Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ремонт в къщи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    iee написа:
    http://www.oran-gutan.com/rsd.php?itemid=554Ей тоя линк е специално за kiler_4o
    e прочетох го и не ми е ясно какво искаш да кажеш може би, че има предвид "ремонт в няколко къщи" ? Защото аз до колкото разбрах той прави ремонт у тях - "вкъщи" :D Като гледам говори за обикновените панелки, в каквато все още живея и аз...
    Абе тоз, който ще прави ремонт съм аз. Линка беше за майтап. Идеята ми беше, че всички знаем колко си начетен, няма нужда да го подчертаваш.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
      kiler_4o написа:
      iee написа:
      http://www.oran-gutan.com/rsd.php?itemid=554Ей тоя линк е специално за kiler_4o
      e прочетох го и не ми е ясно какво искаш да кажеш може би, че има предвид "ремонт в няколко къщи" ? Защото аз до колкото разбрах той прави ремонт у тях - "вкъщи" :D Като гледам говори за обикновените панелки, в каквато все още живея и аз...
      Абе тоз, който ще прави ремонт съм аз. Линка беше за майтап. Идеята ми беше, че всички знаем колко си начетен, няма нужда да го подчертаваш.
      a това иронично ли го казваш или ? Защото чак да съм пък много начетен ... просто обичам Българския език... а като излязат резултатите от матурата ще разберем дали и той ме обича Просто обичам да правя забележки за правописа, за това админа в един друг форум ме държи под око и само чака да допусна грешка, защото го хванах :D

Коментар

ха ха ха.Няма ирония тука.Верно поназнайваш това-онова.
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

kiler_4o написа:
          a това иронично ли го казваш или ? Защото чак да съм пък много начетен ... просто обичам Българския език... а като излязат резултатите от матурата ще разберем дали и той ме обича Просто обичам да правя забележки за правописа, за това админа в един друг форум ме държи под око и само чака да допусна грешка, защото го хванах :D
          Ми май няма да му е голям проблем да те хване. Изреченията започват с главна буква, а в края на всяко изречение се поставя точка. Както и "затова" се пише слято"!
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
            kiler_4o написа:
            Ми май няма да му е голям проблем да те хване. Изреченията започват с главна буква, а в края на всяко изречение се поставя точка.
            май вече обърнахте темата в друга насока?от каде тръгнахме каде стигнахме??
            uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Такааааа, вчера поставихме началото. Махнахме дограмата, изкъртихме под прозореца и поскъсихме малко парапета на терасата. В момента се реди итонга. Само да кажа , че сме на вариант майстори, щот ако се бях хванал аз сигурно щеше да отиде 1 месец Е и аз ще се включа в завършването Ето малко снимки на това което беше след разкъртването вчера. Между другото сме доволни от тези който къртиха вчера.Освен , че реагираха мълниеносно на промените който се наложиха вчера(щот трябваше да идват днес, ама се промениха нещата), си свършиха работата много добре и за 1 час беше готово разбито, и боклуците изхвърлени. Взеха ни 110 левчета. За варненци да знаят, ако на някой му се наложи, фирмата се казва Робокоп.
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Абе, Ваньо, майстори на спирта не ти ли трябват? Насреща съм!

Коментар

Working...
                X