Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за подкрепа в он-лайн игра...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба за подкрепа в он-лайн игра...

Колеги, имам голяма молба....тъй като скоро започна новият рунд на една от най-известните он-лайн стратегически игри, а пък колегата ви Авео е решил да разбие всички в галактиката, имам нужда от кликане на линка по-долу, който ми пълни складовете със здраво ресурс. Не се нуждая от нищо друго, освен кликане.....Ако някой от нас също е там / до колкото знам колежката Evita /, нека слага линка си тук, че да се подкрепяме...Благодаря ви предварително. Ето и линка:http://bulfleet.com/?recruit=393910

Айде от мен едно ... ще кликам като имам възможност... Викам дайте една тема да си направиме само за кликания и да ви кликаме подред. Успех!
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

готово
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

....много ви обичам всички......За 5 мин. съм качил с по близо 500 от ресурс....уауууу.....давайте колеги.

Коментар

Хайде и от мен 1 клик. Утре пак
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Айде дръж печено Явка...един път на ден ли е ограничено кликането?

Коментар

Чакай,мен не ме обичай чак толкова,не си мой тип..мммм много си брадат. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

coolboby написа:
                Айде дръж печено Явка...един път на ден ли е ограничено кликането?
                ...един път на ден е, засича ай-пито и блокира.Колежката Евита да се разпише тука, че се сетих покрай темата....да я знам къде е из галактиките, че да не я изшъткам някой ден по погрешка....

Коментар

Ето цитат, за да оправдая кликанията ви:
                  Координати: 2:94:2Точки: 49 (120 място от общо 3109 играчи), (Бойни Точки: 0)

Коментар

"The user Logan has recruited you and has won resources thanks to you." :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Днека два пъти, утре още толкова

Коментар

Шшшшуууу, памперсите ли свършиха бре, та се заиграваш?Я ходи смени памперса, че замириса, чак тук

Коментар

клик И на мен само веднъж ми разреши...
                          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ако я издържи тази игра поне 1месец- браво -кликам и аз
                            "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

MOYA написа:
                              Ако я издържи тази игра поне 1месец- браво -кликам и аз
                              ...играя я вече трети рунд.....страхотно разпускам с нея, а жена ми умира от смях кат стана през нощта да си пратя кръстосвачите на полет, че да не ги гътнат......а когато миналата година по коледа ме занулира, ходих два дни като.....

Коментар

Working...
                              X