коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масов бой на "Българска армия". ЦСКА във "В" група
Collapse
X
-
Въпреки че съм миланист, това с пускането на Милан в лигата няма как да стане, защото не е логично по нечия прищявка да се пусне пети отбор за ШЛ от една страна, па бил той и Милан, а да се отреже мизерния ни един отбор от още по-мизерното ни първенство. Във всичко си има логика, а тука тя липсва. Така че логичното е Левски да играе за ШЛ, колкото и да не е подготвен за там. Всъщност и червените щяха да са също толкова неподготвени, жалкото е, че ни спестиха удоволствието да им погледаме резила.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Всичко може да стане с ЦСКА. Сега четох, че ДАНС щяла да проверява клуба. И все пак, спомням си събитията, довели до разформироването на ЦСКА и Левски и сформирането на Средец и Витоша. Тогава наистина живеех с този отбор и мислех, че с това едва ли не свършва света. Но нещата взеха, че се оправиха: заложи се на млади момчета, слънце, въздух и кашизъм :D , т.е. чист армейски ентусиазъм и след 2-3 години се изгради една от най-силните формации в историята на ЦСКА, съвсем логично се стигна и до полуфинал за КНК.Сега в общи линии следя с интерес случващото се, без да се вълнувам - факт. Но все пак един вариант с "ликвидация", дълговете да се поемат персонално от великия комбинатор, българския Остап Бендер и компания. И да се създаде формално нов отбор, който да започне начисто. А от коя група, това ще го реши БФС, има достатъчно прецеденти в европейския футбол, при които с подобни хватки се спасяват известни тимове. Все пак ЦСКА е религия и не може просто да изчезне в небитието, само болните мозъци могат да се надяват на това.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Всичко може да стане с ЦСКА. Сега четох, че ДАНС щяла да проверява клуба. И все пак, спомням си събитията, довели до разформироването на ЦСКА и Левски и сформирането на Средец и Витоша. Тогава наистина живеех с този отбор и мислех, че с това едва ли не свършва света. Но нещата взеха, че се оправиха: заложи се на млади момчета, слънце, въздух и кашизъм :D , т.е. чист армейски ентусиазъм и след 2-3 години се изгради една от най-силните формации в историята на ЦСКА, съвсем логично се стигна и до полуфинал за КНК.Сега в общи линии следя с интерес случващото се, без да се вълнувам - факт. Но все пак един вариант с "ликвидация", дълговете да се поемат персонално от великия комбинатор, българския Остап Бендер и компания. И да се създаде формално нов отбор, който да започне начисто. А от коя група, това ще го реши БФС, има достатъчно прецеденти в европейския футбол, при които с подобни хватки се спасяват известни тимове. Все пак ЦСКА е религия и не може просто да изчезне в небитието, само болните мозъци могат да се надяват на това.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мисля, че не си прочел внимателно какво съм написал или не си го разбрал. Точно това, което пишеш ти, съм написал и аз - дълговете персонално да се търсят от Томов. И отбора, ако трябва да се разформирова и да започне от група, която ще определи БФС. Никъде не виждам двоен аршин. Просто не разбирам какво се пенявиш, още повече и работния ден е към края си .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Още нещо...Да не би Ювентус да е религия за по-малко народ... Изхвърлиха ли го от Серия "А"!? Изхвърлиха го! Стана ли Ювентус по-малко велик клуб от това!? Не! Не стана! Всички цъкахте от възхищение тука, че на запад видиш ли като хванат някоя звезда в издънка - няма прошка!Съд - при това бърз. Вкарват го в затвора, или си изтърпява наложеното наказание каквото и да било то!А сега - цска било религия и не трябвало да наказват отбора ... Е не мога да Ви разбера...От УЕФА вече ги отбичиха като кемене от джазов оркестър...Аме ОТ БФС съм сигурен, че няма да го направят, защото отново там цари същата дупедавщина!Толкова надежди се възлагаха на Боби Михайлов (аз си му викам Косата), но той не промени НИЩО, или почти нищо, защото дори и това, което промени - се промени към по-лошо...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Ами те и Ботев Пловдив не са платили и сега може би ще са в Б групаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
snake написа:Мисля, че не си прочел внимателно какво съм написал или не си го разбрал. Точно това, което пишеш ти, съм написал и аз - дълговете персонално да се търсят от Томов. И отбора, ако трябва да се разформирова и да започне от група, която ще определи БФС. Никъде не виждам двоен аршин. Просто не разбирам какво се пенявиш, още повече и работния ден е към края си .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Дълговете не са на Томов - дълговете са на отбора! Иначе от УЕФА щяха да накажат Томов - а не отбора. Моите уважения - но май ти нещо не разбираш или се правиш, че не разбораш, или не искаш да разбереш.И не се пенявим - казвам си мнението!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
УЕФА официално покани Левски да участва в Шампионската лига. Това е станало днес сутринта, часове след като с факс до БФС европейската футболна централа извади ЦСКА от евротурнирите.От "Герена" отдавна кореспондират с чиновниците на УЕФА и още преди два дни сините началници са изпратили всички необходими документи за участие в турнира.Левски ще започне от 3-ти предварителен кръг на Шампионската лига, каквато бе ситуацията и с ЦСКА. Заради по-големия си коефициент Левски обаче има реален шанс да се нареди дори сред поставените тимове кръг преди груповата фаза на турнира.Това ще стане при условие, че от 5-те клуба с по-голям точков коефициент, които ще участват във 2-ри предварителен кръг на лигата, три тима отпаднат.Ем честито на феновете ва Левски аз съм си БероеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
snake написа:Всичко може да стане с ЦСКА. Сега четох, че ДАНС щяла да проверява клуба. И все пак, спомням си събитията, довели до разформироването на ЦСКА и Левски и сформирането на Средец и Витоша. Тогава наистина живеех с този отбор и мислех, че с това едва ли не свършва света. Но нещата взеха, че се оправиха: заложи се на млади момчета, слънце, въздух и кашизъм :D , т.е. чист армейски ентусиазъм и след 2-3 години се изгради една от най-силните формации в историята на ЦСКА, съвсем логично се стигна и до полуфинал за КНК.Сега в общи линии следя с интерес случващото се, без да се вълнувам - факт. Но все пак един вариант с "ликвидация", дълговете да се поемат персонално от великия комбинатор, българския Остап Бендер и компания. И да се създаде формално нов отбор, който да започне начисто. А от коя група, това ще го реши БФС, има достатъчно прецеденти в европейския футбол, при които с подобни хватки се спасяват известни тимове. Все пак ЦСКА е религия и не може просто да изчезне в небитието, само болните мозъци могат да се надяват на това.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Вариант "на чисто" няма. Припомни си казусите Фиорентина и Лийдс.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз изпратих моя SMS с текст CSKA на тел. 1928 (това е телефона за абонати на Глобул и Мтел, за Вивател е 190. Не ме интересува кой колко е крал, какви далавери са правени и чия е вината за сегашното положение. Давам моите 2 левчета за бъдещето на едно от важните за мен неща - ЦСКА. Нека всички истински привърженици на отбора го направят.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар