толкова много негативни мнения прочетох и разбрах,колко е злобен народа.не са виновни футболистите а техния президент, ЦСКА си е ЦСКА и дори и В група да е пак ще се завърне и пак ще е на върха,защото там му е мястото всички тези атаки идват от говедата Б.МИХАЙЛОВ,Т.БАТКОФФФФФФФФ,ВУЦАТА,и целия левскарси екип който ръководи БФС но пак ще я пребъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масов бой на "Българска армия". ЦСКА във "В" група
Collapse
X
-
Ако трябва да напиша нещо съвсем сериозно по темата, то е следното: Сметките трябва да се плащат, законите трябва да се спазват, с това съм напълно съгласен. Но не мисля, че най-големия грешник в мафиотското ни футболно първенство е точно отбора, който е религия за хиляди българи. Има отбори, спонсорирани от хора със забрана да стъпват в България и не само в нея, други пък са собственост на оперативно интересни лица или местни феодали и мафиоти, футболистите масово не се осигуряват върху реално получаваните суми, което е документално престъпление, а да не говорим за състоянието на клубните стадиони, които не отговарят на никакви изисквания, но въпреки това на тях се провеждат мачове.Ако се стигне дотам да бъде отнет професионалния лиценз на ЦСКА, по-добре да не се провежда футболно първенство на България. Не вярвам всички тези сценарии да се сбъднат, предполагам, че ще се намери някаква вратичка, както това е правено за известни европейски клубове като Фиорентина и Наполи например. Но ако наистина това се случи, мисля че ще стане страшно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Първо в мнението на nai7 изобщо нямаше злоба неееееее... и точно тези хора са ви най - виновни за вашите мизерии....Второ както каза snake данъците трябва да се плащат, няма значение как се спонсорира даден отбор... закона трябва да се прилага за всеки, както за Пирин преди 3 години така за всички останали. Цял сезон са имали ЦСКА да трупат бюджет и да си оправят документите... Според думите на Томов, цецка тази година е с най - голям бюджет от всички останали години до сега и къде са Ок да се направи компромис на отбора, но да се наложи контрол над всички отбори и да се следят вече стрикно документациите им...Както знаете ЛЕВСКИ също не е одобрен на първа инстанция, но след като си е изпълнил задълженията... абеееее.. спасение
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
BolgAryan написа:... каква е разликата между случа на ЦСКА сега и Пирин преди 3 години, когато ги пратиха във В група. Разликата е, че ЦСКА още тогава имаха в пъти по-големи дългове от Пирин...snake написа:...Сметките трябва да се плащат, законите трябва да се спазват...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Lestat написа:Първо в мнението на nai7 изобщо нямаше злоба неееееее... и точно тези хора са ви най - виновни за вашите мизерии....Второ както каза snake данъците трябва да се плащат, няма значение как се спонсорира даден отбор... закона трябва да се прилага за всеки, както за Пирин преди 3 години така за всички останали. Цял сезон са имали ЦСКА да трупат бюджет и да си оправят документите... Според думите на Томов, цецка тази година е с най - голям бюджет от всички останали години до сега и къде са Ок да се направи компромис на отбора, но да се наложи контрол над всички отбори и да се следят вече стрикно документациите им...Както знаете ЛЕВСКИ също не е одобрен на първа инстанция, но след като си е изпълнил задълженията... абеееее.. спасение
Коментар
-
snake написа:Готов съм да се обзаложа, че тая работа няма да стане. Значи ЦСКА във "В" група, просто забравете, колкото и да ви се иска, а пък ако иска не свещ, а огън да запали :D .Мисля, че и УЕФА ще направи компромис.
Коментар
-
PASSARELLA написа:snake написа:Готов съм да се обзаложа, че тая работа няма да стане. Значи ЦСКА във "В" група, просто забравете, колкото и да ви се иска, а пък ако иска не свещ, а огън да запали :D .Мисля, че и УЕФА ще направи компромис.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
nai7 написа:прав си колега има малко злоба,но тя е продиктувана от това което знам от новините и защо БФС във лицето на Б.Михаилов не е предопредило навреме раководството,дадени са 6 точки по който да се работи и извднъж на 02.06.идва и 7 точка ............не ми се обеснява вече,но най малко има вина отбора
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:nai7 написа:прав си колега има малко злоба,но тя е продиктувана от това което знам от новините и защо БФС във лицето на Б.Михаилов не е предопредило навреме раководството,дадени са 6 точки по който да се работи и извднъж на 02.06.идва и 7 точка ............не ми се обеснява вече,но най малко има вина отбора
Коментар
-
nai7 написа:...ами какво ще стане сега всеки който "обича" ЦСКА ще си вземе шапката и към някой друг отбор,Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ЦСКА не могат да ги върнат чак в В група,прекалено много отбори зависят от ЦСКА но има ли смисъл изобщо да се гледа БГ първенството при сичките тези купени мачове,корумпирани съдии няма смисълAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Абе бъзикате се вие ама май ЦСКА ще спечели най много без да играе в Европа . току що по Канал 3 казаха че ЦСКА предварително са се договорили с Милан да му отстъпят своето място а те да платят на ЦСКА половината пари които ще вземе Милан от участието си в шампионската лига . Ами и ако стане шампион хоп 12 милиона евро в касата на ЦСКА.Затова Живаго още днеска е превел 700хиляди евро да си платят към НОИ. И пак мустакатия адвокат ще лапне дръвцето ..
Коментар
-
коцев написа:Абе бъзикате се вие ама май ЦСКА ще спечели най много без да играе в Европа . току що по Канал 3 казаха че ЦСКА предварително са се договорили с Милан да му отстъпят своето място а те да платят на ЦСКА половината пари които ще вземе Милан от участието си в шампионската лига . Ами и ако стане шампион хоп 12 милиона евро в касата на ЦСКА.Затова Живаго още днеска е превел 700хиляди евро да си платят към НОИ. И пак мустакатия адвокат ще лапне дръвцето ..
Коментар
-
И в случая ЦСКА пак ще е на загуба защото шансовете на МИЛАН да спечелят ШЛ след като дори не можаха да се класират,имат много проблеми,контузии и слаб сезон са много малки и може би пак ще чакаме някой богат чичко от чужбина да купе ЦСКАAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Шъ повярваш , шъ повярваш ! И аз не вярвах че ще ги пратят във В група ама ето че от днеска са там :D Само много ме кефи че Батков отново ще остане с празни ръце като си мислеше че Левски ще играе вместо ЦСКА .Милан сега му е паднало шанса да играе в шампионска лига иначе щеше да я гледа отстрани.Междувременно световни сайтове предлагат всевъзможни версии за развитието по случая "ЦСКА". Goal.com пише, че Милан щял да замени "червените" в предварителните кръгове на Шампионската лига. Според сайта италианците ще получат реверанс именно заради славната си история и поради факта, че те са клубът с най-висок коефициент измежду некласиралите се за Лигата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар