Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масов бой на "Българска армия". ЦСКА във "В" група

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lubobg написа:
    Говеждите планове на Батков само че ще се окажат криви.Какво излиза: лично шефа на НОИ е разсрочил задълженията на ЦСКА за осигуровки.Държавата не прави проблем че има да взима пари ,а от Левски сезират УЕФА.Като не можете с игра дай да търсим други начини да стигнем до шампионската лига.Иначе друго едно синьо животно ръководещо безпристрастно футболния съюз вече е взело решение ,без да прави сметка че не може да пръдне без позволение от УЕФА.Последният се смее най-добре.В четвъртък когато се очаква решението на УЕФА едни ще се смеят,а други ще трябва да преглътнат поредната загуба.Какво пък през последната година и без това нямахте кой знае какви успехи ако не броим мачовете с изпадналете от А група.
    Излагаш се много, какво общо има тук Батков, той ли не ви е платил задълженията, бил сезирал УЕФА е какво от това.... Колко футболисти ви направиха смешни само чистачите не разтрогнаха по вина на клуба. Стачки, обърнати джобове ... смях без гащи. Как не ви е срам да се радвате на поредната си титла, пред кой я защитихте.... с кой отбор направихте запомнящ се мач, кои са ви звездите, де са ви талантите... Щом стихнахте да се кланяте на Бербатов като червен герой, щом лидера на отбора ви се чуди как да се махне, а няма къде сте обречени... Вижте къде гледат чуждите менежери, е не е във вашия отбор, кой е голмайстор и къде ще играе догодина. Какво направи Стойчо когато му връчиха амбициозната задача да стане шампион .... отиде на църква. Смеете се на Левски защото е с празни ръце.... Видяхте ли как се изпращат футболисти, треньор, директор след слаб сезон.... ЗА ВИНАГИ В ЛЕВСКИ!!! А вие направихте някакви мижитурки милионери, 45 мин игра половин гол 420 000 лева, искам и аз. Кога ще разберете, че на стари лаври не става, не искам да говоряа за ЦК и подобни работи, но не може отбор във ’Б’ група да има истинска база, а вашите деца да се мъчат на сгурият, без екипи, без треньори, а са безпорни таланти.... къде сте тръгнали.... Защо не се появите в ДАМС и не си пойскате базите, еми щото ще ви се изсмеят.... 900 000 към НОИ, 1 200 000 към банките, движвение НУЛА, как се строй база като нямате свестен спонсор, какво спонсор вие собственик нямате. 15 000 000 ви струва тази титла, пак си помислете трябваше ли ви, само защото ставате на 60 и ко от това като сте абсолютни анонимници в Европа последните 15 години, стигнахте до там да се радвате и съпоставяте отделни мачове като еквивалент на упорит труд, късмет и малко пари.... Били били Ливерпуул като гости...майкооооооо......

Коментар

Утре сутрин отивам в Руската църква да запаля свещ! Нека всички се помолим това да бъде факт!...

Коментар

crush написа:
        Аз пък много се радвам ! И не мога да разбера как може да има хора фенове на цигани ?!Ще ме прощавате, ама аз от футбол не разбирам. Разбирам до толкова колкото гледам по телевизията и това си е моето мнение.
        Абе като ти гледам прическата ,синжирчето и тениска си забравил да облечеш незнам ти на кого си фен.p.s Maй се досещам,но ти явно не и се изказваш леко неподготвен.
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Ами вие също играхте с Ливърпул.След първия мач както и нас разбрахте не няма да продължите.Какво стана на реванша че бяхте и домакини.И с Ювентус играхте.Нали си спомняш как с 10 души Юве ви направи смешни на собствения ви стадион и обезмисли реванша.ЦСКА също игра с Юве. 3:2 за кой завърши мача в България?От отборите с които и двата тима са играли само с Галатасарай се представихте по-добре от нас.Това е.Няма смисъл а гледате какво е в ЦСКА.При вас нали всичко е наред.Затова последните 10 години продавате играчи само в Турция и Китай. За цялата си история имате един Гунди и това е.Голямата ви звезда Говньо къде игра че не мога да се сетя?И когато сър Алекс Фъргюсън(който е някой), каже за някой от Левски-този го искам в състава си,тогава може да имате претенции че правите нещо.На татко детето като отиде в Ливърпул даже и резерва не е бил записван за първия отбор.Нещо спря да се шуми за изявите на острова на този"талант".Повече няма да пиша понеже вие викате на черното бяло.Затова няма оправия в БГ ,защото никой не гледа себе си а на другия в канчето.Ето и малко факти:Наскоро излезе поредната класация на УЕФА.Аиде отговори пред всичси ако не те е срам:1.Колко отбора участват в нея?Да не би да са 190?2.Само един отбор с евро претенции липсва от нея.Защо?Да не се казва случайно Левски?Това е показател кой какво прави.Един юрист даже твърдеше че сте били вдигали коефициента на България Ако нещо от по- горе написаното те разсмива поправи ме ,НО с факти.

Коментар

Две думи и на един привърженик от 50 години на ЦСКА :D Радвам се че това стана най после . И така трябва да бъде . Закона си е закон и е днакъв за всички..Само дано и критерия да е еднакъв и за всички .Да не се окаже че доста клубове са задлъжняли помежду си и наесен няма да има първенство. И възниква въпроса какво прави до сега Боби Михаилов и компания та не отнеха лиценза още по Нова година ???? Защо чакаха до последния ден да обявят че вземат лиценза ? Ако се окаже че са играли двойна игра само и само Левски да играе за шампионска лига ще стане много лошо.Хич не ми е жал за футболистите на ЦСКА че отиват във В група .Те си напълниха сметките в банките с пари .Ами ако се размъти работата с парите които Левски взе от участието в шампионската лига къде отидоха в чии джобове ??? Ще стане една майка плаче ,грамофон свири .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Точно поради тези причини не ми дреме за футбола в България!
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                Точно поради тези причини не ми дреме за футбола в България!
                На мен също,дори за футбола по света ми е все тая.А вие колеги,тези които така се разгорещихте,вземете се осъзнайте малко.В едната тема говорим и се възмущаваме,как се делим по всичко и как поради това си страдаме,а тук вие ще се хванете за гушите и то за какво ...... за това пак някой да си напълни джобовете за сметка на вас.

Коментар

lubobg написа:
                  За цялата си история имате един Гунди и това е.
                  A вие кой, имате? Стоичков.... Вива Хебър
                  И когато сър Алекс Фъргюсън(който е някой), каже за някой от Левски-този го искам в състава си,тогава може да имате претенции че правите нещо.
                  А кой ваш талант е искан от Манчо ЮнакаП.С. За Венгер чувал ли си нещо.... и кой Син талант бе там на проби.....?!?

Коментар

От тоя глупак Лупи нищо не става. КОлко заема издърпа да закърпи бюджета, ЦСКА ще има да му сърбат попарката още ехееееее

Коментар

LiGuru написа:
                      П.С. За Венгер чувал ли си нещо.... и кой Син талант бе там на проби.....?!?
                      Като е талант защо се върна?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Колкото по-бързо се отстрани и другия тумур на българския футбол толкова по-добре за всички. И двата отбора са ми еднакво легнали на междукрачието, но ако поне един от тях излети (резенно) то може би това би означавало, че синьо-червената мъгла почва да се разстеля на България... или просто се размечтах...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

msi написа:
                          Ако ще и в хола ми да играят, въобще няма да ги погледна.....
                          Аз пък даже ще ги изгоня да не ми вдигат шум... Както моята жена казва "След 25 години живот в къщата на футболен съдия, съм пре-щастлива че мъжа ми не знае че дават мач по телевизията"А това, което се случва с ЦСКА е наказание и поука за целия български футбол!
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз спрях да гледам футбол в момента, в който започна търговията с футболисти. Продават ги като роби, а ги правят милионери...При истинският клубен футбол имаше клубни школи, които възпитаваха левскари или ЦСКАри за цял живот. А сега...Представяте ли си Гунди да играеше един сезон в Левски, а другия в ЦСКА ?!?Дреме ми на оная работа, че ЦСКА щели да играят във В група. Ако ще цялата пасмина ритнитопковци да ги пратят да ритат на кабата на село...все ми е тая.

Коментар

Внимателно гладах и слушах Пресконференцията и от там разбрах следното.Отнема се лиценза на ЦСКА за България и Европа , като от УЕФА се съобразяват спрямо това което е решило БФС ,защото те са лицето на УЕФА за България ,ако БФС направи компромис с лицензирането на ЦСКА , УЕФА ще отнеме лиценза на БФС , а и от там лиценза на всички футболни клубове в България включително и националния отбор! т.е в БГ ще се развива само аматьорски футбол и нямаме право да участваме в никакви квалификации за каквито и да са Международни прояви. Така че тук нещата стават доста сериозни и не ми се вярва Перуката да си ритне сам столчето на което стои Ако греша , нека някой да ме поправи.!

Коментар

Само един смешен отбор единствен в света,прави значки по случай победата на ливърпул преди 100 години ебати смешниците
                                bravo-bravisimo

Коментар

Working...
                                X