lubobg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масов бой на "Българска армия". ЦСКА във "В" група
Collapse
X
-
-
crush написа:Аз пък много се радвам ! И не мога да разбера как може да има хора фенове на цигани ?!Ще ме прощавате, ама аз от футбол не разбирам. Разбирам до толкова колкото гледам по телевизията и това си е моето мнение.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Ами вие също играхте с Ливърпул.След първия мач както и нас разбрахте не няма да продължите.Какво стана на реванша че бяхте и домакини.И с Ювентус играхте.Нали си спомняш как с 10 души Юве ви направи смешни на собствения ви стадион и обезмисли реванша.ЦСКА също игра с Юве. 3:2 за кой завърши мача в България?От отборите с които и двата тима са играли само с Галатасарай се представихте по-добре от нас.Това е.Няма смисъл а гледате какво е в ЦСКА.При вас нали всичко е наред.Затова последните 10 години продавате играчи само в Турция и Китай. За цялата си история имате един Гунди и това е.Голямата ви звезда Говньо къде игра че не мога да се сетя?И когато сър Алекс Фъргюсън(който е някой), каже за някой от Левски-този го искам в състава си,тогава може да имате претенции че правите нещо.На татко детето като отиде в Ливърпул даже и резерва не е бил записван за първия отбор.Нещо спря да се шуми за изявите на острова на този"талант".Повече няма да пиша понеже вие викате на черното бяло.Затова няма оправия в БГ ,защото никой не гледа себе си а на другия в канчето.Ето и малко факти:Наскоро излезе поредната класация на УЕФА.Аиде отговори пред всичси ако не те е срам:1.Колко отбора участват в нея?Да не би да са 190?2.Само един отбор с евро претенции липсва от нея.Защо?Да не се казва случайно Левски?Това е показател кой какво прави.Един юрист даже твърдеше че сте били вдигали коефициента на България Ако нещо от по- горе написаното те разсмива поправи ме ,НО с факти.
Коментар
-
Две думи и на един привърженик от 50 години на ЦСКА :D Радвам се че това стана най после . И така трябва да бъде . Закона си е закон и е днакъв за всички..Само дано и критерия да е еднакъв и за всички .Да не се окаже че доста клубове са задлъжняли помежду си и наесен няма да има първенство. И възниква въпроса какво прави до сега Боби Михаилов и компания та не отнеха лиценза още по Нова година ???? Защо чакаха до последния ден да обявят че вземат лиценза ? Ако се окаже че са играли двойна игра само и само Левски да играе за шампионска лига ще стане много лошо.Хич не ми е жал за футболистите на ЦСКА че отиват във В група .Те си напълниха сметките в банките с пари .Ами ако се размъти работата с парите които Левски взе от участието в шампионската лига къде отидоха в чии джобове ??? Ще стане една майка плаче ,грамофон свири .
Коментар
-
Neosi написа:Точно поради тези причини не ми дреме за футбола в България!
Коментар
-
lubobg написа:За цялата си история имате един Гунди и това е.И когато сър Алекс Фъргюсън(който е някой), каже за някой от Левски-този го искам в състава си,тогава може да имате претенции че правите нещо.
Коментар
-
Колкото по-бързо се отстрани и другия тумур на българския футбол толкова по-добре за всички. И двата отбора са ми еднакво легнали на междукрачието, но ако поне един от тях излети (резенно) то може би това би означавало, че синьо-червената мъгла почва да се разстеля на България... или просто се размечтах...
Коментар
-
msi написа:Ако ще и в хола ми да играят, въобще няма да ги погледна.....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз спрях да гледам футбол в момента, в който започна търговията с футболисти. Продават ги като роби, а ги правят милионери...При истинският клубен футбол имаше клубни школи, които възпитаваха левскари или ЦСКАри за цял живот. А сега...Представяте ли си Гунди да играеше един сезон в Левски, а другия в ЦСКА ?!?Дреме ми на оная работа, че ЦСКА щели да играят във В група. Ако ще цялата пасмина ритнитопковци да ги пратят да ритат на кабата на село...все ми е тая.
Коментар
-
Внимателно гладах и слушах Пресконференцията и от там разбрах следното.Отнема се лиценза на ЦСКА за България и Европа , като от УЕФА се съобразяват спрямо това което е решило БФС ,защото те са лицето на УЕФА за България ,ако БФС направи компромис с лицензирането на ЦСКА , УЕФА ще отнеме лиценза на БФС , а и от там лиценза на всички футболни клубове в България включително и националния отбор! т.е в БГ ще се развива само аматьорски футбол и нямаме право да участваме в никакви квалификации за каквито и да са Международни прояви. Така че тук нещата стават доста сериозни и не ми се вярва Перуката да си ритне сам столчето на което стои Ако греша , нека някой да ме поправи.!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар