Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масов бой на "Българска армия". ЦСКА във "В" група
Collapse
X
-
По правилата на УЕФА - участва отбора класирал се на второ място... Честита "В" група на чорбата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Цял ден по спортните сайтове и не само по тях се върти тази информация. Това, което става, наистина ли ви радва ? Какво първенство ще е без ЦСКА или Левски ? В общи линии спора ЦСКА-Левски е тема, към която почти съм загубил интерес, но не мисля, че ще е добре за българския футбола заличаването на ЦСКА.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Цял ден по спортните сайтове и не само по тях се върти тази информация. Това, което става, наистина ли ви радва ? Какво първенство ще е без ЦСКА или Левски ? В общи линии спора ЦСКА-Левски е тема, към която почти съм загубил интерес, но не мисля, че ще е добре за българския футбола заличаването на ЦСКА.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз пък много се радвам ! И не мога да разбера как може да има хора фенове на цигани ?!Ще ме прощавате, ама аз от футбол не разбирам. Разбирам до толкова колкото гледам по телевизията и това си е моето мнение.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
snake написа:Цял ден по спортните сайтове и не само по тях се върти тази информация. Това, което става, наистина ли ви радва ? Какво първенство ще е без ЦСКА или Левски ? В общи линии спора ЦСКА-Левски е тема, към която почти съм загубил интерес, но не мисля, че ще е добре за българския футбола заличаването на ЦСКА.
Коментар
-
Да не бързаме със заключенията а? И много крайно заглавие...Левскар съм ама хич не ми е до радост.. 1. Няма да го има най големия дразнител (дано не е така)2. От това губи само футбола... и феноветеА дали Левски ще играе в ШЛ или не и УЕФА още си противоричи...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:snake написа:Цял ден по спортните сайтове и не само по тях се върти тази информация. Това, което става, наистина ли ви радва ? Какво първенство ще е без ЦСКА или Левски ? В общи линии спора ЦСКА-Левски е тема, към която почти съм загубил интерес, но не мисля, че ще е добре за българския футбола заличаването на ЦСКА.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Говеждите планове на Батков само че ще се окажат криви.Какво излиза: лично шефа на НОИ е разсрочил задълженията на ЦСКА за осигуровки.Държавата не прави проблем че има да взима пари ,а от Левски сезират УЕФА.Като не можете с игра дай да търсим други начини да стигнем до шампионската лига.Иначе друго едно синьо животно ръководещо безпристрастно футболния съюз вече е взело решение ,без да прави сметка че не може да пръдне без позволение от УЕФА.Последният се смее най-добре.В четвъртък когато се очаква решението на УЕФА едни ще се смеят,а други ще трябва да преглътнат поредната загуба.Какво пък през последната година и без това нямахте кой знае какви успехи ако не броим мачовете с изпадналете от А група.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар