crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масов бой на "Българска армия". ЦСКА във "В" група
Collapse
X
-
crush написа:Аз пък много се радвам ! И не мога да разбера как може да има хора фенове на цигани ?!Ще ме прощавате, ама аз от футбол не разбирам. Разбирам до толкова колкото гледам по телевизията и това си е моето мнение.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Добре че футбола не ме вълнува, не гледам дори световни и европейски и незнам си какви си първенства... Това си е изгубено време... Един дерт по-малко Да сЪ избият, да сЪ изтрепят, к’от’ искат да пра’ят... Те си въртят паричките, строят си вилите за 5 поколения напред, карат си спортните коли и ги бОли фАра... Аз ли да ги мисля футболистите и футболните босове...P.S. БЕРОЕ - ШАМПИОН!!!
Коментар
-
Аз съм много доволен от създалата се ситуация.Крайно време е да се разбере,че като не можем сами да въдворим ред,ще ни го наложат отгоре.Не може да купуваш мачове и титли.Свършват тези години и това е начина да се роди добър футбол в България.Мисля,че една подобна случка ще е полезна не само за ЦСКА,а за целият български футбол.Що се отнася кой какво опростил,защо този шеф на НОИ се дърпаше толкова много години и не ми опрости моите дългове към НОИ,които не са и дългове,защото съм се осигурявал на друго място?За едни може,а за други не може?Защо едните си плащат,а другите може и да не плащат?Свършва се с тази практика.Нека хората да видят до къде докара червената партия (евролевица) един отбор!По същия път върви и държавата ни,но трябва това да се случи и със страната ни,за да прогледне народа....Жалко,но това е истинатаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Добре, това наистина е абсурдна държава. Забележете просто двойния критерии по който се съди всичко... каква е разликата между случа на ЦСКА сега и Пирин преди 3 години, когато ги пратиха във В група. Разликата е, че ЦСКА още тогава имаха в пъти по-големи дългове от Пирин, но както винаги богопомазаните остават неприкосновени, а простолюдието в лицето на Пирин го изяжда.Код:Първанов и Станишев връщат ЦСКА в Шампионската лига
Код:УЕФА включва ЦСКА в Шампионската лига
Коментар
-
Съгласен съм, че е дразнещо някои да са над правилата. Съгласен съм, че ако ЦСКА се измъкнат сухи от водата ще натрупат много негативи. ЦСКАр съм обаче не знам дали искам това да стане. Винаги да съм се възхищавал от хора или институции, които отстояват някакви принципи и налагат правила без изключение.Но погледнете реално - този слаб и тактически незрял отбор бе класа над останалите в Българското първенство. А ако този Левски някак се промъкне в групите на ШЛ онова 1:17 би изглеждало грандиозен успех.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Съгласен съм, че е дразнещо някои да са над правилата. Съгласен съм, че ако ЦСКА се измъкнат сухи от водата ще натрупат много негативи. ЦСКАр съм обаче не знам дали искам това да стане. Винаги да съм се възхищавал от хора или институции, които отстояват някакви принципи и налагат правила без изключение.Но погледнете реално - този слаб и тактически незрял отбор бе класа над останалите в Българското първенство. А ако този Левски някак се промъкне в групите на ШЛ онова 1:17 би изглеждало грандиозен успех.Б. Михалов лично в Нион, за да помогне на ЦСКА да запази лиценза си
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
ЯМКЦ!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Боби не е там да помага на ЦСКА ами да отърва своята кожа и на БФС защото тая каша те си я дробят няколко години. Ха сега да видим как иостаналите клубове ще получат лиценз само за България като се знае че само два стадиона отговарят на изискванията .И пак ще има компромис :D Цска няма да загуби нищо от това че няма да играе в Европа защото с тези си футболисти още в първия кръг отпадат . Но това важи и за останалите . И те ще са еднодневки . Не дай боже да им се падне я Тампере ,я Беверен, Я Слован ,Я Хайдук
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар