по Диема ще е... имам кабелна, и съжалявам за хората които нямат. Наистина е нелепо... и аз се чудих как така кабеларка се е докопала до такава керия!Все още не знам за кого да викам обаче... Португалия са едните, а другите Хърватска (въпреки, че не ме кефят, ’щото отстраниха Англия, ама...) и все още не мога да предскажа кой ще е новият Европейски шампион!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последно - европейското по коя TV?
Collapse
X
-
Humppa
Евроспорт няма ли да дават Европейското?П.П. Иначе ще съм за Италия, след като ги няма островитяните. От както ходих в страната на ФИАТ съм за тях :D
Коментар
-
Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласуваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласоваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
NikMar написа:Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласоваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
nikki_sixx написа:NikMar написа:Както казваш следва продължение. Да направим една тема с анкета за различните отбори и там да гласоваме. Аз съм за Италия и Испания. Противник съм на германци и французи. Яд ме е на хонландците винаги ни бият като шкембе у двар, един път равен неножахме да направим с тях или поне аз не помня, но те не са виновни че могат да играят а ние не.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:NikMar написа:Срамота една частна телевизия да бие националната, че и да удари и Мърдок, а който няма кабеларка как ще го гледа? Колко ли струва предаването на еврото и колко струва предаването на F1, толкова ли нямаха пари?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар