства Кво ще кажеш да се изтрием от форума?
                                Има резон в твоето съждение, но ако трябва да съм честна за всичко давам максималното от себе си и се налага да пресявам важните неща. В случая булфлийта беше среднощни пращания на флоти до знайни и незнайни юзъри и да ме пита човек за кво ми е било. Сега като се рестартира играта може да се поблазня пак да се регистрирам. Срам, срам!

Коментар

Working...
                                X