gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ремонт в къщи
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Sandeto написа:Като чета, явно доста от вас сами са си слагали ламината... пък аз точно в момента съм пред тази дилема - да викам майстор или сам да дерзая.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: Въпрос за ремонт в къщи
iee написа:Та сумите се въртят някъде в порядъка на 3000-3500лв. Пък на нас не ни харесва така :D Така де ,ако някой е правил същата процедура скоро може да сподели колко му е излязло .Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:........Монтажа на ламината е безплатен. Стига естествено да не си го купил вече от Практикер или друг подобен магазин. .....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Re: Въпрос за ремонт в къщи
iee написа:Колеги, интересува ме дали някой е правил скоро всеизвестното разширяване на кухнята към терасата. Става въпрос за нормалните панелки. Въпросът ми е за цената. Тука някой фирми казват суми, които според мен не са много реални.Искаме да съборим това което е под прозореца, да изградим терасата с итонг, да се сложи изолация където трябва и да се замаже. Вътре с дребните работи мисля да се заема аз. От дограма също нямаме нужда, нашата е нова само малко ще се преправи. Та сумите се въртят някъде в порядъка на 3000-3500лв. Пък на нас не ни харесва така :D Така де ,ако някой е правил същата процедура скоро може да сподели колко му е излязло .FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE
Коментар
-
Re: ламинат
chapat написа:колега "Sandeto" значи тея клинчета можеш от всико да си ги направиш.56 милиметра са достатачно разтояние,така че ноже със парченца от ламината да си направиш тея клинчетаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
Sandeto написа:chapat написа:колега "Sandeto" значи тея клинчета можеш от всико да си ги направиш.56 милиметра са достатачно разтояние,така че ноже със парченца от ламината да си направиш тея клинчетаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ами просто като наредиш ламината ще махнеш дистанционерите бе Санде То не е толкоз сложно. А.....Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
Ние направихме тази процедура. Извикахме човек, който да разбие стената, за няколко часа вече беше долу, интересното е, че тази стена се държеше за другите само за панелите После изолирахме терасата както си е остъклена, за да запазим външния вид на блока, но отрязахме остъклението нагоре и сложихме дограма, другото си е изолирано с фибран ... Стаята стана значително по-голяма и много уютна ... но тези 3000-3500 лв са далееч далеч от цената ... не помня точно, но беше много много по-евтино ...п.п. "в къщи" се пише слято - вкъщи
Коментар
-
Humppa
Всяка отделна панела от конструкцията на панелните блокове е носещ елемент и всякакви посегателства върху панел от тази конструкция (особено лицеви панели) води до отслабване на конструкцията!
Коментар
-
Humppa написа:Всяка отделна панела от конструкцията на панелните блокове е носещ елемент и всякакви посегателства върху панел от тази конструкция (особено лицеви панели) води до отслабване на конструкцията!
Коментар
-
http://www.oran-gutan.com/rsd.php?itemid=554Ей тоя линк е специално за kiler_4oТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:http://www.oran-gutan.com/rsd.php?itemid=554Ей тоя линк е специално за kiler_4o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар