Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Последно - европейското по коя TV?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

по Диема ще е... имам кабелна, и съжалявам за хората които нямат. Наистина е нелепо... и аз се чудих как така кабеларка се е докопала до такава керия!Все още не знам за кого да викам обаче... Португалия са едните, а другите Хърватска (въпреки, че не ме кефят, ’щото отстраниха Англия, ама...) и все още не мога да предскажа кой ще е новият Европейски шампион!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Евроспорт няма ли да дават Европейското?П.П. Иначе ще съм за Италия, след като ги няма островитяните. От както ходих в страната на ФИАТ съм за тях :D

Коментар

Ми то стана вече за нова тема: кой за кого ще вика на Евро 08 :D Лично на мен любими отбори са ми Италия, Испания, Франция и Холандия. Три от тях са в една група - е....си случая!!
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласуваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
            Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласоваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.
            кви Холандци бе...за Шведите ли приказваш?
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

NikMar написа:
              Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласоваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.
              Много добра идея, колега. Ако може някой, нека наистина направи, щото аз не мога да се ориентирам как да стане с гласуването
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

nikki_sixx написа:
                NikMar написа:
                кви Холандци бе...за Шведите ли приказваш?
                А бе и шведите и те ни бият където ни хванат, в момента имаме отбор само на книга.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Европейско им се пригледало ... Има къде, къде по-интересни и типично мъжки занимания :D .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Причината са парите. Ето отговора на загадката...http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=505153

Коментар

PASSARELLA написа:
                      NikMar написа:
                      Срамота една частна телевизия да бие националната, че и да удари и Мърдок, а който няма кабеларка как ще го гледа? Колко ли струва предаването на еврото и колко струва предаването на F1, толкова ли нямаха пари?
                      Формула 1 винаги е бил най-гледаният спорт. За моя радост от догодина ще я гледаме по ТВ7.
                      Що чак се радваш...

Коментар

Working...
                      X